50 Responses

  1. onlajer
    onlajer March 6, 2014 at 10:27 am | | Reply

    taniah untuk pemenang 🙂

    1. titan
      titan March 6, 2014 at 11:09 am | | Reply

      Ya. Tahniah untuk yang menang.

      Memang terer diorang tu. :mrgreen:

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 7, 2014 at 1:09 am | | Reply

      Tahniah. semuanya hebat-hebat yang jadi pemenang.

  2. Aniq Bukhary
    Aniq Bukhary March 6, 2014 at 10:29 am | | Reply

    Tahniah ahmadfaizal.com . 😉

  3. FaizAlias
    FaizAlias March 6, 2014 at 10:51 am | | Reply

    InsyaAllah…Kali ni nak aktif dalam contest la pula…hoho…

    1. titan
      titan March 6, 2014 at 11:10 am | | Reply

      Ya.

      Sila aktif. 😉

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 7, 2014 at 1:10 am | | Reply

      Mesti hebat lah jika join juga. 😆

  4. zool
    zool March 6, 2014 at 10:52 am | | Reply

    best la untuk yang menang..

    1. titan
      titan March 6, 2014 at 11:12 am | | Reply

      Ya.

      Yang menang memang harus rasa best. hehe 😈

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 7, 2014 at 1:12 am | | Reply

      mesti rasa best dan lagi bersemangat bila menang macam ni. 😆

  5. Ainaa Roseberry
    Ainaa Roseberry March 6, 2014 at 10:56 am | | Reply

    Tahniah bg pemenang… wahhh hadiah yg menarik.. :3

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 7, 2014 at 1:12 am | | Reply

      betul tu. Memang menarik. 😆

  6. Green Leaf
    Green Leaf March 6, 2014 at 11:12 am | | Reply

    Tahniah! Harap-harap sayalah orang ke-9 itu. In sya Allah…: )

  7. hasrulhassan
    hasrulhassan March 6, 2014 at 11:30 am | | Reply

    Dah ..gua dah pilih yang terkurang tu.

  8. farzli
    farzli March 6, 2014 at 11:42 am | | Reply

    aku tak dibenarkan join 😐

  9. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi March 6, 2014 at 2:39 pm | | Reply

    Tahniah buat yang memang!

  10. wafacw
    wafacw March 6, 2014 at 3:35 pm | | Reply

    Tahniah kepada yang menang… uolls memang superb and awesome…
    u too mr titan ehehehe paling ohsem 😀

  11. cikgu naman
    cikgu naman March 6, 2014 at 4:01 pm | | Reply

    aduh..banyak contest xsempat masuk..

    tahniah semua!!

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 7, 2014 at 1:13 am | | Reply

      Kena masuk juga nanti cikgu.

  12. mrhanafi
    mrhanafi March 6, 2014 at 4:12 pm | | Reply

    terbaik kerana dapat menjadi pemenang..tahniah!

  13. MK Kimi
    MK Kimi March 6, 2014 at 4:16 pm | | Reply

    tahniah kepada pemenang 😀

  14. ieta
    ieta March 6, 2014 at 5:21 pm | | Reply

    :mrgreen: Tahniah ek menang gak tempat ke tiga… tera nih… :mrgreen:
    Dengan pertanyaan, bila sifu nak komplen blog akak? :mrgreen:

    Tahniah gak buat sume blogger lain yang dah menang.

  15. fazrol
    fazrol March 6, 2014 at 5:38 pm | | Reply

    tahniah bro.. boleh belanja aku.. he he

  16. munirardi
    munirardi March 6, 2014 at 9:37 pm | | Reply

    nak terjah diyesame belum pernak blogwalking ke blognya mesti hebat blog ini

  17. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain March 7, 2014 at 2:14 am | | Reply

    Lu memang rajin lah join contest. Kawe kalau boleh mau gak mcm lu tapi asyik banyak alasan jer bila start nak menulis. Betul lah x leh harap :mrgreen:

  18. Hairul Hissam
    Hairul Hissam March 7, 2014 at 2:57 am | | Reply

    Tahniah kepada pemenang.. 😀

  19. hafizmd
    hafizmd March 7, 2014 at 3:19 am | | Reply

    tahniah…tak menang konon…saje ar tu nak elak aku paw cendol…hahahhaa

    tahniah pada semua pemenang!

    pemenang sorang lagi tu, rupanya khas utk bro neu aka multees.com =)

  20. Lizz
    Lizz March 7, 2014 at 6:36 am | | Reply

    kalau sudah rezeki, tidak ke mana. aku dapat saguhati. hehehe boleh buat duit jajan!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  21. nabila biela
    nabila biela March 7, 2014 at 7:26 am | | Reply

    seronoknya menang…thniah semua

  22. Hafizul
    Hafizul March 7, 2014 at 3:48 pm | | Reply

    Okeh…pondok kecil kalah..terbaik lahhh… 😈

    Tahniah buat semua pemenang..ye..RM25 tu leh buat banyak menda dah…hahaha

  23. saimi
    saimi March 7, 2014 at 6:54 pm | | Reply

    Tahniah kepada yang menang. kepada yang tewas jangan putus asa. Cuba lagi di lain masa.

  24. Jamian Sarif
    Jamian Sarif March 8, 2014 at 2:35 am | | Reply

    tahniah buat pemenang.

  25. SeriusBlogger
    SeriusBlogger March 8, 2014 at 10:02 am | | Reply

    Tahniah bro sebab menang hadiah ketiga.. Alhamdulillah, saya pun menang tapi saguhati la.. 🙂

  26. eyriqazz
    eyriqazz March 9, 2014 at 4:06 am | | Reply

    Tahniah buat semua pemenang….

  27. W.R
    W.R March 9, 2014 at 4:54 am | | Reply

    Tahniah buat semua 🙂
    akmaomar.com tu selalu menang tahniah dan hebat

  28. puteri kasih
    puteri kasih March 9, 2014 at 10:50 am | | Reply

    tahniah kepada semua yang menang 🙂

  29. nurinsaniah
    nurinsaniah March 9, 2014 at 11:34 pm | | Reply

    tahniah kepada para pemenang

  30. Moms Avenue
    Moms Avenue March 10, 2014 at 2:36 am | | Reply

    Tahniah untuk semua pemenang. 😉

  31. Alynn
    Alynn March 10, 2014 at 3:16 am | | Reply

    tahniah kepada pemenang…semua hebat lah!

  32. papa mifz
    papa mifz March 10, 2014 at 11:00 am | | Reply

    tahniah buat pemenang dan tahniah tak terhingga buat bro…=)

  33. anif
    anif March 10, 2014 at 1:05 pm | | Reply

    Tahniah buat semua pemenang.. 😀

  34. kakiblog
    kakiblog March 10, 2014 at 3:06 pm | | Reply

    hanya yang terbaik berhak menang..syabas dan tahniah!

  35. Hafizul
    Hafizul March 10, 2014 at 4:26 pm | | Reply

    Semoga tuan punya blog ni sihat selalu dan ada la artikel terbaru lepas ni… 😈

  36. Ezad Skytech
    Ezad Skytech March 10, 2014 at 5:19 pm | | Reply

    Tahniah buat semua para pemenang…memang terer betul mereka yang menang ni…:D

  37. suri
    suri March 10, 2014 at 6:39 pm | | Reply

    alhamdulillah rezeki mereka mencuba itu.

  38. umiadam
    umiadam March 11, 2014 at 2:49 am | | Reply

    wahhh syukrannnn kpd pemenang tahniah ye 😆

    sy suka ngan blog awak…jemput ke blog sy jugakkk

    http://umiadamfaris.blogspot.com/

  39. Ummi Hanie
    Ummi Hanie March 12, 2014 at 7:13 am | | Reply

    eh, menang gaklah tu… tahniah…

    den jugak belum nak menang2 neh

  40. ema
    ema March 12, 2014 at 7:41 am | | Reply

    Tahniah utk yang menang 😐

  41. AUC
    AUC March 15, 2014 at 3:38 am | | Reply

    tahniah bro…
    masyukkk sokmo 🙂

  42. Kamil Salleh
    Kamil Salleh March 16, 2014 at 5:34 pm | | Reply

    Salam… Tahniah buat semua pemenang… sementara yang tak berjaya spt gua ni, kena cuba lagi lain kali. he..he…kena byk belajar lagi ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.