32 Responses

  1. Farzli
    Farzli February 23, 2014 at 8:08 am | | Reply

    yg pertama mmg lebar snyum nya… 😀

  2. saljuhumairah
    saljuhumairah February 23, 2014 at 8:35 am | | Reply

    perasankah?

    Orang yang komen begitu adalah sebahagian elemen penting untuk kita dapatkan payment seterusnya…

    *kalau kita pandai manipulasikan mereka… tabur2 umpan ajaib… boleh jadi magik – mereka yang akan tambah pendapatan kita… In Shaa Allah.
    😉

    Sangat setuju dengan cikgu..

  3. Mohd yazed
    Mohd yazed February 23, 2014 at 8:50 am | | Reply

    Memang seronok apabila dapat income yang pertama..aku pn rs mcm tu jgk..walaupun x banyak tp target aku dh capai..so akan cuba utk target yg seterusnya plk..usaha perlu diteruskan..

  4. Faizal fredley
    Faizal fredley February 23, 2014 at 9:01 am | | Reply

    tuh dia…aku dulu masa dpt first income dari nuff 20 sen pun happy mcm dpt 2ribu jer…

  5. Hafizul
    Hafizul February 23, 2014 at 9:20 am | | Reply

    Haha..terbaiklah Encik Titan.. 😈 lama menyepi tetiba jadi ganas macam ni ekk..haha

  6. zack
    zack February 23, 2014 at 9:33 am | | Reply

    ingat slaes pertama macam malam pertama . 😀

  7. Fadhil Husin
    Fadhil Husin February 23, 2014 at 10:12 am | | Reply

    Sales yang pertama biasanya akan menjadi punca kita mendapat sales yang kedua, ketiga dan seterusnya. 😀

  8. papa mifz
    papa mifz February 23, 2014 at 10:23 am | | Reply

    sales pertama gua jual cermin mata ialah pada tahun bulan Ogos tahun 2002 , ya masa tuh memang gua sangat gembira…=)

  9. zik
    zik February 23, 2014 at 11:23 am | | Reply

    sales pertama… maknanya strategi pertama dan langkah pertama baru sahaja bermula…

  10. baby comel
    baby comel February 23, 2014 at 12:19 pm | | Reply

    U motivate me! Kalau kita dengar ckp2 negatif org, impact negative la yg kita dapat kan. Saya mahu berjaya juga seperti tuan ni =)

  11. akubiomed
    akubiomed February 23, 2014 at 1:21 pm | | Reply

    Hampir melompat sampai ke syiling dapat jualan affliates pertama. 🙂

  12. Anuar
    Anuar February 23, 2014 at 2:09 pm | | Reply

    Memang best dapat merasa Sales pertama… Dan lepas tu kita berharap supaya ada sales kedua, ketiga, keempat dan seterusnya… Tapi kalau boleh dapat Sales sampai lebih daripada 100 sales macam cikgu Titan, itu dah kira bonus.. 😉

  13. Denaihati
    Denaihati February 23, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    setiap sale buat macam buat macam sale pertama, terbaik tip ni. kalau takde sale pertama takkan ada sale kedua…

  14. onlajer
    onlajer February 24, 2014 at 12:58 am | | Reply

    sale pertama tu lah yang banyak mengubah perjalanan blog aku hehe

  15. hannyabdullah
    hannyabdullah February 24, 2014 at 1:26 am | | Reply

    Sales pertama mmg tak pernah lupa pun sb selalu kalau jual brg2 baru pasti paksa kakak2 beli dulu so dialah org pertama yg akan beli…hehehe

  16. hafiz
    hafiz February 24, 2014 at 5:30 am | | Reply

    Mestilah ingat sales pertama, rasa tak percaya boleh buat duot

  17. zool
    zool February 24, 2014 at 8:46 am | | Reply

    rasanya sales pertama aku dari klikjer rasanya.. rahsia kambing.. huhuhuhu

  18. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa February 24, 2014 at 1:18 pm | | Reply

    Bagi KM tak kiralah sikit ke banyak, itu dan bahagian kita. Memang ramai yang cakap alah “ciput eh” takpo dah rezeki kita banyak tue. Patut bersyukur. Daripada tak dapat langsung.

  19. Raudzah
    Raudzah February 24, 2014 at 1:36 pm | | Reply

    Alhamdulilah..the first sales of course will be remembered. Kena record somewhere..Tapi kita rasa part perlu dapatkan sales pertama, then only ada sales kedua dan ketiga tu memang betul coz yang pertama tu adalah pemangkin..

  20. TehR
    TehR February 24, 2014 at 1:55 pm | | Reply

    ada orang tanya
    apasal ko makan nasi tiap pagi?

    huh
    kalau nak ikut semua kata orang
    tak makan nasi la kita sampai bila2

  21. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain February 24, 2014 at 2:11 pm | | Reply

    kawe masih menunggu sale pertama ni. Mcm menunggu kucing bertanduk wehhh.. :mrgreen:

  22. Sabree Hussin
    Sabree Hussin February 24, 2014 at 6:44 pm | | Reply

    Haish aku pun selalu jugak jumpa orang yang kuat dengki ni.

    Ada je yang tak kena.

    Kita kata lain dia paham lain, pastu sibuk nak bagi nasihat pulak.

    Hampeh betul, dan aku rasa ko betul. Orng dengki ni memang bodoh sikit bab-bab buat duit online

    Tau nak komplen dan nak cari salah orang je

  23. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 24, 2014 at 11:48 pm | | Reply

    Okay..aku akan simpan dalam memori kata2 penting dalam entri ni..”persetankan pendapat mereka”..I like. haha

  24. suri
    suri February 25, 2014 at 1:23 am | | Reply

    saya dah lupa tapi best duit masuk…haaaa :mrgreen:

  25. reezluv
    reezluv February 25, 2014 at 3:41 am | | Reply

    memang best dapat sales pertama tu..yang kesepuluh pun best dan seterusnya..tak macam lu..dah seratus lebih..fuh

  26. ema
    ema February 25, 2014 at 9:25 am | | Reply

    dapat yang pertama kali tu bagi semangat utk dapat yang seterusnya

  27. fazrol
    fazrol February 25, 2014 at 5:50 pm | | Reply

    Motivasi sales pertama untuk sales seterusnya..

  28. Kamil Salleh
    Kamil Salleh February 25, 2014 at 6:09 pm | | Reply

    Pernah dapat di jobdirumah suatu masa dulu. Memang gembira tidak dapat dibayangkan dengan kata-kata. Masa tu belum ramai lagi yg berdaftar, senanglah dorang nak mendaftarkan diri . Sekarang ni dah ramai yg join, pecahan promosi semakin membesar dan kebarangkalian nak dapat komisen amat sukar ditambah pula mood semakin kurang, itu sebab tak dapaat lama dah skrg ini.

  29. Mr. Teddy Bear
    Mr. Teddy Bear February 27, 2014 at 2:40 am | | Reply

    Sale pertama…hmm bagi saya mamang sangat mencabar la,sebab kita perlu yakin kan orang supaya percaya kite…dan terus melangkah ke sale-sale seterusnya :mrgreen:

  30. blogger lelaki
    blogger lelaki February 28, 2014 at 1:16 pm | | Reply

    gua tak ingat sebab gua tak pernah promosi affiliate..hu3

  31. hafizmd
    hafizmd March 3, 2014 at 12:18 pm | | Reply

    sales pertama dalam usd…haruslah ingat..hohoh

  32. brohantu
    brohantu June 17, 2014 at 3:11 pm | | Reply

    takder buat sales affliate lagi.. lepas ni mungkin kot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.