33 Responses

  1. farzli
    farzli May 6, 2014 at 12:21 pm | | Reply

    yakin dapat kahwin.. yesshh

  2. muja
    muja May 6, 2014 at 1:05 pm | | Reply

    yes! dah tahu cikgu sebenarnya tengah tunggu cik fl,, semoga berjaya cikgu 😀

  3. akubiomed
    akubiomed May 6, 2014 at 1:42 pm | | Reply

    Semangat tidak putus asa perlu ada. Walaupun ada ketika hampir putus dan give up dah.

  4. Bahrain
    Bahrain May 6, 2014 at 3:00 pm | | Reply

    Buang anasir buruk dalam hati.

  5. myrujukan
    myrujukan May 6, 2014 at 6:48 pm | | Reply

    pasal yakin x dapat sales ni tgk pada usaha kita jugak, nak dapat sales tapi artikel ada satu dua ja memang x la kan, hehe 😆

  6. Pondok Papan
    Pondok Papan May 7, 2014 at 1:51 am | | Reply

    Emm lepas baca ni..tetiba rasa “YA… AKU BOLEH BUAT” terima kasih encik titan.. 😆

  7. Hafizul
    Hafizul May 7, 2014 at 1:51 am | | Reply

    Terima kasih Encik Titan..rasa lebih yakin dah ni..hehe..

  8. hafizmd
    hafizmd May 7, 2014 at 2:14 am | | Reply

    thanks encik titan!

    bab kahwin ngn FL tu takleh tahan…hahaa

  9. wafacw
    wafacw May 7, 2014 at 4:54 am | | Reply

    perkara yang selalu bermain dalam fikiran saya… kenapa masih tidak yakin apabila sudah BELI ebook… hmmmm…
    Tiba-tiba datang idea… thanks for the entry 😀

  10. Tengku Syukri
    Tengku Syukri May 7, 2014 at 8:17 am | | Reply

    aweks atas tu memang comel.. kem salam

  11. hafiz
    hafiz May 7, 2014 at 8:42 am | | Reply

    pernah juga terasa macam ni, tapi percaya akan ada rezeki satu hari nanti

  12. ahmadyani
    ahmadyani May 7, 2014 at 1:44 pm | | Reply

    Orang yang ada ilmu tidak semestinya dia yakin.Tapi yang pastinya orang yang tidak berilmu langsung tidak ada keyakinan. Tambah ilmu..tambah ilmu..tambah ilmu. Walaupun sedikit yang dapat diamalkan tetap tambah ilmu. Pasti lama kelamaan keyakinan akan bertambah dan amalan pun akan bertambah.

  13. sabree hussin
    sabree hussin May 7, 2014 at 3:31 pm | | Reply

    gua main langgar je kadang-kadang. Nak tunggu yakin tu lambat

  14. Ammar
    Ammar May 7, 2014 at 4:32 pm | | Reply

    Usaha je.. jangan berputus asa. Insyaallah rezeki pasti datang

  15. onlajer
    onlajer May 7, 2014 at 4:53 pm | | Reply

    yeah dengan itu gua yakin boleh!

  16. ajumohit
    ajumohit May 7, 2014 at 9:50 pm | | Reply

    yakin dan rajin tangga kejayaan 😉

  17. zool
    zool May 8, 2014 at 12:18 am | | Reply

    yakin kawin dgn FL tu tak tahan tu…
    senang lah kalau sakit2 tak yah gi hospital lagi

  18. Ismail N
    Ismail N May 8, 2014 at 12:29 am | | Reply

    Bab kawin tu senang sikit nak yakin kan dia he he.. Tapi bab sales ni adehhh.. :mrgreen:

  19. Denaihati
    Denaihati May 8, 2014 at 1:14 am | | Reply

    Kalau tak yakin dan tak buat pun susahlah, takde lah peluang.
    Yakin 300% lu berjaya pikat cik FL.

  20. suri
    suri May 8, 2014 at 2:22 am | | Reply

    amin.alhamdulillah.dah yakin dah walaupaun ada orang dok kecoh gua topup itu entri aha…bikin panas jer minah ci tu padahal gua tak usia dia pun..ceh.. 😛

  21. suri
    suri May 8, 2014 at 2:23 am | | Reply

    rasa cam kenal wajah gadis itu aha..dah wajah gadis yang sebelum ini.dia dah habis belajar ker kt luar negara hee.. 😕
    yeh.yahkin boleh 🙂 🙂

  22. Cheq Eem
    Cheq Eem May 8, 2014 at 6:01 am | | Reply

    kalau masih ada yang tak yakin pergi wisma peyakin untuk dptkan keyakinan…. :mrgreen:

  23. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi May 8, 2014 at 6:45 am | | Reply

    Yakin selepas melihat gambar keyakinan di atas -_- hehehehe

  24. hannyabdullah
    hannyabdullah May 8, 2014 at 9:44 am | | Reply

    Jika kau kata kau boleh..
    Kau boleh melakukan..
    ( dengan penuh semangat makcik nyanyi tau..)

    Err..boleh dan yakin tu sama ekk..:)

  25. Nadot
    Nadot May 8, 2014 at 10:39 pm | | Reply

    hahahahha..titan gilo… ;p
    apapun, aku yakin aku gadis paling comel abad ini, kalah FL… hohoho

  26. faizal
    faizal May 9, 2014 at 4:40 am | | Reply

    tinggi nilai artikel ini

  27. faizal
    faizal May 9, 2014 at 4:41 am | | Reply

    bab keyakinan adalah akidah umat Islam..terima kasih.

  28. faizal
    faizal May 9, 2014 at 4:42 am | | Reply

    Saya suka baca artikel ini…rasa beruntungnya jadi umat Islam dan hikmah qada dan qadar semakin jelas nampak

  29. Amirul
    Amirul May 9, 2014 at 7:40 am | | Reply

    Keyakinan itu penting, macam dalam lagu Fikirkan Boleh….

    “Jika kau fikirkan kekalahan
    Kau hampiri kegagalan”

  30. Brader Kecik
    Brader Kecik May 9, 2014 at 3:19 pm | | Reply

    Yakin dapat FL..yakin dapat FL..yakin dapat FL..terbaiklah bro..
    Setiap apa yang kita buat perlu ada keyakinan yang tinggi..baru boleh berjaya!

  31. Tehr
    Tehr May 11, 2014 at 3:24 pm | | Reply

    boleh yakinkan diri sendiri
    tapi sangat sukar nak yakinkan orang lain
    terutamanya si dia

    ada tips bagus ke cikgu?

  32. Malaysia Tercinta
    Malaysia Tercinta May 16, 2014 at 4:40 pm | | Reply

    Betul tu, yakin datang dengan ilmu…dan praktis.

  33. cik amal
    cik amal May 18, 2014 at 2:38 am | | Reply

    saya pernah terdengar/baca buku motivasi, kita listkan 10 matlamat dalam hidup kita contohnya 1: pergi haji, 2: traffik 2k sehari, 3: dapat sales sehari dan tampal dekat dinding tempat tidur kita.. lepas tu sebelum tidur, baca matlamat kita tuu… bila dah berjaya, potong matlamat dah berjaya tuu…

    Tak pun.

    Kita buat pokok yang ada banyak daun. Kita letakkan matlamat kita pada daun. bila dah capai, kita colour daun tuu… Secara tak langsung kita akan berusaha lebih gigih nak capai matlamat sebab nak jadikan lukisan pokok tuu lengkap tanpa tiada satu pun daun yang tidak bewarna 😀

Leave a Reply to faizal Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.