37 Responses

  1. mohdridzwan
    mohdridzwan February 15, 2014 at 2:10 am | | Reply

    Terbaik bro. Ambe solute dengan kerajinan yang ada. All the best to you.

  2. CN
    CN February 15, 2014 at 3:04 am | | Reply

    Cool ! jawapan yang berbudi bahasa mampu mengedukan orang mcm tu..hehe

  3. Fadhil Husin
    Fadhil Husin February 15, 2014 at 4:00 am | | Reply

    Orang yang berusaha pasti berjaya walaupun tak kaya. hehe. 🙄

  4. emie
    emie February 15, 2014 at 6:04 am | | Reply

    sepatutnya orang melayu kita kaya dengan budi bahasa, tapi sekarang dah susah nampak dah… 🙄

  5. puteri kasih
    puteri kasih February 15, 2014 at 6:46 am | | Reply

    tak kaya takpe..yang penting hari hari leh makan nasi..eh 🙂 hehehe

  6. nabila biela
    nabila biela February 15, 2014 at 9:02 am | | Reply

    mesti kaya nii :mrgreen:

  7. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 15, 2014 at 10:09 am | | Reply

    kaya tu bonus la kan? yg penting ada duit masyukkkk….

  8. papa mifz
    papa mifz February 15, 2014 at 10:57 am | | Reply

    ramai yang nak ikut jejak lu cipta lif-lif kejayaan ma…

  9. Farid Laham
    Farid Laham February 15, 2014 at 11:23 am | | Reply

    betul kalau kita pandai main market online

  10. suri
    suri February 15, 2014 at 2:56 pm | | Reply

    terbaik.memeh ada masuk jugalah.thnks bro kacak hiii

  11. khairul asrol
    khairul asrol February 15, 2014 at 4:35 pm | | Reply

    semua ni kena main marketing kan bro. ajar la kami marketing. produk cantik, marketing slow pun hancur gak. keh3

  12. blogger lelaki
    blogger lelaki February 16, 2014 at 2:58 am | | Reply

    kalau terror baba marketing semua benda bleh jual..mcm blu la bro..hu3

  13. hafiz
    hafiz February 16, 2014 at 3:21 am | | Reply

    boleh kaya ni, masakan en titan buat ebook..

  14. Hafizul
    Hafizul February 16, 2014 at 9:01 am | | Reply

    Emm sekarang ni saya rasa dah macam mana susahnya tak ada duit..apa yang saya harapkan satu masa nanti, akan rasa sikit kesenangan dan time nak makan itu boleh..nak makan ini boleh..itu dah cukup baik..serius…bab duit tak cukup, bini tanya nak makan apa malam ni pun rasa macam angin satu badan..hahahaha…

  15. raudzah
    raudzah February 16, 2014 at 9:56 am | | Reply

    Bukan senang nak senang kan..setiap RM yang masuk tu dikira rezeki..kaya tak kaya tu very subjektif sebenarnya..kalau dah RM300 to RM500 permonth tu dah kira ok..In Shaa allah one day mesti boleh jadi kaya…

  16. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia February 16, 2014 at 10:02 am | | Reply

    hoho.sifu..perut tu penting.haha 😈

  17. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 17, 2014 at 2:02 am | | Reply

    Bab menulis panjang2 untuk ebook ni gua malas skit. hahaha

  18. Denaihati
    Denaihati February 17, 2014 at 3:05 am | | Reply

    satu ebook dah banyak tu…terbaiklah. tahniah bro.

  19. ema
    ema February 17, 2014 at 4:51 am | | Reply

    “kalau aku kaya…hari-hari hari raya”..

    eh, saya pun tak tahu jual ebook boleh dpt income mcm tu sekali…tahniah bro.. pertama apa perlu dibuat? beli ebook merah jambu tu dulu ke?

    1. si bongkok
      si bongkok February 28, 2015 at 2:40 pm | | Reply

      Tak beli kitab jambu pon bleh kaya gak..

      Tapi kalo beli kitab jambu lagi bertambah kaya… :mrgreen:

  20. Akuro San
    Akuro San February 17, 2014 at 5:32 am | | Reply

    nak kaya tuh, belum tentu. tapi untuk ‘hidup senang’, ok larr~

  21. Blogger Babyface
    Blogger Babyface February 17, 2014 at 6:59 am | | Reply

    kalau kena dengan tajuk memang boleh kaya dengan cuma buat ebook ni. tapi mesti ada usaha dan juga ilmu untuk dijual

  22. kakiblog
    kakiblog February 17, 2014 at 7:07 am | | Reply

    soal kaya adalah rezeki..jika kena caranya memang kayalah!

  23. onlajer
    onlajer February 17, 2014 at 7:49 am | | Reply

    haha makan jumput – jumput cecah garam, garam laut ke garam bukit hehe

  24. syaifuddin alias
    syaifuddin alias February 17, 2014 at 8:01 am | | Reply

    tahniah bro keep it up ..lama tak singgah sini ..lama tak berblog :'(

  25. Bella Enveeus
    Bella Enveeus February 17, 2014 at 2:25 pm | | Reply

    Salam..
    Tak kaya takpe. Tapi cukup makan, minum, pakaian. Kalau kaya sangat tapi ingat dunia sahaja pun tak guna kan.. Semoga Allah swt murahkan rezeki lagi.. 😉

  26. Hairul Hissam
    Hairul Hissam February 17, 2014 at 7:28 pm | | Reply

    kalau ramai sangat jual ebook, susah juga full time penjual ebook nak cari makan nanti.. heeee

  27. hafizmd
    hafizmd February 18, 2014 at 2:18 am | | Reply

    jawapan ni bukan utk mamat aron tu jer…utk semua yg tertanya2 soalan yg sama…terbaiklah

    1. Hairul Hissam
      Hairul Hissam February 18, 2014 at 11:53 am | | Reply

      teringat pula teguran kwn chinese saya.. you jgn citer hasil income you dari jual ebook, nanti ramai buat, you juga yg susah.

      ada betul juga kata dia.. sebagai peniaga, kita tak sepatutnya mencipta pesaing kita. hee..

  28. Saljuhumairah
    Saljuhumairah February 18, 2014 at 2:53 am | | Reply

    terbaik kesimpulan… so.. bersyukur dengan apa yang kita buat sekarang sebab kita dapat lebih lagi dari apa kita ada kalau kita betul-betul syukur apa yang dah diberi….

  29. Jamian Sarif
    Jamian Sarif February 18, 2014 at 3:36 am | | Reply

    janji barang jadi duit sudah…asalkan halal tu yang paling penting.dimana ada usaha disitu ada jalan….hehe

  30. akubiomed
    akubiomed February 18, 2014 at 9:13 am | | Reply

    Sedikit banyak belakang kira. Ada duit masuk yang penting. 🙂

  31. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin February 19, 2014 at 6:38 am | | Reply

    Kaya tak penting. Yang penting apa yang kita nak dapat. DUit ada masa diperlukan. Haha

  32. sabree hussin
    sabree hussin February 19, 2014 at 11:19 am | | Reply

    Bro sila beri tunjuk ajar macam mana nak jual ebook 🙂

  33. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi February 20, 2014 at 11:50 pm | | Reply

    Tulis ebook nih boleh jugak buat jadi saham akhirat. Janji orang guna untuk perkara yang berfaedah.

  34. Abdfatah
    Abdfatah February 28, 2015 at 11:07 am | | Reply

    Aku tolong promote ebook aje laa. Buat ebook belum jadik2 lagi.. Hahaa

  35. si bongkok
    si bongkok February 28, 2015 at 2:01 pm | | Reply

    Mana kita tahu en titan tak kaya…black saga blm tue celah gigi jek punya duit ebook jambu dier… :mrgreen:

    yang diam2 en titan sedut duit usd jual kitab biru, kitab hijau dan macam2 kaler kitab mat salleh..en titan tak cakap..dier diam2 dalam kelambu jek… 😛

    Kaya bukan kena tunjuk dengan duit..tapi lagi AFDAL kaya tunjuk dengan ilmu…

    Tue en titan ajak dier beli kitab jambu dier sebab dier nak bg ilmu kaya SEO dier kat kita semua… 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.