42 Responses

  1. farzli
    farzli March 1, 2014 at 4:56 pm | | Reply

    masih lg mencuba dalam bab affiliate nihh

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:53 am | | Reply

      Aku pun masih baru lagi mencuba. 🙂

    2. OhPanduan
      OhPanduan March 3, 2014 at 6:49 pm | | Reply

      Kena cuba sampai berjaya. 😆

  2. Faizal fredley
    Faizal fredley March 1, 2014 at 5:04 pm | | Reply

    tgh belajar buat duit guna affiliate…

  3. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin March 1, 2014 at 6:11 pm | | Reply

    Assalamualaikum,

    Tingkatkan usaha + fikiran positif = kejayaan 😉

  4. khairul asrol
    khairul asrol March 1, 2014 at 7:57 pm | | Reply

    ahahaha. tampar je lelaju! aku suka part yang ko cakap komisen tu mungkin akan dapat 2 atau 3 tahun ke lamanya. aku walaupun tak laju macam ko, kadang kena tunggu 2 ke 3 bulan baru satu sales untuk satu affiliate program tu.

    bila fikirkan balik yang ko cakap tadi, kalau kita buat banyak program affiliate program, tak mustahil tiap-tiap bulan akan dapat komisen. tapi dari program yang berlainan la kan. yang penting buat kerja sekarang! bab duit tu tak payah risau, akan datang insyaallah ada rezeki, masyuk lah tiap bulan. terbaik!

  5. Jamian Sarif
    Jamian Sarif March 1, 2014 at 10:40 pm | | Reply

    masih lagi dalamk proses belajar.in shaa allah tak putus asa. 😉 😉

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:38 am | | Reply

      Ya.

      Marilah sama-sama kita belajar. hehe

  6. AUC
    AUC March 2, 2014 at 12:21 am | | Reply

    betul tu, buat je… satu masa nanti adalah yg masuknya 🙂

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:44 am | | Reply

      Ya.

      Masa tidak pernah menipu kita. Tunggu sahaja dengan penuh kasih sayang. 😎

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 3, 2014 at 6:53 pm | | Reply

      Betul tu. Nanti ada rezeki bila dah berusaha. :mrgreen:

  7. amirulfaiz
    amirulfaiz March 2, 2014 at 12:37 am | | Reply

    Ibarat menanam pokok durian. Takkan tahun depan dah berbuah kot? 😉

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:47 am | | Reply

      Haha..

      lama gak tu nak tunggu durian berbuah.

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 3, 2014 at 6:56 pm | | Reply

      betul tu. Kena mabil masakan. 😳

  8. Zuan
    Zuan March 2, 2014 at 2:01 am | | Reply

    budak2 mcm ni ko soh diorang masuk MLM je..haha nak copek sangat berjaya

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:36 am | | Reply

      MLM?

      Ingat senang ka??

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki March 2, 2014 at 2:46 am | | Reply

    usaha kena selalu maintain jgn pernah putus asa

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:24 am | | Reply

      Ya.

      Jangan putus asa.

  10. zool
    zool March 2, 2014 at 3:00 am | | Reply

    betul tu.. kena perlahan-perlahan pahamkan tu

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:31 am | | Reply

      Ya.

      Ambil masa sikit. Baru senang faham dan buat duit.

  11. Green Leaf
    Green Leaf March 2, 2014 at 6:48 am | | Reply

    Terima kasih atas nasihat dan kata-kata semangat yang diberikan. Akan berusaha menghayati situasi sebenar buat duit online…

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:21 am | | Reply

      Nasihat biasa-biasa aje.

      1. Green Leaf
        Green Leaf March 2, 2014 at 11:29 am | | Reply

        Mungkin ia biasa bagi sesetengah orang, tapi ada sebahagian lagi yang menganggapnya sebagai luar biasa: )

  12. onlajer
    onlajer March 2, 2014 at 8:05 am | | Reply

    lebih baik buat daripada tak buat

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 11:18 am | | Reply

      Ya, lebih baik buat daripada langsung tak buat apa-apa.

  13. asri abdillah
    asri abdillah March 2, 2014 at 8:53 am | | Reply

    betul.

    kena sentiasa positif bila nak bisnis online ni.

  14. TehR
    TehR March 2, 2014 at 4:35 pm | | Reply

    kena banyak sabar
    banyak rajin

    baru la banyak kejayaan
    dan banyak dapat duit

  15. mrhanafi
    mrhanafi March 2, 2014 at 8:02 pm | | Reply

    ha..ha..saya dah setahun menghadap blog bagai nak rak! baru sekarang dapat sikit-sikit hasilnya.

    memang betul kalau tiada pemikiran positif dah lama juga tinggalkan aktivti blogging!

    Nasib baik minat punya hal dan ramai rakan blogger bagi sokongan moral serta teknikal maka sebab itu boleh bertahan sehingga ke hari ini.

  16. Nadot
    Nadot March 2, 2014 at 10:44 pm | | Reply

    Jeles mcm biasa… semoge dpt terer cam ko gak one day… 😉

  17. fazrol
    fazrol March 2, 2014 at 10:56 pm | | Reply

    Usaha tangga kejayaan…
    Mmungkin ada yang boleh dapat dengan cepat.. bergantung pada skill dan luck rasanya…

  18. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain March 3, 2014 at 1:55 am | | Reply

    Yo lo, bertahun punya kerja. Tu yg ramai tak terlawan dengan abang cendol ni :mrgreen: Tahniah sbb terus berjaya dan berjaya. Inspirasi buat ramai blogger lain…. well done.

  19. reezluv
    reezluv March 3, 2014 at 4:15 am | | Reply

    mungkin blogger tu baru sangat..dan tak berapa mengerti nak dapat income dari blog ni, bukannya ambil masa kejap..nk tunggu blog tu matang pun amek masa..belum lagi nak tulis bagi dapat top rank dan juga aplikasikan teknik ko tu..

    aku sebab dah lama dah tulis blog,so senang je paham, walau nampak agak susah nak paham..:D (apa aku tulis ni laa…hahaa)

    oit..bila nak tulis edisi kedua ni?hehee..

  20. hafiz
    hafiz March 3, 2014 at 7:08 am | | Reply

    betul tu memang kena banyak bersabar

  21. Alynn
    Alynn March 3, 2014 at 8:22 am | | Reply

    usaha mesti struggle..baru berjaya..huhuu

  22. Hafizul
    Hafizul March 3, 2014 at 8:23 am | | Reply

    Yup..menda ni perlukan masa….bukan leh jadi senang dalam tempoh masa yang singgat..kalau leh senang lepas berniaga sebulan, itu pelik la…hahaha

  23. cik tom
    cik tom March 3, 2014 at 9:03 am | | Reply

    kalau kes malas nak promosi affiliate cne cikgu? haha…..

  24. akubiomed
    akubiomed March 3, 2014 at 4:33 pm | | Reply

    Alhamdulillah ada beberapa program Affliates sudah berjaya dihasilkan. Sekarang ini masih lagi secara konsisten untuk menulis entri baru setiap hari.

  25. puteri kasih
    puteri kasih March 4, 2014 at 5:12 am | | Reply

    masih berusaha membina lif lif kejayaan 🙂

  26. ahmadyani
    ahmadyani March 4, 2014 at 1:34 pm | | Reply

    Jangan salahkan guru yang mengajar, salahkan diri sendiri yang susah faham benda yang diajar.

  27. Sabree Hussin
    Sabree Hussin March 4, 2014 at 4:51 pm | | Reply

    Pink Pink Pink

    I see pink everywhere

    Hmm macam ada nampak satu blog yang ayat macam blog ni. Mungkin dia pun pembeli ebook ni

  28. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim March 5, 2014 at 2:32 am | | Reply

    susah la ye kalau usaha hari ni nak dapat keputusan hari ni gak..hmmm

  29. Ezad Skytech
    Ezad Skytech March 10, 2014 at 5:28 pm | | Reply

    usaha kena berlipat kali ganda la…kalau harapkan ianya “buat hari ini esok da dapat”…memang susah la kan…kalau tak usaha mana nak datang hasilnya kan..huhu

Leave a Reply to Pokok Manggis Depan Rumah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.