38 Responses

  1. FaizAlias
    FaizAlias May 15, 2014 at 10:17 am | | Reply

    Tahniah! Ni mungkin hasil dari blogging… 🙂

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 19, 2014 at 10:53 am | | Reply

      Tahniah sifu. masyuk sahaja :mrgreen:

  2. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia May 15, 2014 at 10:23 am | | Reply

    dua dah dapat..tak sabar nak jd mcm sifu..hehe 😈

    1. titan
      titan May 16, 2014 at 2:04 pm | | Reply

      Mana cendol gua haa?? 👿

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 19, 2014 at 10:54 am | | Reply

      Kena beli buku sifu akak.. 😆

  3. hafizmd
    hafizmd May 15, 2014 at 1:39 pm | | Reply

    tahniah! lu dah tahap naruto yg dah bleh kawal nine tails tu..fuh!

    1. azwan
      azwan May 16, 2014 at 8:28 am | | Reply

      dia dalah level hokage 🙂

      1. titan
        titan May 16, 2014 at 1:55 pm | | Reply

        gua masih banyak lagi kena belajar maa.

        haha..lagi-lagi dengan jiraiya sensei.

  4. ANIRAH AZURI
    ANIRAH AZURI May 15, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    hebat bro.. 🙂
    tunggu sat no, nanti nak beli ebook tu bro..

    1. titan
      titan May 16, 2014 at 3:43 pm | | Reply

      haa..beli cepat-cepat aa..

  5. BM
    BM May 16, 2014 at 12:32 am | | Reply

    Alhamdulillah…Rezeki dan ilmu yang ada dikongsi bersama!
    Selamat menyambut hari Guru… 🙂

    1. titan
      titan May 16, 2014 at 1:53 pm | | Reply

      Ya.

      Selamat hari guru yek!

  6. Manan Qayyim
    Manan Qayyim May 16, 2014 at 5:03 am | | Reply

    Mantap bro… kena bnyk geledah blog ni lg….

    1. titan
      titan May 16, 2014 at 1:53 pm | | Reply

      Aku sendiri tak rajin gelegedah blog ni. haha..

  7. sabree hussin
    sabree hussin May 16, 2014 at 11:37 am | | Reply

    Betul tu, memang bukan anak nombor dua

  8. Abdfatah
    Abdfatah May 16, 2014 at 12:41 pm | | Reply

    Hahaa bukan anak nomor 2? Hadeh..

    1. titan
      titan May 16, 2014 at 1:51 pm | | Reply

      Betullah tu kan? kan?

      haha.

  9. Anuar
    Anuar May 16, 2014 at 2:09 pm | | Reply

    Tahniah… Memang hebat… Banyak lagi kena usaha ni nak jadi hebat macam tu…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 19, 2014 at 10:55 am | | Reply

      Kena belajar lebih lagi dengan sifu.. :mrgreen:

  10. Firdaus Azizi
    Firdaus Azizi May 16, 2014 at 3:10 pm | | Reply

    Beli jelah eBook tu. Jimat masa. Boleh terus pecut buat sale affliate. Ada rezeki, boleh terbitkan eBook Kitab Merah Jingga 😀

  11. Raudzah
    Raudzah May 16, 2014 at 4:03 pm | | Reply

    Tahniah..Rezeki pasti akan ada kalau kita berkongsi ilmu dengan yang lain…

  12. ema
    ema May 16, 2014 at 5:23 pm | | Reply

    tahniah..tahniah…

  13. ahmadyani
    ahmadyani May 17, 2014 at 12:41 am | | Reply

    Ashadee tengah buat “pembersihan dalaman” sekarang ni…

  14. Ismail N
    Ismail N May 17, 2014 at 4:24 am | | Reply

    Mantap. Boleh pi tengok X-Men in 3D malam nanti :mrgreen:

  15. Hairul Azni
    Hairul Azni May 17, 2014 at 6:16 am | | Reply

    Dapat lagi hasil..terbaik dan tahniah sifu!

  16. Stuwie
    Stuwie May 17, 2014 at 3:10 pm | | Reply

    Okei, dah dapat first income dgn Ashadee dah 🙂 RM67 hengget. Yay!

  17. zik
    zik May 17, 2014 at 4:17 pm | | Reply

    kencang2 betul.. kena bina strategi yang baru dari hokage naruto..hehe

  18. Ahmad Ijat
    Ahmad Ijat May 17, 2014 at 10:22 pm | | Reply

    Terbaiklah. Saya nak kena tingkatkan usaha lagi ni.

  19. Denaihati
    Denaihati May 18, 2014 at 1:24 am | | Reply

    sah memang bukan anak no.2…heeee. tahniah bro.

  20. cik amal
    cik amal May 18, 2014 at 2:40 am | | Reply

    yg 200 tu rambang mata rasa 😀

  21. Cheq Eem
    Cheq Eem May 18, 2014 at 2:02 pm | | Reply

    tu dia…. melimpah2 dah tabung nak makan cendol nieh…. 😀

  22. ajumohit
    ajumohit May 18, 2014 at 3:14 pm | | Reply

    wahhh byknya komisen, boleh dah nak shopping baju raya ni

  23. Hero Borneo
    Hero Borneo May 18, 2014 at 11:50 pm | | Reply

    saya anak yang pertamalah..

  24. cyza
    cyza May 19, 2014 at 12:15 pm | | Reply

    Sentiasa power bro kita ni…

    Meh kita tengok lepas dia kawin apa macam citer…hehe

  25. khairul asrol
    khairul asrol May 19, 2014 at 4:03 pm | | Reply

    wah masyuk lagi. hebat lah ko titan. motivasi untuk aku terus kerja keras. 😉

  26. hannyabdullah
    hannyabdullah May 19, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    Alhamdulillah..tahniah atas rezeki yg melimpah ruah tu. Inilah dinamakan banyak memberi..banyak jugak lah yang diterima kan kan…

    Makcik beg besar pun dah dapat hasil setelah mempraktikkan ilmu dr kitab teknik seo merah jambu tu..huhuhu terharu makcik..nasib baik ada tisu banyak dalam beg besar. 🙂

  27. Hafizul
    Hafizul May 19, 2014 at 4:24 pm | | Reply

    Ok..dah boleh belanja saya cendol banting dah ni… 😈

  28. AUC
    AUC May 20, 2014 at 5:30 am | | Reply

    huh kiri kanan atas bawah masuk tu 🙂

Leave a Reply to Abdfatah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.