16 Responses

  1. profhariz
    profhariz May 1, 2014 at 10:00 am | | Reply

    Okay ini banyak !

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 1, 2014 at 10:49 am | | Reply

      Betul banya bro titan dapat. Tahniah. :mrgreen:

  2. Ome
    Ome May 1, 2014 at 10:03 am | | Reply

    Teknik Sannin tu teknik apa ye? 😉

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 1, 2014 at 10:50 am | | Reply

      Bro titan dah tulis. kena baca yang sebelum-sebelum ni.. 😀

  3. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah May 1, 2014 at 10:46 am | | Reply

    Tahniah sifu. Banyak dapat tu.. :mrgreen:

  4. myrujukan
    myrujukan May 1, 2014 at 10:49 am | | Reply

    aku ni dah pernah guna hampir 2 tahun lepas rasanya, masa tu x popular lagi, dan masa aku pakai masa tu x best sebab macam slow jer, tp skrg aku x tau la, ni tgk ko leh buat sampai 100USD ni maknanya skrg dah ok la tu kot, tahniah bro 🙂

  5. amirulfaiz
    amirulfaiz May 1, 2014 at 11:03 am | | Reply

    Pergh, hebat betul. Tahniah!

  6. Hanntabdullah
    Hanntabdullah May 1, 2014 at 11:45 am | | Reply

    Alamakkkk….baru nak mencelah.

    Eshhh dia ni macam tau tau aje makcik beg besar nak ikut , awal-awal dah warning ekk..:( ok lah ok lah..majuk lah cam ni bye

  7. farzli
    farzli May 1, 2014 at 12:00 pm | | Reply

    wajib lanje cendol dah nihhh :mrgreen:

  8. akubiomed
    akubiomed May 1, 2014 at 12:48 pm | | Reply

    Iklan Geniee put off sementara. 🙂

  9. zik
    zik May 1, 2014 at 8:40 pm | | Reply

    ini kencang habis nih… 😆 😆 😆

  10. Ismail N
    Ismail N May 2, 2014 at 12:11 am | | Reply

    Ini baru betul-betul jin yang bantu bagi duit. Tahniah.

  11. sabree hussin
    sabree hussin May 2, 2014 at 10:44 am | | Reply

    pendapatan hasil peram ni hehe

  12. hafizmd
    hafizmd May 3, 2014 at 7:41 am | | Reply

    mmg genie betullah! tahniah

  13. Hafizul
    Hafizul May 6, 2014 at 2:52 am | | Reply

    Haha..terbaik lah…seronoknya…

  14. JR
    JR September 18, 2014 at 6:25 pm | | Reply

    Terbaik bro.. cari2 info lebih pasal geniee.. jumpa pulak blog ni..hehe.. memang terbaik geniee setakat ni..aku pun dah dpt first payment hr tu http://www.myinfo4u.net/payment-dari-geniee-jp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.