21 Responses

  1. ieta mat saad
    ieta mat saad February 22, 2014 at 9:09 am | | Reply

    Bestnya….tahniah…

  2. anuar
    anuar February 22, 2014 at 9:31 am | | Reply

    Tahniah. . Dah lebih daripada sasaran dah ni. ..

  3. zool
    zool February 22, 2014 at 10:40 am | | Reply

    sikit2 lama2 banyak tu

  4. Mohd Rasul Abu Hanipah
    Mohd Rasul Abu Hanipah February 22, 2014 at 12:04 pm | | Reply

    walaupun sikit tapi ianya duit jugak. sape lah nak bagi kita RM25 tu kan 🙂

  5. Faizal fredley
    Faizal fredley February 22, 2014 at 12:13 pm | | Reply

    tuh dia… ni betul2 sifu nih….

  6. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz February 22, 2014 at 1:11 pm | | Reply

    cilaka apa iklan penis sebelum komen ni.. hahaha :mrgreen: :mrgreen:
    tahniah! JDR lepas ni dapat angpau la dari depa tu.. hunntunng ahh.. goodjob!

  7. Hairul Azni
    Hairul Azni February 22, 2014 at 2:37 pm | | Reply

    Gila ahh..dah 100 lebih..aku baru je cecah 30 lebih..tu pun dah lama tak dapat sebab agak malas skrg..
    Dapat cecah 8 sales tak sebelum habis bulan ni bro?

  8. Raudzah
    Raudzah February 23, 2014 at 3:44 am | | Reply

    tahniah..tahnih..sikit-sikit pun rezeki kan!!!

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki February 23, 2014 at 4:24 am | | Reply

    mahal sikit xpe bro..biar berbaloi baloi

  10. hafiz
    hafiz February 23, 2014 at 4:31 am | | Reply

    okay lepas ni target berapa pulak

  11. aishah
    aishah February 23, 2014 at 6:57 am | | Reply

    tahniah..

    jemput singgah http://iluvtour.com

  12. Hafizul
    Hafizul February 23, 2014 at 9:18 am | | Reply

    Emm sibuk2 tu jangan lupa nanti pekena cendol semangkuk dua buat bangkit semangat tu..hehe

  13. papa mifz
    papa mifz February 23, 2014 at 10:25 am | | Reply

    promosi kurang pun masih ada sales , kira hebat lah tuh…

  14. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 24, 2014 at 2:15 pm | | Reply

    masih ada dapat lagi ehh.. hebat2 dan tahniah. semoga terus mruah rezeki selalu.

  15. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 24, 2014 at 11:45 pm | | Reply

    Set target jadi 200 plak la bro. hehe

  16. suri
    suri February 25, 2014 at 1:26 am | | Reply

    memang terbaik di mata google cis! 👿

  17. Kodet
    Kodet February 25, 2014 at 2:33 am | | Reply

    Rezeki murah ni

  18. ema
    ema February 25, 2014 at 9:24 am | | Reply

    Tahniah…dah sampai ke seratus lebih dah 😯 😯 😯

  19. Rauza Rashid
    Rauza Rashid February 25, 2014 at 1:34 pm | | Reply

    Oklah tue… At merasa jugak duit dgn bisnes online nie…

  20. Kamil Salleh
    Kamil Salleh February 25, 2014 at 6:00 pm | | Reply

    Kan gau dah cakap past melepasi target ke-100 bila2 masa saja. Gua dah lama tak dapat, nak promosi pun tak dok mood.

  21. Norzi beautilicious house
    Norzi beautilicious house March 5, 2014 at 3:37 pm | | Reply

    serious banyak ! tahniah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.