31 Responses

  1. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 14, 2014 at 6:35 pm | | Reply

    aku sekarang ni semnagt berkobar kobar nak menulis…byk pulak idea….x tau sebab apa..

    1. titan
      titan May 14, 2014 at 8:45 pm | | Reply

      jadi. rajin-rajinlah menulis dengan semangat tu.

      hoho.

  2. Nadot
    Nadot May 14, 2014 at 7:37 pm | | Reply

    haiishh… bestnye kalau semudah yg dikata… aku akan cube! gambatte naodt! 😆 😉

    1. titan
      titan May 14, 2014 at 8:48 pm | | Reply

      memang mudah pun.

      Nak atau tak nak aje. Haha..

  3. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen May 15, 2014 at 12:22 am | | Reply

    Saya mula menulis sebab bahan yang saya seronok nak baca makin sukar dicari. So, susah-susah sangat, saya tulis sendiri. Hehe

  4. faizal
    faizal May 15, 2014 at 2:06 am | | Reply

    Mudah bagi yang ada ilmu dan gigih

  5. faizal
    faizal May 15, 2014 at 2:06 am | | Reply

    Terima kasih cikgu…memberi motivsi tak terkalah

  6. abdfatah
    abdfatah May 15, 2014 at 2:11 am | | Reply

    kena start buat cabaran menulis blog napok gayanya untuk terus menulis banyak2… hehehe

  7. akubiomed
    akubiomed May 15, 2014 at 2:15 am | | Reply

    Setiap kali menerima pembayaran affliate memberikan motivasi.

  8. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim May 15, 2014 at 3:37 am | | Reply

    Sebab no.3 tu paling penting..ada 3 slot lagi kuota. hahaha

  9. reezluv
    reezluv May 15, 2014 at 3:44 am | | Reply

    aiseh..akan naik harga plak..ebook update bila?haha..:D

  10. onlajer
    onlajer May 15, 2014 at 4:04 am | | Reply

    mamat tu aku tak kenal , cuma 1 sampai 10 itu benar, lagi – lagi kalau nak sentiasa berulang alik KLIA – JEDDAH. 🙂

  11. ema
    ema May 15, 2014 at 6:34 am | | Reply

    semuanya sebab duit untuk income tambahan bukan mata duitan iye tak.. alamak, dah nak naik harga..kena cepat beli ni.

  12. Ismail N
    Ismail N May 15, 2014 at 8:40 am | | Reply

    Memang kritikal tu. Terutama bila sebabnya duit.. adehh 😀

  13. Moms Avenue
    Moms Avenue May 16, 2014 at 5:09 am | | Reply

    Alamakk.. cam sama je sebab kita ni.. Jadi saya haruslah usaha untuk blog jadi lebih seksi.. awww.. hihihi

  14. hannyabdullah
    hannyabdullah May 16, 2014 at 6:34 am | | Reply

    Sedang mencari cari kat mana seksinya makcik beg besar ni..:)

  15. sabree hussin
    sabree hussin May 16, 2014 at 11:36 am | | Reply

    Ada kena beberapa point yang lebih kurang sama 🙂 nak teruskan menulis jugak la

  16. hafizmd
    hafizmd May 16, 2014 at 1:02 pm | | Reply

    gua tak kenal sape mamat tu, tapi gua kenal tuan blog ni..hehe

  17. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi May 16, 2014 at 3:02 pm | | Reply

    Bro Titan memang seksi… Sekali dengan blog seksi 😛

    Gua rasa blog nih ramai peminat sebab penulisan yang sempoi tapi ada isi.

  18. Hairul Azni
    Hairul Azni May 16, 2014 at 3:42 pm | | Reply

    Ok..terima kasih untuk idea 10 sebab tu..
    Selamat hari guru.. 🙂

  19. azwan
    azwan May 16, 2014 at 11:31 pm | | Reply

    teruskan perjuangan mu bro

  20. ahmadyani
    ahmadyani May 17, 2014 at 12:36 am | | Reply

    Apa kena mengena mamat si pengembara dan tukang masak tu dengan artikel ini ya?

  21. azlanvai`
    azlanvai` May 17, 2014 at 2:34 pm | | Reply

    Inspire people.. itu aku suka.. haha 🙂

  22. zik
    zik May 17, 2014 at 4:29 pm | | Reply

    sedikit sebanyak memberi inspirasi dan harus perah idea.. sama2 bertempur;. yeahh

  23. Latihan Industri Malaysia
    Latihan Industri Malaysia May 18, 2014 at 11:05 am | | Reply

    Memang tepat dan seksi sekali sebab-sebab yang diberikan di atas ini, Terima kasih kerana sudi berkongsi 🙂

  24. Cheq Eem
    Cheq Eem May 18, 2014 at 2:06 pm | | Reply

    anthony bourdain yg selalu keluar dlm rancangan TLC…. ok, bak cendol semangkuk.. hahaha…

    semua sebab di atas yg buatkan sy nak tulis blog smpi sekarang…..

  25. Sya Isya
    Sya Isya May 19, 2014 at 3:07 am | | Reply

    kena giat menulis blog semula ni.

  26. CikguNorazimah
    CikguNorazimah May 19, 2014 at 4:11 pm | | Reply

    keyword seksi tu mesti bikin meriah la pv..hehe

    p/s: bila nak belanja CN cendol banting? 😉

  27. Hafizul
    Hafizul May 19, 2014 at 4:26 pm | | Reply

    Hahaha..ni yang bertambah gian datang ke blog ni..seksi habis haaaa…haha 👿

  28. Azzahairi
    Azzahairi May 19, 2014 at 7:36 pm | | Reply

    Memang seksi habis.

    Ada beberapa point yang kena dgn diri ini.

    Kena lagi rajin menulis lepas ni. Ho ho 🙂

  29. blogger bumi lasinran
    blogger bumi lasinran January 24, 2015 at 9:48 am | | Reply

    tinggal berapa lagi yang belum tercapai Encik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.