14 Responses

  1. nadia johari
    nadia johari April 23, 2014 at 3:44 pm | | Reply

    hebatla bang titan…terbaikla..

  2. farzli
    farzli April 23, 2014 at 3:49 pm | | Reply

    yang hari ni tak masuk lagi ?? 😛

  3. hannyabdullah
    hannyabdullah April 23, 2014 at 4:02 pm | | Reply

    Kena mentelaah lagi ni..mungkin ada yg makcik beg besar tak perasan petua dpt sales banyak2 dlm kitab tu..almaklumlah dh tua..ilmu nak masuk dlm otak tu lembab sikit..:)

  4. Anuar
    Anuar April 23, 2014 at 4:42 pm | | Reply

    Tahniah Cikgu Titan… Terus maintain menjana komisyen Affiliate pada setiap bulan….

  5. Kamil Salleh
    Kamil Salleh April 23, 2014 at 5:37 pm | | Reply

    Tahniah bro… Nampaknya lu aje yang dpt, gua dah lama tak review Ashadee.. gua bagi peluang kat orang lain. Tak ada umpan nak kasi mereka makan.

  6. myrujukan
    myrujukan April 23, 2014 at 6:00 pm | | Reply

    abang titan ni memang best lah, power dan terangkat gitu dia punya skill buat duit, :mrgreen:

  7. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz April 23, 2014 at 10:15 pm | | Reply

    blog ni memang laku keras kalau masuk Flipa ni. tak mau ke? 😀

    1. titan
      titan April 24, 2014 at 1:53 am | | Reply

      Nak ke diorang blog bahasa melayu ni? Haha..

  8. reezluv
    reezluv April 24, 2014 at 1:52 am | | Reply

    hebatnya..siap ada iklan orang dewasa lagi tuh..ahaha..ok,bebuat lupa pos tshirt lu..hahaaa

  9. Ismail N
    Ismail N April 24, 2014 at 2:39 am | | Reply

    kelas gitew. Makan di mana kita malam ni bro? :mrgreen:

  10. Hafizul
    Hafizul April 24, 2014 at 7:34 am | | Reply

    EMm tak sempat nak kejar dah rasanya ni…

  11. amirulfaiz
    amirulfaiz April 24, 2014 at 9:09 am | | Reply

    Fuyohh.. kencang masyuk. 😀

  12. Arief
    Arief April 25, 2014 at 6:18 pm | | Reply

    Banyak tuu.. Aku pernah try. Dapat RM2 je… :'(

  13. akubiomed
    akubiomed April 26, 2014 at 1:54 pm | | Reply

    Tips kitab SEO Merah Jambu memang power.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.