46 Responses

  1. Syuhada
    Syuhada February 25, 2014 at 1:56 pm | | Reply

    alhamdulillah.. top 3 pun kira terbaik dah. apapun tahniah!

  2. Hafizul
    Hafizul February 25, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    Entah..sedih rasa..tak hilang gi sedih ni…tahniah Encik Titan dan mereka yang lain….

  3. Farid Laham
    Farid Laham February 25, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    wah oklah tu ada jgk dpt tempat hehe

  4. azman
    azman February 25, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    Tahniah di top 3..rasa2 cikgu Naman memang.

    1. titan
      titan February 25, 2014 at 2:24 pm | | Reply

      Itu, kena tanya cikgu naman la.

      Dia menang ke tidak. Haha..

      Aku tak leh bagitau. Tak suprise la. :mrgreen:

  5. zool
    zool February 25, 2014 at 2:09 pm | | Reply

    aku tak tercalon pun.. hehehe

  6. MK Kimi
    MK Kimi February 25, 2014 at 2:09 pm | | Reply

    cam sedih je entri ni? 😀

    menang ke kalah ke, blog kau tetap hebat

    1. titan
      titan February 25, 2014 at 2:22 pm | | Reply

      tak sedih. Lebih bagus macam ni.

      Sebab kalau menang pun, aku tak dapat nak gi ambil hadiah.

      Takde makna menang kalalu tak leh gi ambil hadiah. Haha..

      So, dapat top 3, dah jadi satu cukup bagi aku dan blog-blog aku. Haha.. :mrgreen:

  7. Anuar
    Anuar February 25, 2014 at 2:22 pm | | Reply

    Tahniah Cikgu Titan… Ada peluang untuk menang 3 kategori… Memang lagend… Semoga semakin murah rezeki selepas ini…

  8. Abang Ensem Berketak
    Abang Ensem Berketak February 25, 2014 at 2:23 pm | | Reply

    Next year lu jangan risau sebab gua akan masuk kategori Celebrity pulak. Retis la katakannnnn.

    1. titan
      titan February 25, 2014 at 2:27 pm | | Reply

      Tak pernah risau. Sebab gua tau gua lagi hensem dari lu.

      Haha..

  9. Bro Framestone
    Bro Framestone February 25, 2014 at 2:25 pm | | Reply

    Gua silap pilih kawasan bertanding… undi pecah seribu…bak kata Shila Hamzah…

    Xde, adat… Gua xkisah menang or kalah.

    Tapi biarlah yang menang, memang betul2 layak menang. Gua lepas nie nak buat blog pendidikan pula CikguBro.com <- ok x? xde maknenya

    1. titan
      titan February 25, 2014 at 2:30 pm | | Reply

      blog hyebro tak menang ke wehh??

      bukan hang rajin promote ka??? :mrgreen:

  10. Faizal fredley
    Faizal fredley February 25, 2014 at 2:27 pm | | Reply

    ok lah tuh bro….tiga2 dapat top 3….bukan senang nak dpt top 3 tu..

    1. titan
      titan February 25, 2014 at 2:34 pm | | Reply

      Haha..

      Senang aje kalau tahu caranya nak masuk TOP 3. Aku dah buktikan dah tahun ni. Haha..

      Sekali lagi. Kalau tahu caranya.. 😈

      Tapi serius, ambil masa sikit la. Haha

      1. Faizal fredley
        Faizal fredley February 25, 2014 at 2:41 pm | | Reply

        aku pom dah try cari aku tu..boleh gak top 2….hehe..

  11. cikgu naman
    cikgu naman February 25, 2014 at 2:31 pm | | Reply

    Sudah tentu cikguhailmi sebab content dia memang hampir 100% pendidikan..hehe

    1. titan
      titan February 25, 2014 at 2:39 pm | | Reply

      Ya. Cikgu Hailmi yang menang.

      Tahniah pada beliau. Hehe.. :mrgreen:

  12. wafacw
    wafacw February 25, 2014 at 2:31 pm | | Reply

    Tahniah!!! walau apa-apa pon, blog ni tetap feveret…

  13. BM
    BM February 25, 2014 at 2:37 pm | | Reply

    Biasalah…adat pertandingan. Nak menang perlu ada usaha.
    Tahniah krn masih tersenarai dalam top 3…bolehlah belanja minum cendol banting… 🙂

  14. hannyabdullah
    hannyabdullah February 25, 2014 at 2:39 pm | | Reply

    Alhamdulillah , tahniah sangat2

    Bukan senang nama nak tersenarai dlm top 3 tu.. 😉

  15. Akuro San
    Akuro San February 25, 2014 at 2:42 pm | | Reply

    tak per lah tak menang. at least dpt top 3…
    tak sia-sia undi hang banyak2.. huhu~

  16. Vee Sandi
    Vee Sandi February 25, 2014 at 3:00 pm | | Reply

    tahniah ! walau setakat top 3 , mr. titan jer yg dpt . blogger lain dpt gigit jari jer . selebihnya cuma layak jadi pemerhati cam saya lah …

  17. muja
    muja February 25, 2014 at 3:15 pm | | Reply

    tahniah untuk semua pemenang dan yang masuk top 3, msmw ada lagi tahun dpan. apedehal :3

  18. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 25, 2014 at 3:22 pm | | Reply

    Blog aku satupun tak menang…apapun menang kalah perkara biasa..

  19. Fauzi Blues
    Fauzi Blues February 25, 2014 at 3:45 pm | | Reply

    Aku x tau pun blog aku dpt top 3… mcm mana hang tau ni?

    1. titan
      titan February 25, 2014 at 4:32 pm | | Reply

      kalau hang tak menang..

      boladaily la yang menang. hoho.. :mrgreen:

      1. Fauzi Blues
        Fauzi Blues February 25, 2014 at 4:39 pm | | Reply

        Betoi dah tu…Boladaily yg menang.. bleh la dia blanja cendol barang 5-6 mangkuk..

  20. Husein Rider
    Husein Rider February 25, 2014 at 4:18 pm | | Reply

    tahniah kpd para pemenang

  21. fazrol
    fazrol February 25, 2014 at 5:47 pm | | Reply

    pergh!
    Untuk 3 kategori dapat top 3..
    percapaian yang bagus gak tue..

  22. Green Leaf
    Green Leaf February 25, 2014 at 5:48 pm | | Reply

    Ok lah daripada tiada apa-apa, kan. Tahniah!

  23. Kamil Salleh
    Kamil Salleh February 25, 2014 at 5:56 pm | | Reply

    Tahniah buat bro… mendapat top 3 di setiap kategori yg dihantar. Apa kata beri peluang kepada orang lain pula yang mengecapinya. Itu lebih baik…tak nak ramal siapa pemenang…cuma tunggu ucapan tahniah saja drpd gua.

  24. Liniey Nor
    Liniey Nor February 25, 2014 at 6:45 pm | | Reply

    tahniah!top 3 pun terbaik derr! 😳

  25. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 February 25, 2014 at 8:11 pm | | Reply

    Sempoi la bro….mostly blog ko dapat jadi finalist so memang dari segi branding dah kuat tu…

  26. hafiz
    hafiz February 26, 2014 at 1:52 am | | Reply

    tahniah bro, memang powerlah blog2 bro..

  27. Cheq Eem
    Cheq Eem February 26, 2014 at 2:00 am | | Reply

    tahniah! ok lah tu dapat masuk top 3… kira femes abis dah…. tapi jangan top bottom 3 pulak taun depan…. :mrgreen:

  28. akubiomed
    akubiomed February 26, 2014 at 4:36 am | | Reply

    Memang hebat. Blog cikgu-cikgu. 🙂

  29. azwan
    azwan February 26, 2014 at 4:49 am | | Reply

    tahniah sebab blog bro banyak yang dalam top3…memang ke-power-an lah

  30. Aniq Bukhary
    Aniq Bukhary February 26, 2014 at 10:07 am | | Reply

    bukan senang nak menang kalau tengok pada penyertaan blog2 lain. dapat top 3 dah kira ok dah tu. Tahniah bro!

  31. onlajer
    onlajer February 26, 2014 at 2:29 pm | | Reply

    cikgu hilmy yang menang agaknya, dan aku rasa bola daily pasal ada perkataan bole hehe

  32. puteri kasih
    puteri kasih February 28, 2014 at 8:52 am | | Reply

    tak menang pun tetap masuk top 3 untuk 3 kategori..kira hebat juga tu 🙂

  33. beckhrooy
    beckhrooy February 28, 2014 at 11:07 am | | Reply

    3 blog top 3? tahniah bro, maintain hebat 🙂

  34. blogger lelaki
    blogger lelaki February 28, 2014 at 1:13 pm | | Reply

    tapi lu tetap legend bro..ingat dapat la merasa lu buat kenduri..sebab gua undi semua blog lu

  35. hafizmd
    hafizmd February 28, 2014 at 6:52 pm | | Reply

    Gua tak kisah lu menang atau tak, sbb blog2 lu dah lama menang kat mata2 kami semua…hohohoho 😯

    tahniah en titan….tahun depan boleh menanglah tuh…hehe

  36. Nazlan
    Nazlan March 3, 2014 at 3:39 pm | | Reply

    menang kalah adat bertanding…top 3 dah terbaek, mungkin rezeki tahun depan!

  37. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim March 5, 2014 at 2:39 am | | Reply

    guliroket tu boleh pergi lagi tu bro..next year masuk lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.