44 Responses

  1. sabree hussin
    sabree hussin May 2, 2014 at 10:36 am | | Reply

    Dah hari kedua bulan MEI pulak tu sekarang ni pfft

  2. reezluv
    reezluv May 2, 2014 at 10:43 am | | Reply

    semoga kawen jemput gua ye..teringin nak gi banting..ehehe..apa pun harap gua pun ikut jejak langkah lu gak dapat komisen lumayan gini.ehee

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 4, 2014 at 3:40 pm | | Reply

      Nak dapat kad juga sifu.. 😆

  3. amirulfaiz
    amirulfaiz May 2, 2014 at 10:54 am | | Reply

    Uih, dari 2001 lagi ko dah menulis blog? Hebat! 2001, rumah aku masih belum pasang internet lagi.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 4, 2014 at 3:42 pm | | Reply

      Dah lebih 10 bro titan dengan blog.. dah masak dengan pengalaman. Layak jadi sifu.. 😳

  4. MissPuan Yati
    MissPuan Yati May 2, 2014 at 12:17 pm | | Reply

    Alhamdulillah, satu persatu impian terlaksana. Paling lega bila hutang tu satu persatu dijelaskan kan.. Semoga Allah membuka pintu rahmat dan keberkatan, serta dipertemukan dengan jodoh yang baik-baik 🙂

  5. hafizmd
    hafizmd May 2, 2014 at 1:49 pm | | Reply

    Takde nak komen apa dah..lu mmg terbaik

  6. Blogger Babyface
    Blogger Babyface May 2, 2014 at 11:18 pm | | Reply

    kalau Bro berumahtangga. InsyaAllah. rezeki akan bertambah2 lbh lagi.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 4, 2014 at 3:43 pm | | Reply

      Betul tu. Setuju sangat.

  7. Raudzah
    Raudzah May 3, 2014 at 3:30 am | | Reply

    Alhamdulillah..permulaan yang baik..semoga tercapai cita-cita..

  8. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen May 3, 2014 at 5:16 am | | Reply

    Bab jodoh tu pelan-pelan kayuh bro. Bila sampai waktunya nanti, insyaAllah akan dipermudahkan. Cuma urusan persiapan majlis tu nanti, elakkan dari buat loan even sesudah berjaya selesai loan-loan seperti yang dinyatakan di atas. hehehehe

    1. zik
      zik May 4, 2014 at 12:15 pm | | Reply

      erkk kalau nak wedding planner ke.. .. hehe promote pulak.. saborlah cikgu titan ada kotmitmen lain lagi tuh..

  9. Hairul Azni
    Hairul Azni May 3, 2014 at 5:45 am | | Reply

    Wah!..tak sabar gua tunggu jemputan kawin dari lu nanti bro..ada menu cendol banting kah nanti?

    1. Tehr
      Tehr May 3, 2014 at 6:04 am | | Reply

      menu wajid ada ni
      kalau tak ada, tak tahu la apa kata kawan2 nanti 😀

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 4, 2014 at 3:46 pm | | Reply

      Harap-harap ada menu cendol nanti. Nak merasa menu cendol banting juga.

  10. profhariz
    profhariz May 3, 2014 at 9:51 am | | Reply

    Kalau hang jemput. InshaAllah aku turun cikgu 😛

  11. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa May 3, 2014 at 12:16 pm | | Reply

    Insyaallah… tercapai juga niat tue nanti. 😉

  12. ahmadyani
    ahmadyani May 3, 2014 at 1:37 pm | | Reply

    Lepas kahwin lagi banyak masukkkkk…InsyaALLAH

  13. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 3, 2014 at 7:06 pm | | Reply

    Alhamdulillah rezeki bro….semoga bertambah lagi rezeki bro..jgn lupa belnja aku cendol bila dah kaya nanti.. hehhe

  14. Cheq Eem
    Cheq Eem May 4, 2014 at 12:01 am | | Reply

    berkepuk2 dah duit tuu…. tak payah tunggu makcik beg besar sponsor… haha….

  15. zik
    zik May 4, 2014 at 3:16 am | | Reply

    awal bulan dah kaw2 masyuk nih.. mana boleh tahan nih… mahu kasi sailang lepas nih..hehe

  16. luthfi
    luthfi May 4, 2014 at 3:39 am | | Reply

    Hmmmmm.. ini la hasil daripada kerja keras dan rajin.
    kalau tak rajin takkan dapat semua ni

  17. Ammar
    Ammar May 4, 2014 at 3:58 am | | Reply

    Masyuk nampak. Share lah sikit Bro.

  18. Hannyabdullah
    Hannyabdullah May 4, 2014 at 6:11 am | | Reply

    Huhhh…macam terasa rasa ada orang sebut nama makcik beg besar lah…

    Alamak sebut pasal tu ke…aduhhh larikkkkkk

  19. azlanvai`
    azlanvai` May 4, 2014 at 10:26 am | | Reply

    Oh bujang lagi tauke ni..

  20. KelipKelip
    KelipKelip May 4, 2014 at 11:00 am | | Reply

    cadangan : buat saja satu kontes…”siapa nak jadi bini aku”… pasti ramai blogger comel nak sertai… 😉

    1. Tehr
      Tehr May 4, 2014 at 4:12 pm | | Reply

      molek sangat
      tak sabar aku nak baca entri penyertaan nanti

  21. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia May 4, 2014 at 12:24 pm | | Reply

    FA nak kad ye kalau dah sampai masanya.hehehe 😈

  22. sweetkurma
    sweetkurma May 4, 2014 at 1:33 pm | | Reply

    wahhhhh untung lah

  23. onlajer
    onlajer May 4, 2014 at 1:36 pm | | Reply

    cikgu kayooo 🙂

  24. Ismail N
    Ismail N May 4, 2014 at 3:15 pm | | Reply

    Boleh buat full time lo. Tak payah mengajar lagi..:D

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 4, 2014 at 3:36 pm | | Reply

      Betul tu.. makin banyak sifu dapat.. :mrgreen:

  25. Hairul Azni
    Hairul Azni May 4, 2014 at 8:00 pm | | Reply

    Terbaiklah..rasanya dah nak dekat sampai seru dah ni..duit pun dah banyak kumpul tu..jangan tunggu lama2 bro..menyesal nanti.. 🙂

  26. encikarman
    encikarman May 5, 2014 at 12:01 am | | Reply

    dedah gambar awek skit bro… sikit jer..

  27. abdafatah
    abdafatah May 5, 2014 at 4:11 am | | Reply

    tunggu lepas kawen lepas nih banyak mana pulok duit komisennya yang mahsyuk…

  28. akubiomed
    akubiomed May 5, 2014 at 1:44 pm | | Reply

    Tidak berputus duit masuk walaupun agak lama menyepi.

  29. Hafizul
    Hafizul May 6, 2014 at 2:50 am | | Reply

    Haha..tak sabar rasanya nak tunggu encik titan kawin..huhu…….bakal-bakal ayah tuuuu… 👿

  30. marlborough
    marlborough May 6, 2014 at 3:23 am | | Reply

    Alhamdulillah, semoga impian kita bisa tercapai di bulan mei ini. dan Semoga Allah juga membuka pintu rahmat dan keberkatan, aaminn

  31. Adib Site
    Adib Site May 8, 2014 at 6:16 am | | Reply

    memang terbaiklah, rezeki2.. 🙂

  32. hafiz
    hafiz May 8, 2014 at 6:50 am | | Reply

    wah memang murahlah rezeki bro…tahniah

  33. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 8, 2014 at 3:44 pm | | Reply

    Semoga semakin murah rezeki. InsyaAllah

  34. faizal
    faizal May 9, 2014 at 4:44 am | | Reply

    selamat bersiap untuk kahwin..

  35. faizal
    faizal May 9, 2014 at 4:44 am | | Reply

    rezeki nak kawin semakin betambah-tambah

  36. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 13, 2014 at 7:26 am | | Reply

    tahniah saja nak ucap

    amboih emel dia penuh dgn emel notifikasi $$ jerr….

    ajor sikit promo affiliate elegant themes tuh. atau ada dlm kitab pink?
    ni mesti ada buat blog khas kannnn…..

Leave a Reply to profhariz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.