37 Responses

  1. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 12, 2014 at 9:10 pm | | Reply

    wohaa..aku x tau aku ni bengap sangat pasal affiliate ni…nampaknya memang kena beli kitab seo merah jambu tu…x leh kedeut dah kali ni….

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 14, 2014 at 12:19 pm | | Reply

      Betul tu.Kena beli baru boleh maju sebab ikut panduan dari sifu.

    2. titan
      titan May 17, 2014 at 10:30 pm | | Reply

      haa..sila beli cepat-cepat aa.. haha

  2. Ome
    Ome May 12, 2014 at 11:05 pm | | Reply

    Oh ok .. menarik ni 🙂 sebab Lazada ni ada macam2 especially barang2 fashion 🙂 wohoo!!

    1. titan
      titan May 17, 2014 at 10:39 pm | | Reply

      So, boleh la cuba try lazada ni.

      kalau kena dengan produk, memang leh wat duit.

  3. Anuar
    Anuar May 12, 2014 at 11:20 pm | | Reply

    Lazada merupakan anatara gudang membeli belah secara Online.. Dapat 4 sales kira hebat lah tu…. Setakat ini saya baru berjaya mendapat satu Sales sahaja… huhuhu

    1. titan
      titan May 17, 2014 at 10:43 pm | | Reply

      Tak apa.

      Nanti lama-lama dapat banyak sales punya. hoho

  4. Hero Borneo
    Hero Borneo May 13, 2014 at 12:43 am | | Reply

    ya..ya..sangat menarik!

  5. AUC
    AUC May 13, 2014 at 1:18 am | | Reply

    baru masuk, belum ada sale lagi 🙂

  6. Denaihati
    Denaihati May 13, 2014 at 1:49 am | | Reply

    tahniah bro dah ada hasil. servis baik, hantar barang cepat pelanggan orang pasti suka.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 14, 2014 at 12:20 pm | | Reply

      Betul tu. Bagus beli dengan lazada ni.

  7. Ruby.MY
    Ruby.MY May 13, 2014 at 3:15 am | | Reply

    Ruby pun pening gak. Hahahaha. Tapi tengok hasil faizal ni, rasa semangat sikit nak teruskan. Hahahaa. TQ!

    1. titan
      titan May 17, 2014 at 10:50 pm | | Reply

      Ya.

      Sila teruskan dengan penuh kasih sayang.

  8. ahmadyani
    ahmadyani May 13, 2014 at 3:18 am | | Reply

    Mahu cubalah. Belajar skit-sikit untuk memahaminya. Susah macamanapun akan jadi senang kalau sabar mempelajarinya.

  9. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi May 13, 2014 at 3:27 am | | Reply

    susah juga nak buat duit dengan lazada ni.Masih belum berjaya setakat ini dan dah berhenti mencuba. Lepas ni boleh cuba lagi dengan panduan dari sifu…tq

    1. titan
      titan May 17, 2014 at 11:04 pm | | Reply

      cuba je pelan-pelan.

      Nanti dapat la tu. haha..

  10. Hijab Terkini
    Hijab Terkini May 13, 2014 at 4:57 am | | Reply

    Ok..dah faham dua2 cara yang bro cerita tu..In Syaa Allah akan join nanti..thanks bro untuk info ni..sebelum ni tak tahu pun..

    1. titan
      titan May 17, 2014 at 11:11 pm | | Reply

      Kena rajin cuba. Baru leh dapat hasilnya. hehe

  11. iOSGEAR
    iOSGEAR May 13, 2014 at 4:59 am | | Reply

    Peluang menarik..kalau aku, aku guna cara yang kedua tu je..tak payah pening2 kepala..

  12. Hafizul
    Hafizul May 13, 2014 at 5:09 am | | Reply

    Ohh DVD game pun ada jual gak ekk..menarik ni..hehe

  13. Ismail N
    Ismail N May 13, 2014 at 5:34 am | | Reply

    Kawe habis duit dengan Lazada Malaysia adehhh :mrgreen:

  14. saljuhumairah
    saljuhumairah May 13, 2014 at 6:54 am | | Reply

    dah daftar dan promosi… gua lagi banyak dari lu..haha… gua dan dapat 5 komisyen dari lazada… tapi nak beli topup hp kena fikir lapan kali…

    tak faham la macam mana nak download file tu. boleh cerita ka bro? sekarang promote pakai banner saja…

  15. dja@sishaza
    dja@sishaza May 13, 2014 at 10:02 am | | Reply

    Sis pun dah lama daftar, tapi sampai laa ni pun tak paham2 …. huhuhu :mrgreen:

  16. sabree hussin
    sabree hussin May 13, 2014 at 12:32 pm | | Reply

    dari cara ko terangkan ni, rasanya tak ada susah mana kot

  17. ema
    ema May 13, 2014 at 1:34 pm | | Reply

    tak pernah menyopping kat Lazada ni..apatah shopping pergi ke web Lazada pun tak pernah lagi…hehehe

  18. hannyabdullah
    hannyabdullah May 13, 2014 at 4:57 pm | | Reply

    Alhamdulillah..dengan lazada ni ada lah sikit2 makcik beg besar dapat. Bolehlah makan cendol 10 kali..:)

  19. akubiomed
    akubiomed May 14, 2014 at 1:51 am | | Reply

    Sebelum ini ada pihak Lazada hubung tetapi disebabkan kesuntukkan masa untuk promo Lazada. Jadi terpaksa lupakan kot.

  20. hafizmd
    hafizmd May 14, 2014 at 8:01 am | | Reply

    gua dah daftar masa lu up entri 1st pasal lazada..

    tp entah camne…takleh nak login plak dah..nak kena kontek admin affliate lazada nampak gayanya..

  21. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim May 15, 2014 at 3:44 am | | Reply

    Aku tak try lagi affiliate lazada..idea tak datang singgah lagi.

  22. zik
    zik May 18, 2014 at 7:19 am | | Reply

    syok main affiliate lazada.. percayalah.. hehe

  23. blog amir
    blog amir May 18, 2014 at 9:59 am | | Reply

    Alhamdulillah 🙂

  24. wazy
    wazy May 20, 2014 at 3:56 pm | | Reply

    bagus penerangan ni,lama juga la tak promosi affiliate Lazada ni kat mana-mana platform media sosial

  25. emannuel
    emannuel August 2, 2014 at 8:03 am | | Reply

    macam mana nak masuk program affiliate lazada tu? boleh bagi step tak?

  26. emannuel
    emannuel August 2, 2014 at 8:04 am | | Reply

    🙂 macam mana nak masuk program affiliate lazada tu? boleh bagi step tak? 😀

  27. Azam Mohamad
    Azam Mohamad October 26, 2014 at 6:26 am | | Reply

    bro, nak kena ada company ke nak join lazada nih?

  28. Syed Azhar
    Syed Azhar October 28, 2015 at 9:18 am | | Reply

    Terima kasih berkongsi tips tuan..
    saya baru nak berjimak-jinak ni..hehe

  29. Newbie
    Newbie June 19, 2017 at 4:36 am | | Reply

    Dah diterima masuk Lazada affiliate tapi tak tahu cara-cara nak dapat link bagai. Kena masuk 1 blog ke 1 blog, cari tutorial.. 🙁
    Doakan kita jerjaya. Btw terima kasih untuk infonya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.