28 Responses

  1. hafizmd
    hafizmd March 6, 2014 at 4:27 am | | Reply

    yup….matahari cemerlang hari ni..tahniah utk komisen ke 10

  2. Denaihati
    Denaihati March 6, 2014 at 4:41 am | | Reply

    Bakal-bakal isteri pun mesti seronok lah, tahniah bro.

    1. titan
      titan March 6, 2014 at 11:53 am | | Reply

      Haruslah mereka-mereka seronok.

      Takkanlah tak seronok kot. Haha.. 😆

      1. OhPanduan
        OhPanduan March 7, 2014 at 1:17 am | | Reply

        mesti mereka seronok. :mrgreen:

  3. zool
    zool March 6, 2014 at 4:59 am | | Reply

    gua belum berjaya lagi ngan ashadee ni

    1. titan
      titan March 6, 2014 at 11:57 am | | Reply

      Tak apa.

      Usaha lagi. Insya-Allah akan berjaya satu hari nanti.

      1. OhPanduan
        OhPanduan March 7, 2014 at 1:18 am | | Reply

        betul tu. nak kena usaha macam tuan cakap. 😆

  4. Syuhada
    Syuhada March 6, 2014 at 6:31 am | | Reply

    tahniah…apapun kena adil tau dgn bakal2 bini nanti..hehe

  5. Zufar
    Zufar March 6, 2014 at 6:42 am | | Reply

    tahniah…bukan sng nk dpt byk tu..terbaik !

    1. OhPanduan
      OhPanduan March 7, 2014 at 1:16 am | | Reply

      betul tu. banyak dapat tu.. 💡

  6. nabila biela
    nabila biela March 6, 2014 at 7:20 am | | Reply

    masyukkk..belanjaa2 :mrgreen:

  7. Green Leaf
    Green Leaf March 6, 2014 at 8:38 am | | Reply

    Tahniah atas kemenangan kontes Ilmu Blogspot Blogger Malaysia!

  8. papa mifz
    papa mifz March 6, 2014 at 9:27 am | | Reply

    wah den pun teringin rumah tepi pantai jugak , den nak jadi jiran lu boleh…???

  9. Hannyabdullah
    Hannyabdullah March 6, 2014 at 9:48 am | | Reply

    uishhh mesti bakal2 isteri dah tak sabar dah ni… 😆

    1. titan
      titan March 6, 2014 at 11:27 am | | Reply

      Agaknya diorang memang tak sabar kot?

      Haha. :mrgreen:

      1. OhPanduan
        OhPanduan March 7, 2014 at 1:15 am | | Reply

        sabar menanti mereka-mereka yea. :mrgreen:

  10. Faizal Fredley
    Faizal Fredley March 6, 2014 at 2:04 pm | | Reply

    wahh..dah boleh cari bakal bini dah ni bro…asyik masyuk jer….

  11. OhPanduan
    OhPanduan March 7, 2014 at 1:15 am | | Reply

    Banyak dapat tu AF. Kena belajar dari tuan lah. :mrgreen:

  12. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain March 7, 2014 at 2:18 am | | Reply

    Mintak ckit. Buat belanja masa di KL nanti.. :mrgreen:

  13. Hafizul
    Hafizul March 7, 2014 at 3:51 pm | | Reply

    Wah-wah….Duit tu..betul la..siapa la nk bagi free2 kan..nak buat amal jariah dan sedekah pun ada yang berkira…ini kan pula nak bagi free..bila la boleh datang banting..nak paw encik titan banyak2 ni..biar terlopong habis wajah-wajah kiut bakal bini-bini encik titan..hahahahaha.. 👿

  14. gp
    gp March 8, 2014 at 2:54 am | | Reply

    Familiar je nama gobala krishnan tu. jurulatih bola ke? 😐

  15. Saljuhumairah
    Saljuhumairah March 9, 2014 at 2:15 am | | Reply

    😉 wah… Untung la… Mesti boleh menang contest bulan feb. Bulan depan jdr tak nak buat lag kerrr…semangat sikit nak promote…

  16. puteri kasih
    puteri kasih March 9, 2014 at 10:52 am | | Reply

    wah masyuk lagi…tahniah. Boleh belanja puteri dah ni..hehe

  17. Ezad Skytech
    Ezad Skytech March 10, 2014 at 5:21 pm | | Reply

    pergghhh…da komisen kali sepuluh…memang syok la..

  18. AUC
    AUC March 15, 2014 at 3:39 am | | Reply

    hmmmm tahniah bro..

  19. cyza
    cyza March 16, 2014 at 11:19 pm | | Reply

    Aku ni dah agak lama meninggalkan blog2 dan dunia IM. Last week je…aku jengah balik dan oleh kerana nak pi seminar Google Adwords, aku menggagau cari apa barang nak beli…maka terjumpa lah dan baru first time dengar Ashadee.com…. sign up terus dan sekarang ni tgh cari masa nak promote barang…huhu

    Nampaknya aku ketinggalan sikit..

  20. TiranaAduka
    TiranaAduka March 17, 2014 at 12:35 am | | Reply

    Tahniah dari Tirana Aduka buat Bro….keep it up…!!!

  21. W.R
    W.R March 17, 2014 at 8:44 am | | Reply

    selalu solat Dhuha nie..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.