12 Responses

  1. hafizmd
    hafizmd February 28, 2014 at 6:48 pm | | Reply

    terbaiklah kalau rumah dapat pasang tenaga solar…jimat pun jimat dan mesra alam =)

  2. QZ92
    QZ92 February 28, 2014 at 10:16 pm | | Reply

    bab bab nak sediakan dokumen tu macam leceh jerr…

  3. papa mifz
    papa mifz March 1, 2014 at 7:35 am | | Reply

    okeh jap lagi den terjah laman web SEDA tuh…

  4. Jamian Sarif
    Jamian Sarif March 1, 2014 at 7:48 am | | Reply

    aku ingat nak mohon tempat belajar FIT tadi..rupanya FiT lain.haha…bagus juga ni,boleh guna solar lepas ni.

  5. zaini
    zaini March 2, 2014 at 8:46 am | | Reply

    ohh..ada juga program macam ni.

    bagus la program fit ni.

  6. TehR
    TehR March 2, 2014 at 4:55 pm | | Reply

    seronoknya kalau ada tenaga solar sendiri

  7. fazrol
    fazrol March 2, 2014 at 10:52 pm | | Reply

    Jimat laa bil elektrik kalau apply nie…

  8. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain March 3, 2014 at 1:58 am | | Reply

    Kalau pasang sendiri mcm lanun cam ne? kena saman la kan? :mrgreen:

  9. Hafizul
    Hafizul March 3, 2014 at 8:30 am | | Reply

    Rumah saya memang tak lepas kalau saya mohon ni….

  10. cik tom
    cik tom March 3, 2014 at 9:10 am | | Reply

    pasni ko boleh apply FiT untuk umah kat banting… 😆

  11. Mak lagenda
    Mak lagenda March 4, 2014 at 7:14 am | | Reply

    Owh..tenaga solar rupanya eyh..

  12. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim March 5, 2014 at 2:33 am | | Reply

    Aku ada terjumpa company yang bukak pakej solar pv ni..dalam 500+ sebulan..nanti aku citer kat blog aku plak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.