7 Responses

  1. Anuar
    Anuar April 29, 2014 at 3:09 pm | | Reply

    Terima kasih di atas perkongsian info… Saya dah dapat email daripada Kliks Solution, tetapi tindakan masih belum lagi dilaksanakan…

  2. Ammar
    Ammar April 29, 2014 at 5:28 pm | | Reply

    Bestnya.. Tengok ramai buat affiliate ni tapi tak reti nak main. Mcm susah je.

  3. Hafizul
    Hafizul April 30, 2014 at 4:54 am | | Reply

    Emm kekok sikit bila guna sistem baru ni..emmm

  4. Ismail N
    Ismail N April 30, 2014 at 5:19 am | | Reply

    Satu lagi program yang bagus dan sesuai bagi pengemar cendol. Seperti biasa kawe tengok jer orang lain dapat komisyen. Sendiri x de apa-apa pun 😥 😥 😥

  5. zool
    zool April 30, 2014 at 6:01 am | | Reply

    memang best le masyuk …

  6. sabree hussin
    sabree hussin April 30, 2014 at 3:42 pm | | Reply

    Nampaknya dah ada pay per lead ni

  7. blogger lelaki
    blogger lelaki May 1, 2014 at 1:42 am | | Reply

    belum terbuka hati lagi nak join affiliate ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.