16 Responses

  1. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda March 24, 2014 at 3:28 pm | | Reply

    Nak jawab exam? Rujukan dah ada. Apa lagi download dan jawab. Terus pas.

  2. onlajer
    onlajer March 24, 2014 at 4:34 pm | | Reply

    pergh adakah ini soalan bocor

  3. myrujukan
    myrujukan March 24, 2014 at 5:23 pm | | Reply

    wah pantasnya, hehe :mrgreen:

  4. hafizmd
    hafizmd March 24, 2014 at 11:47 pm | | Reply

    apa lagi…utk calon2 berkenaan, silalah daftar sekarang

  5. hafiz
    hafiz March 25, 2014 at 5:53 am | | Reply

    bagus boleh buat panduan kalau ada soalan yg sama keluar

  6. Khairul Zamri
    Khairul Zamri March 25, 2014 at 3:43 pm | | Reply

    Sangat pantas – cepat-cepat dapatkan panduan ini segera!

  7. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen March 25, 2014 at 10:56 pm | | Reply

    Bagus ada tips-tips dan panduan macam ni. Semoga dapat membantu mempermudahkan urusan calon-calon yang memohon perjawatan Pegawai Arkib ni.

  8. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia March 26, 2014 at 1:13 am | | Reply

    rugi sapa tak download ni…memang hint utk pas exam ni.. :mrgreen:

  9. ProfHariz
    ProfHariz March 26, 2014 at 9:07 am | | Reply

    Macam tak ramai kan tahun ni ambil exam ni?

  10. Denaihati
    Denaihati March 27, 2014 at 9:55 am | | Reply

    selamat berjaya bagi calon-calon semua, ada masa lagi nak ulangkaji guna panduan ni….

  11. zik
    zik March 30, 2014 at 4:26 am | | Reply

    bila aku nak dipanggil nih.. 😉

  12. blogger lelaki
    blogger lelaki March 30, 2014 at 7:45 am | | Reply

    semoga berjaya lah mereka yg akan exam tu

  13. Hafizul
    Hafizul March 31, 2014 at 2:54 pm | | Reply

    yang ni…kecewa sangat… 😥

  14. sabree hussin
    sabree hussin April 1, 2014 at 11:27 am | | Reply

    Oh hari ni exam dia 🙂

  15. suri
    suri April 2, 2014 at 1:53 am | | Reply

    sedut jangan tidak ilmu manfaat untuk hari bakal tiba kelak 😮

  16. encikarman
    encikarman April 3, 2014 at 5:25 am | | Reply

    alamak.. tak sempat nak download, tak dpt jwb exam… ruginya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.