50 Responses

  1. Farzli
    Farzli February 12, 2014 at 7:16 am | | Reply

    anak ?????? 😯

  2. BM
    BM February 12, 2014 at 7:20 am | | Reply

    Nak menang perlulah ada usaha, ilmu dan strategi.
    Tahniah titan! Murah rezeki anda… 🙂

    p/s: cakap serupa bikin…itu yg buat anda dihormati

    1. titan
      titan February 12, 2014 at 5:56 pm | | Reply

      Aku buat apa yang aku tahu aje. hehe :mrgreen:

  3. Akuro San
    Akuro San February 12, 2014 at 7:24 am | | Reply

    tahniah~ kepada semua pemenang. ini salah satu contest yg dah terlepas pandanglah nih~ tu yg tak join… punyalah banyak contest masa bulan januari hari tuh~ huhu~

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:15 am | | Reply

      ohh..

      bulih plak terlepas pandang ehh.

  4. Ummi Hanie
    Ummi Hanie February 12, 2014 at 7:50 am | | Reply

    anak?

    ah abaikan dulu… hehe

    tahniah ye sebab jadi peserta pertama dan terbukti teori itu berkesan

    “rasa2” tu omputeh panggil “instinct”… den pun penah rasa2 camtu, pastu menang… giveaway je la pon.. haha

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:13 am | | Reply

      insticnt tu penting. Bukan semua orang dapat setiap masa. hehe

  5. hafizmd
    hafizmd February 12, 2014 at 8:17 am | | Reply

    tahniah encik titan. betullah..terbukti bab masuk awal tu..

  6. hafiz
    hafiz February 12, 2014 at 8:24 am | | Reply

    Wah menang lagi..tahniah

  7. Rabiatuladawiah
    Rabiatuladawiah February 12, 2014 at 8:29 am | | Reply

    anak? toink3….apa-ape pun…tahniah encik titan.

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:10 am | | Reply

      Haha..

      betullah. Rezeki anak-anak yang bakal lahir nanti.

  8. suri
    suri February 12, 2014 at 8:38 am | | Reply

    wah dia nak menang memang dah rasakan kemenangan itukan .

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:09 am | | Reply

      Kena main rasa-rasalah jugak.

      Barulah bulih menang..

  9. Syuhada
    Syuhada February 12, 2014 at 10:37 am | | Reply

    rezeki anak? haha..
    apapun tahniah tuan!

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:09 am | | Reply

      Ya. Rezeki anak-anak.

      hehe.. :mrgreen:

  10. Farid Laham
    Farid Laham February 12, 2014 at 11:24 am | | Reply

    wan ni ada can belanja cendol haha

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:08 am | | Reply

      hang tu yang kena belanja gua cendol maa..

  11. yumida
    yumida February 12, 2014 at 11:44 am | | Reply

    tahniah..beznye
    rezeki anak..kikiki

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:08 am | | Reply

      Memang best kalau menang contest ni sebenarnya. hehe

  12. Juan
    Juan February 12, 2014 at 12:18 pm | | Reply

    terbaiklah ko titan :mrgreen:

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:06 am | | Reply

      Biasa aje. Ramai orang sibuk agaknya tu.

      1. Juan
        Juan February 13, 2014 at 9:02 am | | Reply

        ko kena buat ebook baru nih, hehe

  13. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi February 12, 2014 at 12:21 pm | | Reply

    Tahniah bro…menang lagi. Asyik menang saja ! Memang terror!

    1. titan
      titan February 12, 2014 at 4:48 pm | | Reply

      Biasa aje.

      Sape-sape pun bulih menang kalau mencuba. :mrgreen:

  14. AUC
    AUC February 12, 2014 at 1:27 pm | | Reply

    tahniah menang dgn ilmu 🙂

    1. titan
      titan February 12, 2014 at 4:45 pm | | Reply

      Taktik biasa aje.

      Semua orang boleh buat sebenarnya. hehe

  15. yusri
    yusri February 12, 2014 at 6:29 pm | | Reply

    anak tekak lah tu…
    tahniah bro sebab orang lain tak menang…huhu

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:05 am | | Reply

      Orang lain sibuk barangkalinya..

  16. Asyrof Asri
    Asyrof Asri February 12, 2014 at 11:16 pm | | Reply

    Tahniah Encik Titan. 🙂

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:05 am | | Reply

      Sama-sama. biasa-biasa aje.

  17. hatiputera
    hatiputera February 13, 2014 at 2:22 am | | Reply

    Tahniah Encik Titan kerana menang contest top refferal

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:04 am | | Reply

      Sama-sama.

      Tak sangka la plak bulih menang.

  18. Ammar
    Ammar February 13, 2014 at 3:18 am | | Reply

    Rezeki anak-anak. Tahniah..

  19. Bahrain
    Bahrain February 13, 2014 at 3:51 am | | Reply

    Tahniah kepada semuanya

    1. titan
      titan February 13, 2014 at 4:04 am | | Reply

      Ya. Tahniah kepada semua pemenang. :mrgreen:

  20. Azlan Vai
    Azlan Vai February 13, 2014 at 4:14 am | | Reply

    oh.. rupanya guna google analytic dapat tengok souce referral dengan telus.. 😯

  21. zie fauzi
    zie fauzi February 13, 2014 at 4:22 am | | Reply

    anak??? rezeki anak kucing kot… btw, tahniah….. 🙂

  22. mselim3
    mselim3 February 13, 2014 at 4:57 am | | Reply

    Assalammualaikum…titan.

    tahniah anda memang berhak menang moga suskses selalu..k

    mselim3

  23. hannyabdullah
    hannyabdullah February 13, 2014 at 6:31 am | | Reply

    Rabbit nak neranak ke?

    Tahniah..murah betul rezeki. Jaga anak elok2 ya 😉

    1. hannyabdullah
      hannyabdullah February 13, 2014 at 6:32 am | | Reply

      Silap “beranak” 😆

  24. nabila biela
    nabila biela February 13, 2014 at 7:13 am | | Reply

    okay fine…rezeki anak.. :mrgreen: haha

  25. onlajer
    onlajer February 13, 2014 at 7:15 am | | Reply

    haha gua kalau join contest pun banyak rasa boleh menang, tapi sebaliknya hehe

  26. mohdridzwan
    mohdridzwan February 13, 2014 at 1:27 pm | | Reply

    Ambe respect cara tuan berkongsi idea…apapun, tahniah kerana berjaya. Ambe akan belajar lebih utk turuti jejak tuan yang ohsem. Congrates.

  27. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia February 13, 2014 at 3:17 pm | | Reply

    yeay!nak hadiah jugak sifu! 😈

  28. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi February 13, 2014 at 11:53 pm | | Reply

    Tahniah Bro… Terbukti lah yang Bro memang fames dan hot :mrgreen:

  29. Hafizul
    Hafizul February 14, 2014 at 9:02 am | | Reply

    Emm kucing Encik Titan pelihara tu dah beranak ke??wahhh cepatnya..hahaha..tahniah Encik Titan.murah rezeki betul lah encik titan ni..hehe

  30. CN
    CN February 15, 2014 at 3:11 am | | Reply

    dah rezeki anak yer..tp betullah..nk mng top referral mmg kena PROMOSI.. 😉

  31. puteri kasih
    puteri kasih February 15, 2014 at 7:21 am | | Reply

    rezeki anak rabbit ke? haha. Apapun tahniah 🙂

  32. blogger lelaki
    blogger lelaki February 16, 2014 at 3:20 am | | Reply

    hu3..tips yg terbaik bro..promosi, promosi, promosi..sebab ni contest referral..jd memang kena promote kaw2 la

  33. raudzah
    raudzah February 16, 2014 at 10:04 am | | Reply

    Banyaknya kena belajar pasal contest-contest ni semua..thanks ya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.