31 Responses

  1. profhariz
    profhariz April 24, 2014 at 3:25 am | | Reply

    Serius aku jeles bro :'(
    Aku taknak banyak sebulan RM1k dah cukup dah.

  2. Anuar
    Anuar April 24, 2014 at 3:27 am | | Reply

    Banyaknya rezeki blog Cikgu Titan…. Boleh makan cendol dengan sepuas hati ni… 😉

  3. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan April 24, 2014 at 3:28 am | | Reply

    Duit lagi … kayo kayo .. tahniah Titan .. memang terbaiklah …

  4. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim April 24, 2014 at 3:30 am | | Reply

    Susah2 dulu, senang2 kemudian. Respect lu.

  5. CikguNorazimah
    CikguNorazimah April 24, 2014 at 4:32 am | | Reply

    pernah tengok tak kat fb ada gambo tempat dorang buat candol banting? no wonder la ‘sedap’ ! hehe

    CN dah beralih arah ke Cendol depan JPJ banting, nasi kukus kat situ pun sedap 😉

  6. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen April 24, 2014 at 5:04 am | | Reply

    Tahniah bro 🙂

    Gaji pekerja Malaysia ni tak bayar kenaikan kalau nak dibandingkan negara-negara membangun yang setara dengan kita. Alternatifnya, pendapatan online memang banyak membantu kita dalam mendapat pendapatan sampingan.

  7. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi April 24, 2014 at 5:34 am | | Reply

    yang 24 hb tu gaji kerajaan baru masuk…

    haha, banyak gak rm3000 lebih, wife aku cikgu aku tau la.

    🙂

  8. eyriqazz
    eyriqazz April 24, 2014 at 6:04 am | | Reply

    Meh ajar gua personal coaching..gua bayar..hehehe…

  9. sabree hussin
    sabree hussin April 24, 2014 at 6:17 am | | Reply

    Ui aku jumpa blog ni pakai keyword xxx

    cepat betul dah ranking kat google hhhe

  10. Adib Site
    Adib Site April 24, 2014 at 7:20 am | | Reply

    banayak tu.. Memang terbaiklah,,

  11. Hannyabdullah
    Hannyabdullah April 24, 2014 at 7:27 am | | Reply

    Lepas ni makan makan cendol banyak-banyak lah , nak tengok boleh dapat tak ribu riban macam Titan ni…

  12. Hafizul
    Hafizul April 24, 2014 at 7:32 am | | Reply

    Ohhh baru tahu kemanisan dalam gula tu rupanya kandungan yang begitu power sekali..hehe..jeles wehhh dengan duit begini… 🙁

  13. Faizal Fredley
    Faizal Fredley April 24, 2014 at 7:47 am | | Reply

    wohaaa….pakcik kayoooooo

  14. muja
    muja April 24, 2014 at 12:45 pm | | Reply

    hebat sungguh,,, moga semakin berjayalah hari demi hari ye 🙂

  15. Abdur
    Abdur April 24, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    Jangan lupa sedekah bro..,

    Ha Ha Gurau Je,

  16. zool
    zool April 24, 2014 at 2:55 pm | | Reply

    belum cukup cendol kat dalam badan ni…

  17. Adi
    Adi April 24, 2014 at 3:17 pm | | Reply

    moral of this, moh le kita ramai2 berusaha la yek :mrgreen:

  18. khairul asrol
    khairul asrol April 24, 2014 at 6:12 pm | | Reply

    pergh masyuk lagi. tahniah!

  19. reezluv
    reezluv April 25, 2014 at 1:48 am | | Reply

    sudah main fbads plak die…hahaa..dgr cite fb makin mahal..adwords murah lagi katanya..:D

  20. Risi Yusoff
    Risi Yusoff April 25, 2014 at 2:23 am | | Reply

    Bro ..Titan …memang inspirasi aku la … Thorbaek ..

  21. hafizmd
    hafizmd April 25, 2014 at 3:07 am | | Reply

    perghhh!

    lain2 gua tak nampak..

    tu yg bank in masuk 3k tu..keje ape tu lu buat ni ek? hehe

  22. Nadot
    Nadot April 25, 2014 at 5:43 am | | Reply

    Gile ahhh… Jeles lagi! tahniah tapinye… hehe

  23. Ustazah Ain
    Ustazah Ain April 25, 2014 at 7:58 am | | Reply

    Alhamdulillah dapat juga yg hampir sama dengan 3k tu

  24. AUC
    AUC April 25, 2014 at 12:15 pm | | Reply

    huh… semakin menjadi-jadi hehhee

  25. zara
    zara April 26, 2014 at 9:46 am | | Reply

    Bab mkn cendol tu agak menarik..tapi best la mmg fevret pon..10 mangkuk sehari pon layannn
    Risiko Anemia Semasa Mengandung

  26. akubiomed
    akubiomed April 26, 2014 at 1:46 pm | | Reply

    Hasil yang boleh dibawa untuk makan besar.

  27. zik
    zik April 27, 2014 at 2:05 pm | | Reply

    teknik ronnin kaw2 punya nih..

  28. Ummi Hanie
    Ummi Hanie April 28, 2014 at 3:16 pm | | Reply

    makin mengganas nampaknye

    kami tunggu kenduri nasi minyak jer.. :mrgreen:

  29. mohdridzwan
    mohdridzwan September 16, 2014 at 3:33 pm | | Reply

    Masyukkkk!!!…
    Tahniah bro Titan. Memang terbaik la. Dah leh panggil Pakar dah ni.

  30. blogger lelaki
    blogger lelaki September 16, 2014 at 11:12 pm | | Reply

    gua rasalah kan bro..salah satu sebab rezeki lu murah sebab lu selalu buat kerja sampingan tanpa dapat satu sen pun..tapi rezeki datang dari tempat lain puka..tabik cikgu Malaysia..dan juga Hidup Penjual Cendol Se Malaysia

  31. Miracle Vitamins
    Miracle Vitamins October 26, 2014 at 11:45 pm | | Reply

    Kalau aku kaya… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.