12 Responses

  1. sabree hussin
    sabree hussin April 25, 2014 at 12:12 pm | | Reply

    Saya dah beli, memang dapat kos lagi murah

  2. KiD
    KiD April 25, 2014 at 12:13 pm | | Reply

    wow!!! kali pertama dengar nama ni.. Sannin..

  3. AUC
    AUC April 25, 2014 at 12:13 pm | | Reply

    mcm2 taknik kalau malas x jadi jugak 🙂

  4. reezluv
    reezluv April 25, 2014 at 3:18 pm | | Reply

    gua cuma nak tau..convert sales ke tak..

  5. Muaz
    Muaz April 25, 2014 at 3:41 pm | | Reply

    mari sama sama beli..

    gua pun dah try pakai

  6. akubiomed
    akubiomed April 25, 2014 at 3:45 pm | | Reply

    Hebat kos pengiklan sangat rendah.

  7. Denaihati
    Denaihati April 26, 2014 at 3:00 pm | | Reply

    Siapa pencipta Sannin ni bro. macam best, kena tengok video penerangan tu dulu.

  8. Areliff
    Areliff April 26, 2014 at 6:42 pm | | Reply

    dh guna..mmg perghhh…sekali start engine fb ads terus ctr 50%

  9. Hafizul
    Hafizul April 30, 2014 at 5:07 am | | Reply

    Emm nak kena cuba gak ni..terima kasih kongsikan..

  10. faizal
    faizal June 5, 2014 at 7:52 am | | Reply

    tak sempat nak cuba sebab dah ditutup jualan

  11. alfie
    alfie June 23, 2014 at 8:29 am | | Reply

    salam bro,saya tak pasti kenana ebook ini tidak diwar-warkan,kalau bro tidak keberatan saya nak beli ebook nih dari bro,tak kisah berapa pun bro nak letak harga sbb saya amat2 memerlukan ebook ini. 😆

  12. sani
    sani September 13, 2014 at 8:28 am | | Reply

    Dah cuba teknik sanini ni memang POWER…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.