35 Responses

  1. Rizkyzone.com
    Rizkyzone.com February 5, 2014 at 2:03 pm | | Reply

    dalam mencari uang lewat blog, kuncinya hanya satu FOKUS

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:11 pm | | Reply

      Ya.

      Kena fokus dan berdisiplin. Dan selalu berlatih. :mrgreen:

  2. Farzli
    Farzli February 5, 2014 at 2:16 pm | | Reply

    disiplin mmg kene tggi… hohoho

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:26 pm | | Reply

      Betul tu.

      Kalau mahu duduk kat pantai, jangan takut dengan ombak dan obor-obor. :mrgreen:

  3. Aniq Bukhary
    Aniq Bukhary February 5, 2014 at 2:18 pm | | Reply

    Cerita malam pertama.. Lol 😀

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:41 pm | | Reply

      Hehe..

      selingan aje tu.

  4. Khairul Nizam
    Khairul Nizam February 5, 2014 at 2:21 pm | | Reply

    Benar kata bro.. nak maintain duit masuk kocek tu yang susah.. 😆

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:46 pm | | Reply

      Nak dapat tu, takdelah susah sangat. Kena cara, bulih aje.

      Nak maintain tu yang sakit jiwa. 😈

  5. wafacw
    wafacw February 5, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    protege #88? wowww…

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:46 pm | | Reply

      apa yang wowwnya ni? haha..

  6. Syasya
    Syasya February 5, 2014 at 4:12 pm | | Reply

    susah2 dahulu, senang2 kemudian…

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:50 pm | | Reply

      Ya.

      Jangan mudah putus asa. :mrgreen:

  7. hafizmd
    hafizmd February 5, 2014 at 4:13 pm | | Reply

    Gua jawab YA utk soalan last lu tu…

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 4:51 pm | | Reply

      Haha..

      Memang susah. Pening kepala kekadang.

  8. Akuro San
    Akuro San February 5, 2014 at 5:16 pm | | Reply

    faham… memang susah nak maintain… setiap bulan takkan dapat nilai yang sama. untung bulan tuh, dapat banyak… kalau tak berapa untung, mungkin dapat sikit…

    1. titan
      titan February 5, 2014 at 6:08 pm | | Reply

      Sekurang-kurangnya..masih dapat.

      Yang penting, kena gandakan usaha untuk terus maintain. :mrgreen:

  9. Cheq Eem
    Cheq Eem February 5, 2014 at 11:58 pm | | Reply

    bukan senang nak senang… bukan nya susah nak susah… sapa rajin dia untung lorr… hehe….

  10. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah February 6, 2014 at 1:36 am | | Reply

    Sifu dah hebat. Senang aje nak dapat.. 🙂

  11. suri
    suri February 6, 2014 at 1:56 am | | Reply

    tak henti pikir buat buat buat ayat sampai lebam..uh.. 😮

  12. suri
    suri February 6, 2014 at 1:58 am | | Reply

    agaknya saya jatuh ke nombor berapa haaa.. 😕

  13. zool
    zool February 6, 2014 at 2:13 am | | Reply

    susah dan senang..yang penting kena sentiasa usaha

    1. hafizmd
      hafizmd February 6, 2014 at 5:22 am | | Reply

      ingat bro zool nak cakap, susah senang kita bersama =)

  14. puteri kasih
    puteri kasih February 6, 2014 at 5:45 am | | Reply

    part maintain tu memang susah sebab tiap tiap bulan yang masuk tu tak tetap

  15. Ieta Mat Saad
    Ieta Mat Saad February 6, 2014 at 11:16 am | | Reply

    Kunci utama: fokus & maintain. Bertuah protege ke 88 tu yea… :mrgreen:

  16. kakiblog
    kakiblog February 6, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    kalau nak maintain makan gaji sahaja…

  17. umiadamfaris
    umiadamfaris February 7, 2014 at 4:07 am | | Reply

    betol tu…
    mesti disiplin sokmo klu nak berjaya…
    hehe sy disiplin x??haahaha 😆

  18. TehR
    TehR February 7, 2014 at 9:24 am | | Reply

    siapa nak dapat banyak
    usaha kena la banyak

    kan?

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:44 am | | Reply

      betul.

      Jadi, kenalah rajin berusaha setiap hari. hehe

  19. farid laham
    farid laham February 7, 2014 at 11:27 am | | Reply

    betul tu yg bab nak mainten income sebulan tu kene keje keras hehe 🙂

    1. titan
      titan February 9, 2014 at 4:45 am | | Reply

      kerja keras itu perkara yang kritikal untuk seorang blogger. hoho 😆

  20. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi February 8, 2014 at 7:03 am | | Reply

    Teruskan usaha nampaknya,

    pasti berjaya….

    Huuuu

  21. akubiomed
    akubiomed February 8, 2014 at 8:11 am | | Reply

    Disiplin dan ketekunan masih lagi tercari-cari sifat tersebut.

  22. Blogger Babyface
    Blogger Babyface February 10, 2014 at 1:03 am | | Reply

    memang susah nak maintain lagi2 bagi mereka yang bekerja shift seperti gua ni,
    tiada yg mustahil sebenanrnyasemuanya dengan izin Allah

    1. titan
      titan February 11, 2014 at 12:43 pm | | Reply

      Semuanya tidak mustahil bro.

      Pandai-pandailah bahagi masa. 😉

  23. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 11, 2014 at 4:02 pm | | Reply

    disiplin tu paling susah bro. hohoho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.