32 Responses

  1. profhariz
    profhariz May 19, 2014 at 2:54 pm | | Reply

    Powerbank pakai hat pineng punya 😛

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:39 am | | Reply

      Hoho..

      memang ramai yang pakai pineng punya.

  2. zool
    zool May 19, 2014 at 3:49 pm | | Reply

    ari tu dpt powerbank free.. pakai punkejap je.. huhuhuuu..
    la ni smartphone takde.. tak pakai le powerbank tu

    1. titan
      titan May 19, 2014 at 6:17 pm | | Reply

      kalau takde keperluan, tak yah beli.

      Aku memang dah kena pakai sekarang. Kerap sangat kena kerja kat luar sekarang nih. Huhu.. 😆

  3. Hafizul
    Hafizul May 19, 2014 at 4:15 pm | | Reply

    Ohh murah dah sekarang ni ekk…yang penting, ada warranty dan tahan lama..

    1. titan
      titan May 19, 2014 at 6:09 pm | | Reply

      Ya.

      Lebih baik cari yang ada warrranty.

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 20, 2014 at 12:41 pm | | Reply

      Betul tu. saya setuju.. :mrgreen:

  4. phat
    phat May 20, 2014 at 12:53 am | | Reply

    itu hari baru rembat vacum sebab harga diskaun tak masuk akal punya penangan la tu wakaka

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:46 am | | Reply

      peh.

      hebat hang. Main rembat-rembat je.

  5. Ismail N
    Ismail N May 20, 2014 at 2:42 am | | Reply

    Gua dah ada. So, next time wehh.. Duit mau guna tengok wayang dulu.. Banyak citer bagus bulan ni

  6. AUC
    AUC May 20, 2014 at 5:26 am | | Reply

    rambang mata mana satu nak pilih 🙂

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 20, 2014 at 12:40 pm | | Reply

      Kena pilih yang paling best ini. 💡

  7. reezluv
    reezluv May 20, 2014 at 6:13 am | | Reply

    gua dah ada..tapi hp gua ni ni tahan bateri satu hari..so kalau travel jejauh je bawak powerbank ni..Lenovo memang power..:D

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:47 am | | Reply

      aku baru angkat yang solar tu.

      Leh bawak masuk hutan. haha

  8. akubiomed
    akubiomed May 20, 2014 at 8:30 am | | Reply

    Power bank sudah menjadi keperluan. Senang beli Lazada sebab penghantaran pun cepat.

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:48 am | | Reply

      Yap.

      Lazada memang cepat bab hantar barang sekarang.

      Itu yang ramai orang suka shopping kat sana.

  9. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah May 20, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    Boleh angkat satu ini sifu. Semuanya menarik di hati. 😆

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 10:15 am | | Reply

      Takkan angkat satu je.

      Angkat la lapan ke..lapan belas kee..haha 😎

  10. Ezad Skytech
    Ezad Skytech May 20, 2014 at 2:37 pm | | Reply

    memang banyak betul powerbank murah dan berkualiti sekarang ni…geram pula tengok powerbank 156000mAH tu…rugi pula rasanya beli powerbank awal2 dulu…harga dekat sama tapi kapasiti jauh beza..huhu

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:48 am | | Reply

      Geram gak.

      Tu boleh bawa kalau untuk perjalanan jauh atau bawa naik gunung. hoho

  11. ema
    ema May 21, 2014 at 8:17 am | | Reply

    ada juga sebijik sekali pakai terus buat pekasam..hehehe..

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:50 am | | Reply

      Haha..

      Kalau bagi mak aku, memang jadi macam itulah jawabnya. Haha..

  12. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan May 22, 2014 at 9:46 pm | | Reply

    Hmm ari tu .. wife aku adalah beli, kejap je pakai … dalam 3 bulan kot, pastu dah .. jahanam … hmmm …

    Aku memang belum lagi la pakai benda ni sbb seperti ko ckp la, tak ada keperluan.

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:51 am | | Reply

      Kena pandai jaga.

      Benda ni bukan leh tahan selama-lamanya. Nama pun barang elektrik.

      Sampai tempohnya, kena buang la. Beli yang baru. hoho.. 😈

  13. blog amir
    blog amir June 2, 2014 at 11:47 am | | Reply

    bagi yang ada smartphone dan terutama bagi yang berbisnes online, powerbank adalah satu kemestian.

    siryes. tak tipu. hehe. 🙂

  14. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam June 3, 2014 at 3:02 am | | Reply

    yang ade solar tu memang working ke solar dia? kalau btul, macam menarik je..

    1. titan
      titan June 12, 2014 at 1:02 pm | | Reply

      Yap.

      Memang berfungsi dengan penuh cemerlang.

  15. KiD
    KiD September 29, 2014 at 7:14 am | | Reply

    abang faizal.. powerbank yang power nak caj laptop ada tak?

    1. titan
      titan September 29, 2014 at 10:42 am | | Reply

      Yang tu aku tak jumpa lagi.

      Haha..

  16. Aminah
    Aminah December 29, 2014 at 9:33 am | | Reply

    Power bank memang sudah jadi satu kemestian dalam handbag saya. Satu malam kena charge handphone, tablet dan power bank.

  17. nurul
    nurul January 26, 2015 at 12:01 am | | Reply

    Power bank ipower ni ok x?terfikir nak beli la

  18. Khalil
    Khalil May 30, 2017 at 2:24 pm | | Reply

    Nak cari powerbank yg boleh stanby utk cas bateri kereta.. yg harga tak mahal sgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.