23 Responses

  1. azlanvai`
    azlanvai` May 1, 2014 at 2:30 pm | | Reply

    Elok tu.. raya lagi tiga bulan.. dah nampak satu cookies yang bakal menempah glamour..

  2. hafizmd
    hafizmd May 1, 2014 at 2:42 pm | | Reply

    apa kata lu belanja gua sempena cuti hari pekerja ni…hehehe

  3. Neu
    Neu May 1, 2014 at 2:55 pm | | Reply

    Bila tengok gambar tu je memang nampak menyelerakan , boleh order lepas ni untuk buat kudapan minum petang

  4. akubiomed
    akubiomed May 1, 2014 at 3:22 pm | | Reply

    Biskut cookies memang sedap. Pernah Chipsmore menjadi fenomena suatu ketika dahulu.

  5. wazy
    wazy May 1, 2014 at 3:23 pm | | Reply

    Ada oat tu mesti sedap…offer harganya pun menarik

  6. Hairul Azni
    Hairul Azni May 2, 2014 at 12:13 am | | Reply

    Bahan2 kat dalam biskut Galleta ni nampak semuanya berkhasiat..memang bagus untuk kesihatan..

  7. Ismail N
    Ismail N May 2, 2014 at 12:14 am | | Reply

    Kawe pun nak cuba ehhh.. mcm sodap je

  8. JMR
    JMR May 2, 2014 at 3:22 am | | Reply

    nampak sedap tu..ada tester? hehehe

    1. titan
      titan May 2, 2014 at 3:55 am | | Reply

      tester? ingat ni jual kat kedai supermarket ke. haha..

  9. Tengku Syukri
    Tengku Syukri May 2, 2014 at 4:00 am | | Reply

    nak tester. biasanya owner ada supply tester untuk dirasaaa 😀

  10. hannyabdullah
    hannyabdullah May 2, 2014 at 7:16 am | | Reply

    Jangan lupa tau..2 tin postkan kat umah makcik beg besar ya…:)

  11. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen May 2, 2014 at 8:30 am | | Reply

    Boleh tambah variety baru dalam biskut raya tahun ni. Haha. Tiap-tiap tahun asyik biskut almond london je pun, boring jugak.

  12. Hero Borneo
    Hero Borneo May 2, 2014 at 10:12 am | | Reply

    semoga biskut ini menjadi kegilaan rakyat Malaysia nanti

  13. Tehr
    Tehr May 3, 2014 at 6:08 am | | Reply

    eh, kita ni dah dekat nak raya ke

  14. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa May 3, 2014 at 12:18 pm | | Reply

    Esey kurang makan biskut, kalau coklat tue lajulah 🙂

  15. ahmadyani
    ahmadyani May 3, 2014 at 1:44 pm | | Reply

    Walaupun 2 jenis tapi kalau sedap tentu laku keras. Pasti tak menang tangan dibuatnya.

  16. Denaihati
    Denaihati May 4, 2014 at 5:24 am | | Reply

    memang nampak sedap sangat, i tin quantity ada berapa bro…

  17. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia May 5, 2014 at 10:28 am | | Reply

    sedapnya.belanja sifu! 😈

  18. Bahrain
    Bahrain May 5, 2014 at 11:59 am | | Reply

    Nampak macam sedap je.

  19. Hafizul
    Hafizul May 6, 2014 at 2:51 am | | Reply

    Mintak dibelanjakan banggggg…blehhh? 👿

  20. ajumohit
    ajumohit May 7, 2014 at 9:52 pm | | Reply

    emmm sedapnya, mengunyah sambil update blog, terbaekk

  21. hafiz
    hafiz May 8, 2014 at 6:44 am | | Reply

    nampak pun macam sedap kena cubalah baru taukan..

  22. saljuhumairah
    saljuhumairah May 11, 2014 at 3:53 pm | | Reply

    macam sedap jer… produk bari dari agen affiliate nih… terbaik bro… hasil jualan kitab boleh la belanja gua satu – dua tin raya ni..hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.