18 Responses

  1. ANIRAH AZURI
    ANIRAH AZURI April 23, 2014 at 2:56 pm | | Reply

    Wah… jumpa lubuk baru dah ni.. 🙂

  2. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan April 23, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    Aku dah klik … ala .. ko letak la jugak, macam Denaihati buat dulu .. ingat tak .. 0.02 sen kan…. yang ni dah up sikit.

    Aku tak promote lagi … nantilah ada kelapangan.

  3. sukma
    sukma April 23, 2014 at 3:13 pm | | Reply

    Nak klik ler…

  4. eyriqazz
    eyriqazz April 23, 2014 at 3:15 pm | | Reply

    rajin la..rajin la..nanti saya belanja cendol…

  5. farzli
    farzli April 23, 2014 at 3:16 pm | | Reply

    yang ashadee pun masih lg terkejar2 nak taruk entri lam google.. hee

  6. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 23, 2014 at 3:21 pm | | Reply

    Banyak pulak program klik2 ni

  7. Ummi Hanie
    Ummi Hanie April 23, 2014 at 3:24 pm | | Reply

    wahh beliau dah mendahului nampaknya

  8. hannyabdullah
    hannyabdullah April 23, 2014 at 3:56 pm | | Reply

    Nak try gak lah..nanti kalau dah ada kat blog makcik beg besar jgn lupa klik tau..hehehe

  9. Azman Ismail
    Azman Ismail April 24, 2014 at 1:43 am | | Reply

    Dalam tahun ni ada gak yg buat jenis klik2…tapi tak bertahan lama, tokey tu hold tu program klik2 nih hehehe….takder duit kut nak bayar 🙂

  10. reezluv
    reezluv April 24, 2014 at 1:52 am | | Reply

    nanti mesti ada macam Says tu..ok jom buat group..reramai share link..ahaha

  11. Ismail N
    Ismail N April 24, 2014 at 2:35 am | | Reply

    Tak pernah kawe dongar lagi. Ok, kejap lagi register. Thanks for sharing :mrgreen:

  12. sabree hussin
    sabree hussin April 24, 2014 at 6:57 am | | Reply

    Klik2 ni pun ikut bajet usahawan tu, kalau habis bajet, dah tak ada lah pay per click tu

  13. Hafizul
    Hafizul April 24, 2014 at 7:36 am | | Reply

    Hahaha..harapnya encik titan rajin lahhhh… 😉

  14. muja
    muja April 24, 2014 at 12:45 pm | | Reply

    laa,,, banyk rupanya yang macam ashadee ni,, tak tahu je,,

  15. hafizmd
    hafizmd April 25, 2014 at 3:03 am | | Reply

    ok..gua dah klik utk p tgk ape yg ade =)

    thanks encik titan

  16. Nadot
    Nadot April 25, 2014 at 5:25 am | | Reply

    Banyak gak eh lubuk affiliate… tak sempat nak ambik tau…kalau terambik tau pun memang dari blog ko je la…mekasehhh.. hehe

  17. Arief
    Arief April 25, 2014 at 6:14 pm | | Reply

    Kalau aku kau sudi belanja cendol tak? Haha

  18. akubiomed
    akubiomed April 26, 2014 at 1:15 pm | | Reply

    Boleh dicuba. Setakat ini KlikJer dan Ashadee sudah membuahkan hasil walaupun tidak banyak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.