55 Responses

  1. profhariz
    profhariz April 22, 2014 at 6:12 pm | | Reply

    Bro sila follow instagram saya. HAHAHA

    1. titan
      titan April 22, 2014 at 6:15 pm | | Reply

      wehh..dah kul 2 pagi ni.

      Tido la. 😈

      1. profhariz
        profhariz April 22, 2014 at 6:23 pm | | Reply

        Hahaha. Sedang update apa yang patut bro πŸ˜›

  2. Faizal Fredley
    Faizal Fredley April 22, 2014 at 7:01 pm | | Reply

    wohaaa….. untunglah org cantek….aku rasa aku hensem gak…boleh try nih..hehe

  3. myrujukan
    myrujukan April 22, 2014 at 7:55 pm | | Reply

    aku instagram pun xda

  4. Ammar
    Ammar April 22, 2014 at 10:51 pm | | Reply

    Instagram tu apa ya? Tak tahu pun. πŸ™

  5. azwar
    azwar April 22, 2014 at 11:36 pm | | Reply

    Buat duit dekat IG memang taklah, tapi kalau habes kat duit tu laju jer..hahaah..

  6. onlajer
    onlajer April 23, 2014 at 1:22 am | | Reply

    dem gua memang tadak instagram

  7. Hannyabdullah
    Hannyabdullah April 23, 2014 at 1:34 am | | Reply

    Sedang mengumpul follower dulu…Titan jangan lupa follow makcik beg besar tau…kihkihkih

  8. sabree hussin
    sabree hussin April 23, 2014 at 2:34 am | | Reply

    Aiseh nak kena cantik dan hensem tu yang payah tu πŸ˜›

  9. Denaihati
    Denaihati April 23, 2014 at 4:45 am | | Reply

    Baru lah aku sedar kenapa aku tak dapat sale dari instagram

  10. hafiz
    hafiz April 23, 2014 at 4:52 am | | Reply

    kalau macam ni kena buat satu akaun instagram jugalah

  11. reezluv
    reezluv April 23, 2014 at 4:53 am | | Reply

    kena cara memang cepat woo..ramai IG IG shop dah muncul skang..aku tgk kat IG Fynn, banyak dia tolong IG seller ni..orang panggil IG skang ni..ahaha πŸ˜†

  12. Mus
    Mus April 23, 2014 at 4:57 am | | Reply

    banyaknya rahsia.. πŸ˜›

  13. hafizmd
    hafizmd April 23, 2014 at 5:23 am | | Reply

    Patut ar aku tak rmao follower…tak cukup hensem

    Dunia mmg kijam…yg cntik2 jer dpt perhatian…hahaha

  14. Minda Emas Network
    Minda Emas Network April 23, 2014 at 5:30 am | | Reply

    Wah tak tahu pulak boleh buat duit kat instagram

  15. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia April 23, 2014 at 5:53 am | | Reply

    terbaik sifu..memang betul! hehe :mrgreen:

  16. Mr.TeddyBear
    Mr.TeddyBear April 23, 2014 at 5:54 am | | Reply

    Huhu,agak menarik jugak laa…
    Sebab saya pun baru berkecimpung dalam instagram ni…
    Baru nak kolek followers…
    Kalau senang follow la ye,BIGTEDDYBEAR2U…okey terima kasih

  17. Dkna Abza
    Dkna Abza April 23, 2014 at 6:01 am | | Reply

    ok2..dah paham..malam kang nak selfie ngan gincu merah menyala..upload kat ig dengan syarat perot kene sorok..hahahaa

  18. Farid Laham
    Farid Laham April 23, 2014 at 6:09 am | | Reply

    wah tips yg terbaik πŸ™‚

  19. zie fauzi
    zie fauzi April 23, 2014 at 6:26 am | | Reply

    meh follow instagram cheq meh.. tp gambaq anak2 la byk… mak budak tak reti nak selfie2..

  20. Raudzah
    Raudzah April 23, 2014 at 9:07 am | | Reply

    “Korang mesti cantek dan hensem. Orang huduh, gambar huduh, memang TAKKAN berjaya buat duit dengan Instagram.”

    Dahsyat tips ni…

    1. Suu Ahmad
      Suu Ahmad September 3, 2015 at 8:29 am | | Reply

      1kesiannya..ampi bl2 org huduh xkemana..

  21. Syuhada
    Syuhada April 23, 2014 at 9:48 am | | Reply

    haha..saya suka dengan tips2 yang diberikan..

  22. muja
    muja April 23, 2014 at 9:49 am | | Reply

    hazanis tu dah selalu la jugak keluar sesama,, dok klate ni je,, fatin liyana tu,, belum mampu,, ekekekee

  23. Ummi Hanie
    Ummi Hanie April 23, 2014 at 4:19 pm | | Reply

    den ado 3 akaun instagram

    1 personal, 2 biz.

    kalau terer, cuba cari. kehkehh

    disebab kn den ni low profile, so tak byk pic selfie dlm IG personal walopun den mmg cantek. puiiii sila muntah :mrgreen:

  24. Kamil Salleh
    Kamil Salleh April 23, 2014 at 5:50 pm | | Reply

    Ada Instagram… tapi tak ambil peduli sangat, gua dah tak hensem, bagi kat org lain yg tampan dan menawan. Rasanyalah… perempuan aje yg banyak dpt income dgn Instagram…

    Anak saudara gua comel-comel, kacukan Melayu dan Cina. Mereka pun dapat income melalui aplikasi ni jgk.Gua tak tahu macam mana mereka boleh dapat pelanggan? Itu gua belum tanya mereka, macam mana mereka dapat?

  25. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz April 23, 2014 at 10:12 pm | | Reply

    Photographer.. paling buruk Saiful Nang ke? hahaha tak boleh belah ayat, dia pro boleh buat income melalui gambar, muka hodoh jerawat banyak tak laku kalau promote tudung sekali pun, so jangan main instagram, blog sudah πŸ˜†

  26. ema
    ema April 24, 2014 at 3:21 am | | Reply

    nak online ig kena pinjam hp suami dulu. anyway, tips yang sangat bagus.

  27. Arief
    Arief April 25, 2014 at 6:10 pm | | Reply

    Punah. Aku confirm tak dapat jana duit dari instagram. Muka pecah. Hahahaha

  28. gp
    gp April 26, 2014 at 1:35 am | | Reply

    Kiranya kau kena jadi comel dlu la. Besar modal dia tu titan. Aku takpe la aku memang dah comel

  29. Hairul Azni
    Hairul Azni April 26, 2014 at 5:24 am | | Reply

    Aku Instagram pun jarang bukak..
    Tapi lepas baca ni, dah nampak dah macam mana cara dia..

  30. akubiomed
    akubiomed April 26, 2014 at 1:20 pm | | Reply

    Senang untuk usahawan wanita dengan berniaga di Instagram berbanding lelaki perlu mencari produk yang betul-betul umph.

  31. Hero Borneo
    Hero Borneo April 27, 2014 at 11:29 am | | Reply

    teringin gak nak ada IG…sampai sekarang belum ada akaun lagi..sibuk dengan blog adalah!

  32. zik
    zik April 27, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    kena install balik lah.. huhu…

  33. zool
    zool April 29, 2014 at 1:56 am | | Reply

    handphone gua tengah rosak.. takde insta2 ni

  34. AUC
    AUC April 29, 2014 at 1:16 pm | | Reply

    tak pernah cuba, sila follow saya jugak hehehe

  35. Ainaa Roseberry
    Ainaa Roseberry May 13, 2014 at 11:10 am | | Reply

    Wahhh kak Hazanis!! Dia memang sangat comel orangnya. Suka tengok dia bergaya, berfesyen. Kak fatin liyana belum kesempatan nak berjumpa. Sob!

  36. Jia Rizaira
    Jia Rizaira May 13, 2014 at 1:47 pm | | Reply

    G jepun tu lagi jauh dari Bali..hahaha….lepas ni photoshop muka eden la..nak bg hensem.

  37. aimie mokhtars
    aimie mokhtars May 13, 2014 at 2:35 pm | | Reply

    follower baru 2ribu
    hoho
    kena ramaikan follower la gini

  38. ujang
    ujang May 14, 2014 at 9:36 am | | Reply

    awat dari komen org mcm ramai tak baca abis..hahahaha πŸ™‚

  39. mohdridzwan
    mohdridzwan September 19, 2014 at 1:28 pm | | Reply

    Naseb baik tak ensem dan tak feymes.
    Makanya tak perlu layan instagram sangat untuk bisnes. hehehe…

  40. Abdfatah
    Abdfatah December 4, 2014 at 10:45 am | | Reply

    Instagram? Tak reti laa.. Instawasap pun tak reti.. Popular sangat kah instagram..? Sungguh kaku benor sebab takder instagram kalo guna c2 nokia aje..

  41. ismail ahmad
    ismail ahmad December 4, 2014 at 3:45 pm | | Reply

    hahaha.. agak kejam statement Cikgu..Orang huduh, gambar huduh, memang TAKKAN berjaya buat duit dengan Instagram.

    Tapi memang itu kenyataan dunia hari ini… Masih jauh terkebelakang aku nak dalami ilmu-ilmu hebat ni

  42. noraidah
    noraidah February 27, 2015 at 4:06 am | | Reply

    jom follow instagram saya : idamanperfume7

  43. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 14, 2015 at 11:15 pm | | Reply

    misteri jugak la instagram ni bagi aku. so nak tau dan nak rasa popular kena try la kan

  44. aisyah zulzurin
    aisyah zulzurin May 23, 2015 at 1:55 am | | Reply

    lol.. gelak2 aku bace. nice weh! thumbs up for the post

  45. ayu
    ayu July 30, 2015 at 9:46 pm | | Reply

    good tips..hehe..between,instagram tu apa yea ??

  46. DR Fig Garden
    DR Fig Garden August 19, 2015 at 1:36 pm | | Reply

    terima kasih… satu perkongsian yg menarik..

  47. veronicachendang
    veronicachendang October 5, 2015 at 11:45 pm | | Reply

    Kena bikin cantik2 lama pic kat Ig..

  48. Mawar Melati
    Mawar Melati October 10, 2015 at 11:58 am | | Reply

    wah.. banyak tul rahsianya. Mekasih ye, bagi idea and tips untuk menulis blog tentang IG

    1. Jie Susanos
      Jie Susanos September 9, 2016 at 2:21 pm | | Reply

      tips berniaga di instagram yg awesome..

  49. Cris
    Cris April 19, 2016 at 7:10 am | | Reply

    Bro blog ni memang banyak membantu saya yang baru belajar ig ni. Terima kasih banyak banyak.

  50. Jie Susanos
    Jie Susanos August 20, 2016 at 8:34 am | | Reply

    fuh power dh instagram..

    aku tak reti bisnes di instagram..

  51. usry
    usry October 29, 2016 at 2:34 am | | Reply

    Saya cuma guna blog dan Fb saja. Alhamdulillah, boleh la buat duit sikit-sikit untuk cover kos hidup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.