69 Responses

  1. abdfatah
    abdfatah March 30, 2014 at 7:07 pm | | Reply

    ooo camtu rupanya nak serius buat duit dengan blog….

    tarima kasehh banyak2…

    1. hafizmd
      hafizmd April 1, 2014 at 1:18 am | | Reply

      mmg tak rugi singgah sinikan? byk benor tips en titan ni

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah April 1, 2014 at 4:50 pm | | Reply

      Memang sifu titan terbaiklah. banyak dapat. kena menuntut beli buku merah jambu sifu nak tahu semua ini.

  2. Liniey Nor
    Liniey Nor March 30, 2014 at 7:40 pm | | Reply

    takut nengok muka en.Titan.. kalo terjumpa sah x berani tegur 😈

    apapun, thanks ats artikel yg memberi smngt.Padu!!!! 😆

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah April 1, 2014 at 4:53 pm | | Reply

      memang padu nasihat sifu. :mrgreen:

  3. farzli
    farzli March 30, 2014 at 8:06 pm | | Reply

    perghh.. masyukk… kene serius neh 😡

  4. Abdur
    Abdur March 30, 2014 at 10:46 pm | | Reply

    RM360 dalam satu masa Wow… 😀

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah April 1, 2014 at 4:56 pm | | Reply

      memang hebat bro titan. :mrgreen:

  5. Mohd yazed
    Mohd yazed March 30, 2014 at 10:47 pm | | Reply

    Setuju sangat dengan bro titan..memang betul pn..nk bt duit dgn blog nie kena serius dan tak putus asa..sll berusaha..aku pun br dalam bidang nie..ada la jana skit2..tp x la mcm bro titan nie..bnyk dh yg dijana..selamat mencuba semua..

  6. Wafi Remli
    Wafi Remli March 30, 2014 at 10:52 pm | | Reply

    Kena sentiasa belajar dan terus belajar…tengah diusahakan

  7. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim March 30, 2014 at 11:33 pm | | Reply

    Alhamdulillah..bini gua lawa..hahaha (pada pandangan sendiri)..serius tapi cool..serius melampau, bosan gak

  8. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia March 30, 2014 at 11:52 pm | | Reply

    sifu!memberi semangat kpd protege2 ni.hehe… 😀

  9. W.R
    W.R March 31, 2014 at 12:45 am | | Reply

    bermotivasi aku hari ni bila baca.. aku pun dah mula perlahan-lahan 🙂

  10. Khairil Mazri
    Khairil Mazri March 31, 2014 at 1:09 am | | Reply

    tips menarik. seee

    bookmark simpan dlm poket 😀

  11. hannyabdullah
    hannyabdullah March 31, 2014 at 1:21 am | | Reply

    Masih lagi belajar dn akan terus belajar. Dah ada menampakkan hasil tp masih ciput..tak apa Insyaallah lama2 jd bukit.

    Ikut semangat sifu..belajar, usaha dan sabar serta “senyum”..:)

  12. Nizarazu
    Nizarazu March 31, 2014 at 1:26 am | | Reply

    kalau takut dengan risiko, usah berbicara dengan cara buat duit dengan blog.. 😈

  13. Cikgu Bola
    Cikgu Bola March 31, 2014 at 1:31 am | | Reply

    aku baru nak mula dgn ashadee

  14. Denaihati
    Denaihati March 31, 2014 at 1:38 am | | Reply

    “Jangan SERIUS sangat”…heee. tu baru tunjuk sebahagian bank statement, memang terbaiklah.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah April 1, 2014 at 5:03 pm | | Reply

      Betul tu DH. Bro titan dapat banyak lagi. :mrgreen:

  15. Mr.TeddyBear
    Mr.TeddyBear March 31, 2014 at 1:46 am | | Reply

    Huhu,masyuk!
    Saya masih lagi dalam proses mengenali dunia blog…
    Mohon tunjuk ajak pada yang berpengalaman.. 😉

  16. Faizal Fredley
    Faizal Fredley March 31, 2014 at 1:53 am | | Reply

    wohaaa….sifu dah bagi tips…bro aku pom tgh slow nak belajar pasal affiliate ni…

  17. ema
    ema March 31, 2014 at 2:51 am | | Reply

    kalau tak ikut lagi tips dari encik titan ni tak tahulah nak kata apa lagi kan…. 😳 😳

  18. Ustazah Ain
    Ustazah Ain March 31, 2014 at 3:58 am | | Reply

    Memang betul2 nak kena belajar ni..

  19. Azman Ismail
    Azman Ismail March 31, 2014 at 4:06 am | | Reply

    Kena beli gak kitab merah jambu nih nampak gaya nyer 🙂

  20. nadri cook daddy
    nadri cook daddy March 31, 2014 at 4:37 am | | Reply

    Tunjuk ajar ku sifu!!!

  21. onlajer
    onlajer March 31, 2014 at 5:03 am | | Reply

    demm gua dah lupa apa yang gua nak tanya, kalau ingat gua pm jelah hohoho

  22. akubiomed
    akubiomed March 31, 2014 at 5:52 am | | Reply

    Bula mata melihat duit masuk. 🙂

  23. AUC
    AUC March 31, 2014 at 6:08 am | | Reply

    akan dipraktikan apa yg disarankan ni..

  24. zool
    zool March 31, 2014 at 6:18 am | | Reply

    betul la tu… mana ada org tetiba pandai kan.. kena belajo dulu baru pandai

  25. aimie mokhtars
    aimie mokhtars March 31, 2014 at 7:07 am | | Reply

    hari ni muke encik titan comel sangat! 😆
    rambut siap blond lagi tuee :mrgreen:

  26. Syuhada
    Syuhada March 31, 2014 at 7:20 am | | Reply

    masih menelaah kitab SEO untuk buat duit melalui affiliates..tapi tu la kann, kekangan masa selalu menjadi punca..

  27. mrhanafi
    mrhanafi March 31, 2014 at 7:38 am | | Reply

    bro bukan setakat pakar affiliate sekarang malah dah boleh jadi pakar motivasi pulak!

  28. Ismail N
    Ismail N March 31, 2014 at 8:27 am | | Reply

    Kawe pun serius nak buat duit tapi asyik abis duit jer 😥 adehhh…

  29. Adi
    Adi March 31, 2014 at 9:52 am | | Reply

    marilah kita semua berusaha sedaya upaya, yeaahh ayat cikgu sekolah plak

  30. Hafizul
    Hafizul March 31, 2014 at 2:51 pm | | Reply

    Ha ah…betul tu..isteri deme seme meme law0 blake..hahaha..ambe jah hok dop lawo mane… 😳

  31. Afandi Othman
    Afandi Othman March 31, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    Salam.
    Memang terbaik. Tiba-tiba saya rasa semangat nak belajar bab affiliate ni. hehe

  32. Asl
    Asl April 1, 2014 at 12:30 am | | Reply

    Wooww memang lejen la bro.

    Affiliate tim infokerjaya tu apa ye linknya? Puas saya google tak jumpa..

  33. Aslam
    Aslam April 1, 2014 at 12:32 am | | Reply

    Wooww memang lejen la bro.

    Affiliate tim infokerjaya tu apa ye linknya? Puas saya google tak jumpa…

  34. hafizmd
    hafizmd April 1, 2014 at 1:12 am | | Reply

    bulat mata gua tgk yg 4 angka tu…

    bila lagi gua nak singgah banting ni…gua nak korek2 apa yg patut…

  35. Bahrain
    Bahrain April 1, 2014 at 4:07 am | | Reply

    masyuk tu dalam bank…

  36. faizal
    faizal April 1, 2014 at 4:40 am | | Reply

    jika serius nak buat duit dengan blog kena serius.terima kasih cikgu

  37. gp
    gp April 1, 2014 at 5:02 am | | Reply

    duit masuk saje. power betul 😮

  38. anif
    anif April 1, 2014 at 10:04 am | | Reply

    Fuhhhh… Bila la nak rasa duit masyuk banyak macam tu. 🙁 Banyak lagi nak kena belajar ni!

  39. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin April 1, 2014 at 10:10 am | | Reply

    Memang masyuk Bro Titan. Bila lah aku boleh buat macam nie…

    1. zik
      zik April 1, 2014 at 10:15 am | | Reply

      Pelan2 kayuh… Baca sikit3 tips dia tuh.. Hehe

  40. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi April 1, 2014 at 10:42 am | | Reply

    Memang serius nak buat duit, tapi serius…tak banyak yang masuk dari blog…masuk, tapi tak serius sangat! Tq atas tips di atas!

  41. sabree hussin
    sabree hussin April 1, 2014 at 10:48 am | | Reply

    Memang betul serius ni, dah banyak dah masa, tenaga dan wang ringgit keluar untuk jadikan modal 🙂

  42. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda April 1, 2014 at 4:15 pm | | Reply

    Okay. Bulan April ni aku mula buat affiliate !

  43. khairul asrol
    khairul asrol April 1, 2014 at 5:31 pm | | Reply

    thanks bro. seni tu aku nampak bila kita selalu baca blog orang yang dah berjaya macam ko ni. bila dah nampak flow sikit-sikit, memang tulis apa pun insyaallah jadi sebab SENI tu lah. tak terungkai dengan kata-kata, ianya ibarat anugerah.

  44. Jamian Sarif
    Jamian Sarif April 1, 2014 at 9:51 pm | | Reply

    dapat semangat baru pagi ni..semangat nak tambah duit poket kasi melimpah…

  45. Hairul Azni
    Hairul Azni April 2, 2014 at 12:49 am | | Reply

    Aku memang serius sebelum ni..tapi tahap keseriusan tu dah agak merudum sejak akhir2 ni..lu turunkan pulak tips macam mana nak kekalkan tahap keseriusan tu..boleh bro? 🙂

  46. suri
    suri April 2, 2014 at 1:45 am | | Reply

    malas lagi isyh ini susah nak berjaya huhu…

  47. papa mifz
    papa mifz April 2, 2014 at 10:14 am | | Reply

    fuh percutian rahsia , dasyat…hehe

    apapun tahniah bro , memang masyuk jumlah komisyen2 tuh semua….

  48. skrin
    skrin April 2, 2014 at 4:10 pm | | Reply

    nampaknya aku masih belum cukup serius nak dapat duit
    dok asyik serius perabih je sekarang ni

  49. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen April 3, 2014 at 3:00 am | | Reply

    PBS dah mula April ni. Kesian kat cikgu-cikgu yang bertungkus-lumus dengan kerja-kerja perkeranian hingga mengganggu tugas mengajar.

  50. syamila
    syamila April 3, 2014 at 3:06 am | | Reply

    semua orang bermula dari zero knowledge kan…. 😉

    moga titan terus menuju kehadapan….

  51. nazra
    nazra April 3, 2014 at 4:40 am | | Reply

    pendek kata, antara nak dengan tak nak ja kannnnnn

  52. faizalpj
    faizalpj April 3, 2014 at 5:24 am | | Reply

    terima kasih dgn ilmu yg diberikan.
    sedikit sebanyak berguna kepada kita

  53. hafiz
    hafiz April 3, 2014 at 7:21 am | | Reply

    betul tu kalau tak pandai kena belajar

  54. Moms Avenue
    Moms Avenue April 3, 2014 at 11:18 pm | | Reply

    Berapa lama bleh dapat hasil camni? Saya baru start aktif blog dalam 2 bulan..

  55. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 4, 2014 at 2:42 am | | Reply

    Post cenggini yang kasi bakar semangat kengkawan nak usaha dapat duit dengan lebih serius dan konsisten

  56. Melastik Bintang
    Melastik Bintang April 4, 2014 at 7:09 am | | Reply

    haha… tahun ni aku nak start dengan affiliate pulak…..

  57. ajumohit
    ajumohit April 4, 2014 at 11:31 pm | | Reply

    kalau rajin memang berganda hasilnya

  58. Ummi Hanie
    Ummi Hanie April 9, 2014 at 5:26 pm | | Reply

    kurang masa je… hmm… dlm satu masa ada byk sgt benda nak hadap

  59. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 18, 2014 at 2:30 am | | Reply

    Perkara asas paling penting, rajin belajar kan en.titan..

  60. shah
    shah November 12, 2014 at 7:40 am | | Reply

    entry ini sungguh bijok tuan. terima kasih

  61. suhiminain
    suhiminain January 29, 2015 at 8:45 am | | Reply

    bak kata peribahasa…

    “kalau tidak dipecah ruyung, manakan dapat sagunya.”

    apapun ayat en. titan ni memang tak bleh blah

    “biasanya memang isteri-isteri deme lawa belake..”

    haha…

  62. lisa mawarbiru
    lisa mawarbiru January 29, 2015 at 2:17 pm | | Reply

    😀 thanks for tiips

  63. Mohd Azuan
    Mohd Azuan January 30, 2015 at 2:36 am | | Reply

    Okay, faham dah…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.