59 Responses

  1. farzli
    farzli March 3, 2014 at 12:10 pm | | Reply

    tahniah yang menang tuu.. nanti sbb2014, ejas belanja.. haha

    1. hafizmd
      hafizmd March 4, 2014 at 1:15 am | | Reply

      thanks bro paly…ko datang sbb ke? hehee

  2. Syuhada
    Syuhada March 3, 2014 at 12:10 pm | | Reply

    wow! tahniah kepada pemenang!

  3. yumida
    yumida March 3, 2014 at 12:30 pm | | Reply

    tahniah buat semua pemenang. blanje cendol..sape sudi..hihi

  4. Faizal fredley
    Faizal fredley March 3, 2014 at 12:35 pm | | Reply

    tahniah2…..pergh power semua nih….

    1. hafizmd
      hafizmd March 4, 2014 at 1:34 am | | Reply

      thanks bro!

      biasa2 jer bro…rezeki aku kali ni..alhamdulillah

  5. reezluv
    reezluv March 3, 2014 at 12:37 pm | | Reply

    RM600 tu..kena cari ni untuk peruntukan belanja cendol..ahaa..kena rompak beliau..:D

    1. hafizmd
      hafizmd March 4, 2014 at 1:35 am | | Reply

      baju tshirt satu..hehehe

  6. papa mifz
    papa mifz March 3, 2014 at 12:38 pm | | Reply

    wow bro Hafiz menang la ,masyuk tuh..!!!

  7. akubiomed
    akubiomed March 3, 2014 at 12:44 pm | | Reply

    Tanniah kepada pemenang semua.

  8. Bahrain
    Bahrain March 3, 2014 at 1:14 pm | | Reply

    Tahniah kepada pememanang.

    1. OhPanduan
      OhPanduan March 3, 2014 at 6:50 pm | | Reply

      Betul tu. tahniah semuanya. 💡

  9. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia March 3, 2014 at 1:35 pm | | Reply

    tahniah!hehehe…nak paw abg hafiz pahni.hehee 😈

    1. hafizmd
      hafizmd March 4, 2014 at 1:42 am | | Reply

      sila cari di SBB2014…hehehhee

  10. ajumohit
    ajumohit March 3, 2014 at 1:43 pm | | Reply

    tahniah kepada pemenang!! masyukk

  11. BM
    BM March 3, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    Tahniah buat semua pemenang…:)
    Nampaknya cendol bakar tak cukup power utk menarik perhatian juri yang tetap setia dengan cendol banting…

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:21 pm | | Reply

      cendol bakar tak cukup bakar lagi kot.

      haha..

  12. zool
    zool March 3, 2014 at 2:19 pm | | Reply

    seronoklah yang menang tu

  13. Rizkyzone.com
    Rizkyzone.com March 3, 2014 at 3:01 pm | | Reply

    selamat buat para pemenang, semoga bisa nambah semangat

    1. OhPanduan
      OhPanduan March 3, 2014 at 6:48 pm | | Reply

      Mesti semangat bila dapat banyak macam ni. 😆

  14. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi March 3, 2014 at 3:15 pm | | Reply

    Tahniah pada ketiga-tiga yang menang!

  15. azlanvai
    azlanvai March 3, 2014 at 3:37 pm | | Reply

    😉 memang power entri yang pemenang ni buat..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah March 3, 2014 at 6:55 pm | | Reply

      betul tu. Entry yang di buat pun menarik. Berbaloi dapat banyak macam ni. 😀

    2. titan
      titan March 4, 2014 at 2:24 pm | | Reply

      kalau tak power..

      macam mana lah leh menang. hehe.. :mrgreen:

  16. Green Leaf
    Green Leaf March 3, 2014 at 5:25 pm | | Reply

    Wow, lumayan hadiah woo… Tahniah, para pemenang!

  17. Amran
    Amran March 3, 2014 at 5:28 pm | | Reply

    Beribu-ribu tania.. 😛

  18. OhPanduan
    OhPanduan March 3, 2014 at 6:47 pm | | Reply

    Thniah kepada pemenang. Semunya hebat-hebat ni. :mrgreen:

  19. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah March 3, 2014 at 6:52 pm | | Reply

    Lagi semangat nak join contest jika dapat banyak macam ni. 😆

  20. mrhanafi
    mrhanafi March 3, 2014 at 9:35 pm | | Reply

    tahniah kepada pemenang..terbaik mereka itu

  21. Akuro San
    Akuro San March 3, 2014 at 11:39 pm | | Reply

    hafizmohd!! baru jer jumpa dia hari tu… tahniah sbb dpt tempat pertama… dan syukur gak dpt 2nd runner.. insya’allah akan buat entri kemenangan nih bila dpt cari line internet yg clear kat erea sepang nih nanti…

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:27 pm | | Reply

      bila masa plak hang terjumpa dia nih?

      haha..

    2. hafizmd
      hafizmd March 5, 2014 at 2:25 am | | Reply

      tahniah nur…eh, ko kat atas kapal lagi ke?

  22. onlajer
    onlajer March 3, 2014 at 11:52 pm | | Reply

    Taniah , ui kalau dekat wajib kena paw nih 😀

  23. muja
    muja March 4, 2014 at 12:03 am | | Reply

    alaa,,, tapi tak pe,, nanti cuba lain,, huhuu

  24. hafizmd
    hafizmd March 4, 2014 at 1:14 am | | Reply

    Alhamdulillah.

    Berdebar dari malam tadi, tak habis lagi… =)

    Terima kasih semua..insyaAllah tengah draft entri penuh kasih sayang..nanti dah siap..datanglah yer…terima kasih…

    alhamdulillah

    1. Hafiz Rahim
      Hafiz Rahim March 5, 2014 at 2:30 am | | Reply

      dah boleh buat modal dah tu bro. tahniah.

      1. hafizmd
        hafizmd March 5, 2014 at 2:38 am | | Reply

        thanks bro…ingatnya macam tulah bila dapat hadiah ni nanti…

        tp sayangnya…mungkin ‘terguna’ dulu sbb gaji hakiki belum masuk…hohohoho

  25. suri
    suri March 4, 2014 at 4:30 am | | Reply

    Tahniah bro hafizmd boleh makan besar ni

    1. hafizmd
      hafizmd March 5, 2014 at 2:25 am | | Reply

      terima kasih suri

  26. Jamian Sarif
    Jamian Sarif March 4, 2014 at 4:57 am | | Reply

    tahniah buat pemenang… 😉 😉 😉 😉

  27. puteri kasih
    puteri kasih March 4, 2014 at 5:22 am | | Reply

    tahniah kepada pemenang..:)

  28. hafiz
    hafiz March 4, 2014 at 6:17 am | | Reply

    wah tahniah kepada yg menang

  29. Mak lagenda
    Mak lagenda March 4, 2014 at 7:06 am | | Reply

    Congrate pd semua pemenang..leh la belanja kita cendol kan tan! :mrgreen:

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 2:28 pm | | Reply

      Haa..patutnya macam itulah.

      kena wat kenduri doa selamat. hehe

      1. hafizmd
        hafizmd March 5, 2014 at 2:23 am | | Reply

        kenduri makan cendol jer boleh? hehehee

  30. nabila biela
    nabila biela March 4, 2014 at 10:43 am | | Reply

    tahniahhh semua

  31. ahmadyani
    ahmadyani March 4, 2014 at 1:38 pm | | Reply

    Tahniah kepada pemenang. Lumayan benar hadiahnya. Semenjak dua menjak ini banyak benar contest online diadakan.

    1. titan
      titan March 4, 2014 at 3:07 pm | | Reply

      Ya.

      Memang banyak contest yang dijalankan sekarang ni. hehe..

  32. ieta mat saad
    ieta mat saad March 5, 2014 at 1:00 am | | Reply

    Dasat Hafizmohd tu… pokcik kayo… :mrgreen:

    1. hafizmd
      hafizmd March 5, 2014 at 2:26 am | | Reply

      biasa2 jer sis ieta…

      tak kayo lagi..tunggu masuk dulu..hehehe

  33. Brader Sports
    Brader Sports March 5, 2014 at 3:03 am | | Reply

    Tahniah buat pemenang. Sori kawe tak dapat turut serta, Asyik blur jer time tu…

  34. MK Kimi
    MK Kimi March 5, 2014 at 7:01 am | | Reply

    aku baru je baik demam ni. bkk email ada org komen aku mng 2nd place! thanks to sponsor dan organizer 😀

  35. Moms Avenue
    Moms Avenue March 5, 2014 at 2:38 pm | | Reply

    Tahniah pada yang menang.. Pasni anjurkan lagi la contest..

  36. Lizz
    Lizz March 5, 2014 at 2:58 pm | | Reply

    tahniah pada pemenang!!! nasib baik baru dapat duit lain, so taklah kecewa sangat kalah yg ini.hahahahah

  37. Annisa Biz
    Annisa Biz March 6, 2014 at 9:21 am | | Reply

    tahniah pemenang2! boleh belanja kami semua 😮

  38. Ummi Hanie
    Ummi Hanie March 6, 2014 at 9:22 am | | Reply

    sedih tak terpilih ni. hohoho

  39. Hafizul
    Hafizul March 7, 2014 at 3:56 pm | | Reply

    Haha..dah kuar dah yer…tahniah buat semua pemenang..korang memang layak…hehe..sikit sebanyak kemenangan ni leh jadi pemangkin yang hebat untuk korang terus berkarya dalam dunia blogging…nampaknya…saya kena usaha lebih keras dan tegang lagi la lepas ni…hahahahahaha… 😈

    1. hafizmd
      hafizmd March 16, 2014 at 12:16 pm | | Reply

      terima kasih boh…semuanya terbaik dan kali ni adalah rezeki ambe..alhamdulillah

  40. Ezad Skytech
    Ezad Skytech March 10, 2014 at 5:26 pm | | Reply

    wahhh…memang terbaik la mereka yang menang ni…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.