28 Responses

  1. siti amirah
    siti amirah March 2, 2014 at 6:50 am | | Reply

    tq atas maklumat ini.

    Harap dapat download dengan cepat. Dah daftar tadi.

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:13 pm | | Reply

      terima kasih kerana mendaftar.

      dah download ke belum?

  2. zaini
    zaini March 2, 2014 at 8:36 am | | Reply

    bila boleh download ni??

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 10:41 am | | Reply

      esok.

      Tunggu esok ye. :mrgreen:

  3. ShoSinse
    ShoSinse March 2, 2014 at 10:04 am | | Reply

    Soalan bocor ke ? Soalan ramalan ?

  4. zik
    zik March 2, 2014 at 2:30 pm | | Reply

    sabor2 semua calon.. mesti kasi prepare habis2san ya..

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 3:14 pm | | Reply

      ya..

      sila bersabar ye.. :mrgreen:

  5. wazy
    wazy March 2, 2014 at 3:05 pm | | Reply

    Mesti laku keras ni,sbab ramai yang sedang menunggu untuk muat turun contoh-contoh soalan tersebut

    1. titan
      titan March 2, 2014 at 3:19 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya..

  6. nabila biela
    nabila biela March 2, 2014 at 5:03 pm | | Reply

    tq bro for info =)

  7. Hafizul
    Hafizul March 3, 2014 at 8:21 am | | Reply

    Ok..Piah ru bila auu nak dapatkan panduan ni..masa tak ada, sibuk jer tanya..bila dah ada senyap pulak..hahaa 👿

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:15 pm | | Reply

      haa..

      suruh cik piah tu download cepat-cepat. Nanti lambat.

      Tinggal 2 hari sahaja ni.. 😉

  8. cik tom
    cik tom March 3, 2014 at 9:11 am | | Reply

    good luck pada semua calon! ciktom doakan korg dpt buat yg terbaik!

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:18 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan calon kali ini akan lulus dengan cemerlang. 😉

  9. ajumohit
    ajumohit March 3, 2014 at 10:55 am | | Reply

    info terbaik utk mereka yg berkenaan

  10. TehR
    TehR March 3, 2014 at 12:55 pm | | Reply

    ya. aku cadangkan download je
    barang baik dan bagus ni

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:27 pm | | Reply

      Ya.

      Barang baik dan rare.

      Susah mahu dapat info fresh dan terkini macam ni.

  11. intern Malaysia
    intern Malaysia March 4, 2014 at 12:38 am | | Reply

    semoga berjaya kepada mereka yang akan menduduki peperiksaan ini 🙂

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:21 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya ye.

      Semoga semua calon lulus dengan cemerlang selepas baca panduan ini. :mrgreen:

  12. puteri kasih
    puteri kasih March 4, 2014 at 5:16 am | | Reply

    good luck kepada semua calon..buat yang terbaik. Sebelum tu jangan lupa download soalan dan pakej rujukan 🙂

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:20 pm | | Reply

      Ya.

      Sila download dengan cepat.

      Sebab tinggal 2 hari sahaja lagi.

  13. hafiz
    hafiz March 4, 2014 at 6:15 am | | Reply

    jangan ketinggalan download..

  14. siti raihana
    siti raihana March 5, 2014 at 1:28 am | | Reply

    nak tau soalan exam f29

    1. titan
      titan March 5, 2014 at 3:45 am | | Reply

      boleh rujuk dan klik pada link diatas ye. 😉

  15. hafizmd
    hafizmd March 5, 2014 at 2:28 am | | Reply

    aku tak download sbb tak dipanggil =)

    p.s – laju hang naik ek…ohohoho

    1. titan
      titan March 5, 2014 at 3:50 am | | Reply

      biasa-biasa aje.

      tak laju pun.

  16. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim March 5, 2014 at 2:31 am | | Reply

    kalau aku apply jawatan ni, mesti aku download. tapi sayangnya..aku dah malas nak apply gomen. haha

  17. munirardi
    munirardi March 6, 2014 at 9:34 pm | | Reply

    semoga yang terbaik yang bisa masuk kedalam pekerjaan ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.