59 Responses

  1. NotaKembara
    NotaKembara April 9, 2014 at 10:39 am | | Reply

    Haha! Apa kaitan pulak satay dengan gadis comel? 😛

  2. Amirul Kedah
    Amirul Kedah April 9, 2014 at 10:45 am | | Reply

    Jap… apa kena mengena tajuk artikel tu dengan sate?

  3. farzli
    farzli April 9, 2014 at 11:19 am | | Reply

    sampai hati lu buat wa cam nii 😥

  4. ANIRAH AZURI
    ANIRAH AZURI April 9, 2014 at 11:36 am | | Reply

    memang disukai.. 😯

  5. nabila biela
    nabila biela April 9, 2014 at 12:08 pm | | Reply

    tipah tertipu…hahaha

  6. zumal
    zumal April 9, 2014 at 12:17 pm | | Reply

    Mesti geram kalau terkena gitu 😉

  7. Rabiatuladawiah
    Rabiatuladawiah April 9, 2014 at 12:38 pm | | Reply

    hahaha.. tipah tertipu…tengok tajuk..boleh tahan…MENGODA sape melihatnya…tup2 citer sate…..aduhai….saborjelah…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah April 9, 2014 at 2:38 pm | | Reply

      tips makan sate hari ini daripada sifu 😆

  8. Irwan Alessa
    Irwan Alessa April 9, 2014 at 12:42 pm | | Reply

    Hahahahahahahahaha terkena lagi aku.. 😈

  9. Fadhil Husin
    Fadhil Husin April 9, 2014 at 1:25 pm | | Reply

    Adakah aku salah baca atau maksud tak sampai. Heish.. 😯

  10. Hairul Azni
    Hairul Azni April 9, 2014 at 2:08 pm | | Reply

    Adeh..kena tipu aku..

  11. Hannyabdullah
    Hannyabdullah April 9, 2014 at 2:19 pm | | Reply

    Errrr…mananya 18 tips tu????..grrrrr

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah April 9, 2014 at 2:36 pm | | Reply

      ada tu. sifu dah ulang tu..hehehe..

  12. Amran
    Amran April 9, 2014 at 2:30 pm | | Reply

    tips la sangat. hampeh tul. terkono aku.

  13. Ustazah Ain
    Ustazah Ain April 9, 2014 at 3:01 pm | | Reply

    Owalah.. Jalok sabar boco entri iki

  14. ajumohit
    ajumohit April 9, 2014 at 3:02 pm | | Reply

    saje je titan ni kan, ngape tak tulis 100 tips aje tu? haha

  15. Hafizul
    Hafizul April 9, 2014 at 3:51 pm | | Reply

    EMm bilah boleh tulis macam ni..ada gaya..ada stail..ada umph..paling best tak boring baca.. 😆

  16. wazy
    wazy April 9, 2014 at 3:52 pm | | Reply

    hahahaha adoi,apa-apa pun entri ni mantap bro,kalau la ada 18 tips tu,mnau aku baca 18 kali sampai habis

  17. Denaihati
    Denaihati April 9, 2014 at 5:28 pm | | Reply

    kali ni penat jugak baca pagi-pagi buta ni….heee

  18. fazrol
    fazrol April 9, 2014 at 8:52 pm | | Reply

    Hampeh betul…
    Tips terbaik nie.. ha ha

  19. abdfatah
    abdfatah April 9, 2014 at 9:05 pm | | Reply

    kemah molek punya tips…

    kalo beli motor dapat hp nokia?

    kalo beli kereta dapat tv?

    cer teka…?

  20. Ammar
    Ammar April 10, 2014 at 12:37 am | | Reply

    Satay Kajang menang sodap pun. Hehehehe 😀

  21. syamila
    syamila April 10, 2014 at 12:56 am | | Reply

    adeh…penat dtg nk baca pagi2….. :mrgreen:

  22. amiroulfaiz
    amiroulfaiz April 10, 2014 at 12:57 am | | Reply

    Aku kira, baru ada 3 tips : – sate arnab, sate kambing, sate kajang.
    Mane lagi 15 tipsnyer? :mrgreen:

  23. onlajer
    onlajer April 10, 2014 at 2:13 am | | Reply

    salah semuanya jawapanya ialah sate free :mrgreen:

  24. JebengOtai™
    JebengOtai™ April 10, 2014 at 2:23 am | | Reply

    sate wak radol bro..haha

    1. onlajer
      onlajer April 11, 2014 at 12:01 pm | | Reply

      yang itu aku dah lama tak kena

  25. hafiz
    hafiz April 10, 2014 at 4:18 am | | Reply

    bagus tips nya…boleh cuba ni…. 😡

    1. zool
      zool April 10, 2014 at 8:38 am | | Reply

      mana tipsnya?? dah abis baca tak jumpa..

  26. nizamghazi
    nizamghazi April 10, 2014 at 4:43 am | | Reply

    Aku macam kompius dengan cerita ni.
    Igtkan ada pic gadis comel 😆

  27. Akuro San
    Akuro San April 10, 2014 at 6:00 am | | Reply

    ok. find… beria-ria saya baca sbb blog saya da lama tak ber’update… alih2 cerita pasal sate???? sabar jer larr… 😈

  28. MamaBard
    MamaBard April 10, 2014 at 8:08 am | | Reply

    erkk…mana tipsnya? huhu..gi makan sate kajang dulu la nampaknya..

  29. azwan
    azwan April 10, 2014 at 8:18 am | | Reply

    hampassszz…tajuk takda kaitan dengan tulisan..cis.. 👿

  30. zool
    zool April 10, 2014 at 8:37 am | | Reply

    gr.. sate kajang nak juga.. tapi tips mana? saman kang..

  31. sabree hussin
    sabree hussin April 10, 2014 at 9:03 am | | Reply

    Mana lagi 18 tips tu? haha

  32. W.R
    W.R April 10, 2014 at 9:18 am | | Reply

    Grrrrrr….. 😡

  33. Ismail N
    Ismail N April 11, 2014 at 2:31 am | | Reply

    Tips terbaik yeha. Kawe suka tips #18 tu yang pasal bab sate kajang dan #5 tu yang pasal mulut celupar dan #5 tu yang pasal sate arnab. :mrgreen:

    1. hafizmd
      hafizmd April 11, 2014 at 11:27 pm | | Reply

      Gua Suka yg nk kena tendang bulu ketiak tu

  34. akubiomed
    akubiomed April 11, 2014 at 3:06 pm | | Reply

    Jangan sebut mengenai satay sebab sudah lama tidak makan satay sudah nih. 🙂

  35. ieta mat sa'ad
    ieta mat sa'ad April 11, 2014 at 6:45 pm | | Reply

    “Gua tumbok lu berdas3 boleh tak?”
    Ngeng2 sunggoh… kah3 :mrgreen: 😀 🙂

  36. ieta mat sa'ad
    ieta mat sa'ad April 11, 2014 at 6:46 pm | | Reply

    Awatla… Encik Titan ni suka buat lawak nih… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 😆 😆 😆 😆 😆

  37. hafizmd
    hafizmd April 11, 2014 at 11:25 pm | | Reply

    Ada yg nk kena tmpr bulu idung ni….hahaha

  38. Aya
    Aya April 12, 2014 at 2:41 am | | Reply

    Tajuk memang gempak la.. hihihi

  39. shark
    shark April 12, 2014 at 4:33 am | | Reply

    adeh…
    tertipu..
    mmg kejam entry ini.
    hahaha.

  40. kak ina kl
    kak ina kl April 12, 2014 at 8:40 am | | Reply

    👿 ayo yo yo terkena den..nampak satay cam sedap ajer

  41. Syuhada
    Syuhada April 12, 2014 at 10:48 am | | Reply

    hahahahaha… :mrgreen:

  42. suri
    suri April 12, 2014 at 5:26 pm | | Reply

    saya yang comellah ahaks.. sabarlah tapi tengok sate jiwa jadi sakit sebab pi makan kat section 9 tak silap kat sana ada kedai sate cis di tekannya cecah rm60.00 mahel

  43. zik
    zik April 12, 2014 at 9:40 pm | | Reply

    Satay kajang terbaik wooo

  44. cik amal
    cik amal April 13, 2014 at 4:19 am | | Reply

    addehh.. tertipu…

    sate willey kat kajang lagi sedap dan terbaik 😀

  45. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan April 13, 2014 at 3:26 pm | | Reply

    Weihh tak cukup 18 cucuk tu …

  46. myrujukan
    myrujukan April 13, 2014 at 5:10 pm | | Reply

    siot ah ko, aku ingatkan ada tips tuh, tp walaupun begitu aku suka satay ayam jer

  47. Nad
    Nad April 14, 2014 at 2:23 am | | Reply

    Aghhh walaupun Nad perempuan tp tetap nak tau jugakkk hahaha

  48. Kamil Salleh
    Kamil Salleh April 14, 2014 at 4:07 pm | | Reply

    Ohhhhhh…begini caranya nak update blog bila tiada idea nak tulis… google suka tak artikel begini?

  49. wafacw
    wafacw April 14, 2014 at 5:42 pm | | Reply

    ehehehe kena eksperimen dah ni… hahahaha

  50. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 15, 2014 at 7:39 am | | Reply

    gua tau … lu memang champion bab makan sate nie kan….

  51. KelipKelip
    KelipKelip April 15, 2014 at 12:37 pm | | Reply

    aku ingatkan satay basi… sebab dah habis kesedapan…

  52. Diyanahani
    Diyanahani April 16, 2014 at 4:39 am | | Reply

    nyum2..sedapnye sate tu?? tips?? hahah…

  53. khairul bariah
    khairul bariah April 18, 2014 at 7:42 am | | Reply

    sorry ek, nak comment sikit..
    tajuk jauh panggang dari api…cam hampeh!

  54. nadia johari
    nadia johari April 18, 2014 at 6:19 pm | | Reply

    pergh kalau mcm ni tipsnyer..nad buat tak jalan siap la ..ahahha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.