28 Responses

  1. farzli
    farzli May 5, 2014 at 3:58 pm | | Reply

    kini gua lebih yakin :mrgreen:

    1. profhariz
      profhariz May 5, 2014 at 3:59 pm | | Reply

      Apasalah lu lagi deras dari gua komen :'(

  2. profhariz
    profhariz May 5, 2014 at 3:58 pm | | Reply

    Part praktikan itu yang selalu failed. :'(

  3. hafiz
    hafiz May 5, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    Dah ada ilmu memang kena praktikkan..

  4. Tehr
    Tehr May 5, 2014 at 4:16 pm | | Reply

    aku pernah baca novel salina
    tapi banyak yang aku tak prktikkan
    hehe

  5. Nadot
    Nadot May 5, 2014 at 4:18 pm | | Reply

    Napa cam ada perasaan sedih lak baca entri ni…. haiishh 🙁 😆

  6. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia May 5, 2014 at 4:30 pm | | Reply

    terima kasih sifu :mrgreen:

  7. Noor
    Noor May 5, 2014 at 4:33 pm | | Reply

    Terima kasih bro,kini saya bertambah yakin 🙂

  8. reezluv
    reezluv May 5, 2014 at 5:07 pm | | Reply

    selagi xbuat sungguh sungguh mmg xtau..nasib la aku cepat sikit tangkap..hehe

  9. zool
    zool May 6, 2014 at 12:11 am | | Reply

    meyakinkan orang tu yang sedang belajar ni..
    tapi apapun kena yakinkan diri sendiri dulu

  10. Anuar
    Anuar May 6, 2014 at 2:01 am | | Reply

    Teringin nak baca novel Salina tu… Tapi beluk berkesempatan lagi… huhuhu

  11. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi May 6, 2014 at 2:06 am | | Reply

    baru beli buku merah jambu dah dapat 2 sales dalam sehari, nnt nak claim la dgn En Titan. Nnt saya email ye.

  12. onlajer
    onlajer May 6, 2014 at 2:22 am | | Reply

    kini setelah setiap bulan ada sangkut sales gua rasa lebih yakin dari dulu kala heheh :mrgreen:

  13. Hafizul
    Hafizul May 6, 2014 at 2:47 am | | Reply

    Yup..betul dah tu Encik Titan..saya praktikkan sikit jer apa yang ada dalam merah jambu tu..tapi hasilnya..sampai sekarang..walaupun sebulan sekali dapat sales…haha..terima kasih..nak usaha keras macam encik titan ni, rasanya tak terdaya..mungkin faktor dan suasana kita berbeza… 😈

  14. eyriqazz
    eyriqazz May 6, 2014 at 5:47 am | | Reply

    Tahniah bro,,Hang antara sifu aku dalam memantapkan diri dalam berblog dan menjana pendapatan melalui blogging….

    Bila nak buat personal coaching?

  15. Hairul Azni
    Hairul Azni May 6, 2014 at 7:03 am | | Reply

    Okeh..satu lagi artikel penuh ilmu dan tips affiliate..

  16. Pondok Papan
    Pondok Papan May 6, 2014 at 7:16 am | | Reply

    Ya..yakinkan mereka..itu perkara susah yang saya tak leh nak buat dengan baik..huhu 😈

  17. Manan Qayyim
    Manan Qayyim May 6, 2014 at 10:05 am | | Reply

    bela bab praktik tu… ramai yg bagi mcm2 alasan… 🙁

  18. akubiomed
    akubiomed May 6, 2014 at 1:26 pm | | Reply

    Ilmu copy writing dengan ayat memukau bukan mudah dengan pukau supaya yakin produk yang ditawarkan berkesan.

  19. sabree hussin
    sabree hussin May 6, 2014 at 4:27 pm | | Reply

    Betul tu memang sungguh sukar nak dapatkan sales dari Lazada

  20. wafacw
    wafacw May 7, 2014 at 4:59 am | | Reply

    hmmm… kadang-kadang bila sendiri tak yakin, macamana nak yakinkan orang lain… so, rasanya kena buat bagi diri tu yakin dulu kut…

  21. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen May 7, 2014 at 9:55 am | | Reply

    Soal keyakinan ni tricky jugak bagi sesetengah orang. Nak kasi yakinkan diri ni, nak tak nak kena paksa jugak diri untuk yakin. Nanti lelama ia akan datang dalam diri kita. Yer dak? Hehe

  22. ahmadyani
    ahmadyani May 7, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    Kesabaran dalam mengamalkan ilmu itu yang kurang. Asyik tidak sabar. Sekejap buat ini. Sekejap buat itu. Akhirnya satu apa pun tidak dapat. Hai….terkena pada diri sendiri.

  23. ajumohit
    ajumohit May 7, 2014 at 9:51 pm | | Reply

    tahniah titan makin yakin nampaknya

  24. Ismail N
    Ismail N May 8, 2014 at 12:32 am | | Reply

    Yup, ayat2 mesti power, baru boleh yakin.

  25. suri
    suri May 8, 2014 at 2:31 am | | Reply

    yakin dan berjaya buat senyum hee..rezeki tak akan datang tanpa usaha dan perisa ayat kasih sayang.thnks 🙂

  26. faizal
    faizal May 9, 2014 at 4:47 am | | Reply

    untuk meyakinkan orang memang kena yakinkan diri dahulu

  27. faizal
    faizal May 9, 2014 at 4:48 am | | Reply

    membaca memang tak boleh tinggal

Leave a Reply to ajumohit Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.