29 Responses

  1. OhPanduan
    OhPanduan March 13, 2014 at 12:11 am | | Reply

    Kena bertindak baru dapat hasilnya. Saya suka.. :mrgreen:

  2. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah March 13, 2014 at 12:14 am | | Reply

    Kena tengok cerita tentang info yang sifu bagi ini. Memang berbeza dari yang lain. terima kasih bro titan. 💡

  3. onlajer
    onlajer March 13, 2014 at 3:05 am | | Reply

    serius aku cakap , hasil tuaian akan juga tiba apabila sampai waktunya 😀

  4. Anuar
    Anuar March 13, 2014 at 3:26 am | | Reply

    Menarik ni… Modal RM80 boleh dapat beribu-ribu ringgit…

  5. papa mifz
    papa mifz March 13, 2014 at 5:23 am | | Reply

    okeh jap lagi den nak singgah la laman web tuh…=)

  6. Bean Moreno
    Bean Moreno March 13, 2014 at 5:54 am | | Reply

    try test tengok! 🙂

  7. saimi
    saimi March 13, 2014 at 6:28 am | | Reply

    Pendapatan pasif memang mendatangkan pulangan lumayan kalau kena caranya. Dah dengar nama zamri nayan sejak 2009 lagi.

  8. Green Leaf
    Green Leaf March 13, 2014 at 9:23 am | | Reply

    Selepas mendengar kata-kata semangat daripada entri ni, saya tersedar daripada mungkin salah satu kesilapan saya. Terima kasih atas pengajarannya.

  9. Zufar
    Zufar March 13, 2014 at 11:46 am | | Reply

    fast action fast result 😀

  10. nabila biela
    nabila biela March 13, 2014 at 12:24 pm | | Reply

    duit ohhh duit..hehe

  11. Denaihati
    Denaihati March 13, 2014 at 2:13 pm | | Reply

    Jangan takut mencuba benda baru, berhijrah. Jom terjah kesana.

  12. azlanvai
    azlanvai March 13, 2014 at 3:02 pm | | Reply

    Takut mencuba + Malas mencuba.. Tapi kalau dah cuba, untungggg

  13. Hairul Hissam
    Hairul Hissam March 13, 2014 at 6:51 pm | | Reply

    Lama tak tengok otai zamri nanyan.
    semoga beliau terus success dgn bisnes beliau… ..

  14. saljuhumairah
    saljuhumairah March 14, 2014 at 10:46 am | | Reply

    dah ramai blogger-blogger dan IM yang join pasif income cara sifu zamri nayan ni… 😉

  15. zool
    zool March 14, 2014 at 2:06 pm | | Reply

    zamri nayan ni memang otai IM ni.. dah lama perhati tapi belum lagi nak ikut

  16. Blogger Top Star
    Blogger Top Star March 14, 2014 at 4:53 pm | | Reply

    Satu informasi pendapatna yang boleh kita lakukan, jika itulah kemahuan yang kita ingini. Bertindaklah dengan segera sebelum orang lain melakukannya.

  17. AUC
    AUC March 15, 2014 at 3:33 am | | Reply

    kena atur strategi pastu makan sikit2 tak dah
    janji ada masuk..

  18. Hafizul
    Hafizul March 15, 2014 at 3:57 am | | Reply

    Emm alangkah seronok kalau dia terima saya jadi anak muridnya..hehe 😈

  19. Asyraf Asnawi
    Asyraf Asnawi March 15, 2014 at 4:40 am | | Reply

    Kena berani mencuba sesuatu yg baru 😀

  20. W.R
    W.R March 15, 2014 at 8:37 am | | Reply

    usha dulu 🙂 😈

  21. akubiomed
    akubiomed March 15, 2014 at 2:47 pm | | Reply

    Alhamdulillah sudah mula berjaya menghasilkan melalui program Affliate. Sekarang ini mencari strategik untuk menghasilkan secara konsisten.

  22. profhariz
    profhariz March 15, 2014 at 7:00 pm | | Reply

    InshaAllah,
    Boleh cuba ni. Lagipun pendapayan pasif tuh…

  23. Khairul Zamri
    Khairul Zamri March 16, 2014 at 5:24 am | | Reply

    Makin ramai yang suka buat pendapatan pasif

  24. MK Kimi
    MK Kimi March 16, 2014 at 6:23 am | | Reply

    pendapatan pasif, sape tak suka kan? 🙂

  25. Izan
    Izan March 16, 2014 at 10:07 am | | Reply

    harus cuba ni..nak jugaaakkk

  26. hafizmd
    hafizmd March 16, 2014 at 12:13 pm | | Reply

    berani mencuba…yeah!

    aku pegang yg ni..kalau tak…payah nak dapat hasil

  27. cyza
    cyza March 16, 2014 at 3:36 pm | | Reply

    Nampak kejayaan orang memang best. Sometimes kita wish kita boleh jadi macam dia. Tapi tak ramai yang tau kesusahan, keperitan, pengorbanan dan macam2 lagi yang perlu di hadapi dalam menggarap suatu kejayaan seperti kejayaan pasif income ni.

    Aku sendiri sedang berusaha ke arah itu…insyaAllah

  28. Adi
    Adi March 18, 2014 at 5:00 am | | Reply

    Kita belajar, usaha dan tawakkal, in shaa allah, lambat dengan cepat je tu, bersabar

  29. ieta mat saad
    ieta mat saad August 4, 2014 at 7:01 pm | | Reply

    terima kasih kongsi ilmu.
    Nak juga tahu tu…
    Alang2 berblogging, baik buat sampai dapat hasil yg lumayan… :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.