16 Responses

  1. Hafizul
    Hafizul February 26, 2014 at 5:15 pm | | Reply

    Okeh…terima kasih atas tipsnya..emm split test tu macam sukar nak jangka lagi..macam mana dipanggil split test ni ekk..hehe

  2. Liniey Nor
    Liniey Nor February 26, 2014 at 6:39 pm | | Reply

    Mohon belanja cendol smangkuk dua 😈

  3. Fadhil Husin
    Fadhil Husin February 27, 2014 at 12:31 am | | Reply

    Mohon tunjuk ajar split test tuan. :mrgreen:

  4. suri
    suri February 27, 2014 at 1:26 am | | Reply

    ada kuasa naruto kah? syukur rezeki namanya

  5. Anuar
    Anuar February 27, 2014 at 2:15 am | | Reply

    Tahniah… Dan terima kasih di atas tips yang diberikan.. 😉

  6. hafiz
    hafiz February 27, 2014 at 4:53 am | | Reply

    tahniah bro…boleh target ke 200 lepas ni

  7. azlanvai
    azlanvai February 27, 2014 at 6:49 am | | Reply

    Ke 103.. okaayyyyy.. 😯

  8. Denaihati
    Denaihati February 27, 2014 at 8:50 am | | Reply

    terbaiklah, tiap-tiap minggu tak pernah miss, tahniah.

  9. zool
    zool February 27, 2014 at 1:50 pm | | Reply

    banyak kali dapat ye.. jobdisekolah camne pula?? hehehe

  10. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz February 27, 2014 at 2:34 pm | | Reply

    tiap2 minggu ada sales. terbaik!
    Kalau aku nak buat advertorial kat sini pasai susu kambing segar boleh kot.. :mrgreen:

  11. nabila biela
    nabila biela February 27, 2014 at 2:36 pm | | Reply

    duit…duit…belanjalah bro..hehe

  12. Kamil Salleh
    Kamil Salleh February 27, 2014 at 3:26 pm | | Reply

    Tahniah dapat komisen lagi lu… mungkin suatu hari nanti yg ke-1000 pula.

  13. QZ92
    QZ92 February 27, 2014 at 5:01 pm | | Reply

    rajin nye buat duit poket sambilann.. tahniah!

    😎

  14. saljuhumairah
    saljuhumairah February 27, 2014 at 8:47 pm | | Reply

    wah… peluang cerah bersinar-sinar ni nak menang hadiah JDR…semoga berjaya dan terus berusaha…

    Esok dah last day…

    Ambo satu je lagi untuk melayakkan diri masuk dalam senarai..

  15. Moms Avenue
    Moms Avenue February 28, 2014 at 2:57 am | | Reply

    Banyak dah tu payment ke 103.. Semoga terus masyuk.. 🙂

  16. blogger lelaki
    blogger lelaki February 28, 2014 at 1:08 pm | | Reply

    syukur rezeki mencurah-curah bro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.