33 Responses

  1. Nadot
    Nadot March 17, 2014 at 6:44 pm | | Reply

    dari sini aku dapat rasa aura kebengangan ko terhadap ’email spam’ itu. Panas kejap dunia aku yg sejuk ni. hehehe
    😉

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 18, 2014 at 4:34 pm | | Reply

      hehehe..betul tu. bro titan dah panas.. 😆

  2. Amirez
    Amirez March 17, 2014 at 7:07 pm | | Reply

    salah satu taktik yang agak keji. bukan kebelakangan ni je, lama dulu lagi dah. itu pasal aku selalu guna ‘fake’ email untuk download ebook free diorang…kecuali yg benar2 berkredibiliti je.

  3. Amirez
    Amirez March 17, 2014 at 7:08 pm | | Reply

    oo ye..main affiliate nampak hehe

  4. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda March 17, 2014 at 7:10 pm | | Reply

    hahahaha…. ini memang terbaik…dalam lu kenakan diorang…lu sempat lagi sedekah ilmu… perrgghhh…

    ini baru betul2 punya kasih sayang…haha…

  5. sabree hussin
    sabree hussin March 17, 2014 at 7:16 pm | | Reply

    😉 carik makan keh3

    Ada la tu sebabnya promot benda yang langsung tak de kena mengena tu dengan tujuan asal

  6. abdfatah
    abdfatah March 17, 2014 at 10:41 pm | | Reply

    kalo gitu kena promote ikut tujuan dan terget market laa… jangan duk suka hati nak promote promote aje untuk komisensensen…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 18, 2014 at 4:37 pm | | Reply

      betul tu. Kadang-kadang kena jaga-jaga juga. Bila dah banyak sangat dapat email jenuh juga nak baca. benda sama sahaja. 😆

  7. Green Leaf
    Green Leaf March 18, 2014 at 12:05 am | | Reply

    Terima kasih memberi peringatan sebelum sempat saya terjebak dengan benda-benda macam ni 😉

  8. Amran
    Amran March 18, 2014 at 2:30 am | | Reply

    Yang mintak email pastu spam benda tak berkaitan hari-hari satu pasal. Yang rompak email pastu spamm hari-hari tu pun satu pasal. Dua-dua sama taraf. Aku tengok kat sini macam pemasaran email tu macam dah tak efektif je..

  9. aimie mokhtars
    aimie mokhtars March 18, 2014 at 2:51 am | | Reply

    haha selalu gak kena, last2x spam balik bila dah mcm melampau sangat

  10. onlajer
    onlajer March 18, 2014 at 2:51 am | | Reply

    negara yang belakan ada tan, tan, tan tu jangan lupa singah jugak.

    Serius aku suka juga download ebook percuma yang hanya bermodal kan email , tapi natijahnya banyak kerja lah juga nak delete hehehe

  11. Zufar
    Zufar March 18, 2014 at 3:35 am | | Reply

    ebook percuma..hanya sbg umpan utk ebook yang tak percuma nnt…klo hari2 kena temabk email..kasi bom la brokat depa..haha

  12. akubiomed
    akubiomed March 18, 2014 at 5:50 am | | Reply

    Pernah juga email marketing. Kalau dapat list email senang nak blast pemasaran. Harap yang menerima tidak marah terima email berkenaan.

  13. profhariz
    profhariz March 18, 2014 at 7:00 am | | Reply

    Kasih sayang teserlah di artikel ini.

  14. saljuhumairah
    saljuhumairah March 18, 2014 at 9:16 am | | Reply

    Yup.

    Thanks bro..

    Ada jugak wakil yang Sudi meluahkan apa yang terkandung dalam isi Hati yang dalam- bola Terima email yang bukan2 tu.

  15. zool
    zool March 18, 2014 at 11:38 am | | Reply

    teknik tu nak tangkap pelanggan tu..
    senang unsubscibe je kalau tak menarik

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 18, 2014 at 4:29 pm | | Reply

      betul tu. buang sahaja.. 😆

  16. Risi Yusoff
    Risi Yusoff March 18, 2014 at 1:16 pm | | Reply

    Slm,

    Aku memang suka baca artikel en titan…mesti menyengat…yang terasa mesti bengkak..heeee.

  17. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah March 18, 2014 at 4:25 pm | | Reply

    Bagus sifu bagi cerita macam ni. Kurang-kurang ada yang sedar sikit-sikit kalau tak banyak. Memang betul malas nak layan email yang hari-hari masuk. dan ceritanya sama sahaja. Nak suruh beli barang mereka.huhuhu. TQ sifu. :mrgreen:

  18. Bahrain
    Bahrain March 18, 2014 at 5:35 pm | | Reply

    memang dapat email macam tu selalu abaikan sahaja.

  19. myrujukan
    myrujukan March 18, 2014 at 8:22 pm | | Reply

    apa yang ko utarakan tu aku mula terasa bahangnya didalam “sebulan dua” ini, kerap betul bagi email, kadang aku penat nak delete jer, walhal aku x baca pun, malas nak bagitau dari sapa, tp hari hari tu bro, ermmm

    siap macam ni lagi, “maaf email tadi tersilap, yang ini yang betul”, ini bukan silap pun aku tgk, tp teknik nak “refresh” email sblm nak bagi kita followup,

    aku rasa dah berlebih lebih dah nih :mrgreen:

    1. hafizmd
      hafizmd March 19, 2014 at 2:14 am | | Reply

      keh3…aku pun dapat emel yg sama ngn ko ni..hehehe

      apapun, inilah teknik yg menjana ribuan ringgit kpd mereka!

      produk lama tak habis support, produk baru keluar lagi…hohohoho

  20. Hafizul
    Hafizul March 19, 2014 at 12:29 am | | Reply

    Hahaha..memang cair terus… Emm pujuk dengan ebook percuma ekk?? Bulan ni komisen JDR tak masuk lagi…rasa nak beli gak.. Tapi tunggu dulu la.. Nak kena cari duit lu sari dua ni..hahaha 😈

  21. Denaihati
    Denaihati March 19, 2014 at 1:21 am | | Reply

    Jom download dan mesti baca. takkan rugi, untung lagi adalah..

  22. reezluv
    reezluv March 19, 2014 at 6:15 am | | Reply

    pasal tu juga la aku malas nak kumpul list lagi ni..ahaha..takat buat ads saje..:P

    maleh nak subscribe aweber bagai..kos tu semua..hahaa..nak main adwords plak

  23. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi March 20, 2014 at 3:46 am | | Reply

    Harapnya gua dapat emel-emel berkualiti daripada Idimazhar Idris 😛

    Kalau tak, terpaksa gua tulis entri “Jangan Percaya Bro Titan” :mrgreen:

  24. cyza
    cyza March 21, 2014 at 4:57 am | | Reply

    Siut je…aku ingat ko memang bengang dengan penghantar email list tu…tapi ko directkan juga utk secara indirect promote benda2 macam itew….

    Tapi takpelah..suka hati ko la ye…hehe

  25. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda March 23, 2014 at 5:20 pm | | Reply

    Penting untuk buat duit dengan strategi ni.

  26. Zuan
    Zuan March 30, 2014 at 5:03 am | | Reply

    gua membayangkan muka lu panas time time entry ni..hehe

    den slalu delete je klu email tu xde kaitan ngan idup den..haha

  27. faizal
    faizal April 1, 2014 at 4:44 am | | Reply

    kadang-kadang sukar nak tafsir apa yang cikgu cakap.

    nak kata bengang dengan geng emellist tapi cikgu bagi list untuk download. confius jugak.

  28. Ismail N
    Ismail N April 1, 2014 at 2:06 pm | | Reply

    adeh list building ni maleh ehhh… tak syok email jual barang kat orang he he.. :mrgreen:

  29. ieta mat saad
    ieta mat saad August 5, 2014 at 12:07 am | | Reply

    tu pasal lg best jual direct…mmg nyampah gak dpt email mcmni tp tak sampai hati lak nk unsubcribe. :mrgreen: :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.