32 Responses

  1. Blogger Babyface
    Blogger Babyface February 24, 2014 at 4:39 pm | | Reply

    jom panjat Broga sampai ke puncak Gunung Tok Wan.

  2. wafacw
    wafacw February 24, 2014 at 4:46 pm | | Reply

    Whoaaa… menarik tu… dah dapat 4 series ni tak tau lah boleh ke tak lagi… naik Puteri Mandi pon nyaris kena dokong… ehehehe… tapi rasanya Skytrex ni tak seteruk naik Puteri Mandi… 😀

  3. aimie mokhtar
    aimie mokhtar February 24, 2014 at 5:16 pm | | Reply

    mak aih,,,mmg dh pernah smpai puncak kinabalu, mcm2 gunung dh panjat, firefox bagai siap menjadi fireworks, firefly berapi-api…dh berwall climbing jugak…..

    tp…

    makcik bawak beg anak pakai high heels y sorang ni still gayat! hahaha

  4. Green Leaf
    Green Leaf February 24, 2014 at 5:39 pm | | Reply

    Wow! Nampak cambest jer…! :mrgreen:

  5. Sabree Hussin
    Sabree Hussin February 24, 2014 at 6:34 pm | | Reply

    Woo Ninja Warrior punya challenge nampak susah wooo

    Aku yang cuma tengok kat AXN pun rasa susah

  6. muja
    muja February 24, 2014 at 10:59 pm | | Reply

    saya nak pergi,, nak masuk,, tapi jauh bebenor nak pergi kalau menang pun,, tapi macam takkan menang je,, hehe

  7. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin February 24, 2014 at 11:09 pm | | Reply

    Tulis 100 artikel untuk sehari itu memang ekstrem. Pernah cuba fokus tulis tiap-tiap hari untuk 1 tempoh waktu tapi burn out.

    Rasa macam pernah perasan ada Sky Trex Bukit Cerakah ni…

  8. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 24, 2014 at 11:51 pm | | Reply

    yang lain aku tak berapa nak seriau, yang aku paling gerun..100 artikel tu..serius beb. hahaha

  9. onlajer
    onlajer February 25, 2014 at 1:21 am | | Reply

    haha lu memang extrea la 100 artikel sehari.

    1. onlajer
      onlajer February 25, 2014 at 1:22 am | | Reply

      dem .. ter tingal huruf m

  10. suri
    suri February 25, 2014 at 1:25 am | | Reply

    aktiviti lasak amat di gemari masa muda dulu sekarang kalau dapat rasa jiwa berkobar-kobar gamaknya 🙄

  11. Akuro San
    Akuro San February 25, 2014 at 1:45 am | | Reply

    wah, tempat tinggi! ini sesuatu yg sgt menarik~ 😮
    klu ada geng, boleh kot, join~

  12. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin February 25, 2014 at 2:49 am | | Reply

    Gila extreme kisah ko ni. Haha. Berkhemah sorang2 pulak tu.

  13. Edwin - Salam Media
    Edwin - Salam Media February 25, 2014 at 3:08 am | | Reply

    4 Kali gunung Kinabalu? Hebat yang amat! Bila dah ada anak kecil ni, banyak perkara kena pertimbangkan dahulu. Anyway, nanti kita jumpa di sana!

  14. papa mifz
    papa mifz February 25, 2014 at 3:38 am | | Reply

    cerita daki gunung kinabalu tuh bro pernah cerita masa makan tempoh hari…hehe

  15. reezluv
    reezluv February 25, 2014 at 3:44 am | | Reply

    gua baru lepas buat aksi ekstrem..dah tua tua ni..badan sakit sakit wo..

  16. Raudzah
    Raudzah February 25, 2014 at 5:39 am | | Reply

    Part tulis 100 artikel untuk projek superblog tu two weeks in a row tu memang cayalah..real extreme tu, parah lagi dari panjat gunung kinabalu tu..nway good luck ya!!!

  17. hafiz
    hafiz February 25, 2014 at 6:18 am | | Reply

    rasanya memang patut bagi lu menang, perut pun macam dah kedepan je..

  18. ema
    ema February 25, 2014 at 9:26 am | | Reply

    kalau sekarang nak buat aktiviti macam ni..agaknya dah tak terdaya dah

  19. ajumohit
    ajumohit February 25, 2014 at 11:05 am | | Reply

    good luck ye, suka aktiviti cenggini

  20. Cheq Eem
    Cheq Eem February 25, 2014 at 12:54 pm | | Reply

    Skytrex mmg best..baru pas gi sana last month.. leh aa baca ngan tgk gambar pastu lyn video dlm blog husband saya masa kitaorg gi sana….. 😆
    http://www.shamphotography.com/skytrex-adventure-challenge/

  21. Hafizul
    Hafizul February 25, 2014 at 2:05 pm | | Reply

    Hahahaha..nak sedih pun tak jadi baca artikel ni..tetiba rasa gembira..dan saya rasa la..saya rasa encik totan dapat tiket tu nanti..insyaAllah..aminnnn..hahahaha…tetiba jer rasa nak lawan turun naik tangga bagunan 3 tingkat ngn encik titan..selama 4 jam aje….hahahaha..sedap doh wase.. 👿

  22. profhariz
    profhariz February 25, 2014 at 4:35 pm | | Reply

    Aku rasa hang perlu cipta 1 blog motivasi. Please.

    1. titan
      titan February 25, 2014 at 4:44 pm | | Reply

      Blog-blog aku tu tak cukup motivasi kah?

      haiya. Haha.. 😈

  23. fazrol
    fazrol February 25, 2014 at 5:45 pm | | Reply

    Tak sangka ko cukup extreme…

  24. Kamil Salleh
    Kamil Salleh February 25, 2014 at 5:47 pm | | Reply

    Hebatlah bro…zaman muda2 dulu. Sekarang masih larat lagi ke? Gua nak tengok kehebatan lu tu sambil dapat tiket yg diimpikan itu. Semoga berjaya bro….

  25. Azman Ismail
    Azman Ismail February 26, 2014 at 4:33 am | | Reply

    Aku suka cerita bab “mencari emas” tu….nanti kasi sambung lagi ek.

  26. akubiomed
    akubiomed February 26, 2014 at 4:49 am | | Reply

    Memang tidak boleh lawan rekod naik gunung Kinabalu 4 kali. Hebat. 🙂

  27. zool
    zool February 26, 2014 at 7:06 am | | Reply

    memang extreme la lu ni

  28. puteri kasih
    puteri kasih February 28, 2014 at 8:43 am | | Reply

    part 100 artikel sehari tu memang extreme ..hehe

  29. blogger lelaki
    blogger lelaki February 28, 2014 at 1:15 pm | | Reply

    hebat…lu memang extreme bro..cita2 pun extreme nak kahwin sampai 4

  30. hafizmd
    hafizmd March 3, 2014 at 12:16 pm | | Reply

    hebatlah lu! mmg extreme habis time2 muda…

    gua sekarang dah tak cukup muda…ada rasae gayat dah…hahaaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.