39 Responses

  1. onlajer
    onlajer May 23, 2014 at 4:59 pm | | Reply

    Taniah untuk skuad piala Thomas, dah boleh keluar lagu saleh yakob nih hehe

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:12 pm | | Reply

      apa kena mengenda dengan lagu salleh yaacob??

  2. onlajer
    onlajer May 23, 2014 at 5:01 pm | | Reply

    oh lupa gua nak komen “first 😈 “

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:13 pm | | Reply

      Yela.

      yela. Gua second.

  3. Adi
    Adi May 23, 2014 at 5:20 pm | | Reply

    dah2 moh tido belaka…

  4. Man
    Man May 23, 2014 at 5:21 pm | | Reply

    Berharap sangat Malaysia boleh makan Jepun. Terkejut juga Jepun kalahkan China dengan 3 game tanpa berbalas.

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 10:48 am | | Reply

      Ya.

      Terkejut gak bila china kalah.

      Tapi ini mungkin satu petanda yang baik untuk Malaysia.

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah May 24, 2014 at 4:02 pm | | Reply

        Ada harapan untuk Malaysia menang kan 🙂 :mrgreen:

  5. reezluv
    reezluv May 23, 2014 at 5:27 pm | | Reply

    aku plan nak tengok wyg ngan wife aku..kensel..tengok ptg..:D

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 10:53 am | | Reply

      Bagus.

      Cancel. cancel pat.

  6. TehR
    TehR May 23, 2014 at 5:31 pm | | Reply

    aku lebih berminat dengan kisah hari kahwin berbanding kisah piala thomas atau duit blogging
    malangnya masih tak ada keputusan
    masih 0-0 lagi
    huhu

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 10:55 am | | Reply

      Haha..

      itu aje hang nak tau yekk..

  7. hannyabdullah
    hannyabdullah May 23, 2014 at 5:45 pm | | Reply

    Ok ok..makcik beg besar tak kuar ahad ni..akan dok umah ngadap tv

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 10:57 am | | Reply

      Bagus.

      Jangan mungkir janji tau.

  8. khairul asrol
    khairul asrol May 23, 2014 at 8:41 pm | | Reply

    laa baru nak baca tang kawin tu. tetiba lambat lagi pulak. ingat ko dah nak kawin. hehe 😆

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 11:04 am | | Reply

      Memang akan kahwin.

      Bila tarikhnya..tu aku tak tau la. haha

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah May 24, 2014 at 4:04 pm | | Reply

      Kena tunggu sifu buat pengumuman macam ni. 😆

  9. Ismail N
    Ismail N May 24, 2014 at 2:58 am | | Reply

    Insya-allah kita boleh jadi juara. Keep calm dan pray for Malaysia #ThomasCup2014 :mrgreen:

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 11:09 am | | Reply

      Ya.

      Yakin boleh. Malaysia boleh!

  10. Mas
    Mas May 24, 2014 at 5:14 am | | Reply

    tersangat eksaited nak tengok final nanti. Tahun dulu kita menang tu masa Form 5 kot. Dengar dari radio dalam bas je otw balik asrama dari kampung!

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 11:11 am | | Reply

      masa tu..

      aku baru darjah 2 maa. haha..

  11. Stuwie
    Stuwie May 24, 2014 at 5:17 am | | Reply

    Ceh tajuk… ingatkan nak buat undangan kahwin tadi :p

  12. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad May 24, 2014 at 5:52 am | | Reply

    Ini macam lebih ke kisah Piala Thomas ja.

    Mana kad kahwin 😎

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 10:35 am | | Reply

      haha..

      kad?

      Kenalah tungguu. Bila? Itu tak tahu lagi..

  13. Abdfatah
    Abdfatah May 24, 2014 at 12:29 pm | | Reply

    Terkojut panda pakcik den. Apohal pun tahniah mara ke final. Tahniah masih lagi dapat komisen kepuk2. Tahniah jugak bakal kahwin tak lama lagi. Ketemu jodoh. Slmt maju jaya.

  14. ahmadyani
    ahmadyani May 24, 2014 at 1:34 pm | | Reply

    Kali ini Piala Thomas milik Malaysia. Tapi ada kerisauan juga. Seperti bola bulat yang boleh masuk ke mana-mana pintu. Bulu tangkis juga boleh melayang-layang jatuh ke mana-mana kawasan gelanggang. Minta-minta banyak jatuh dalam gelanggang lawan dan jatuh di luar gelanggang malaysia.

  15. UpProfits
    UpProfits May 24, 2014 at 2:17 pm | | Reply

    Tengok Jepun kalahkan China, Malaysia kena merancang strategi dengan baik jika btol2 nak lihat Piala Thomas menjadi milik Malaysia. Silap strategi leh melopong macam Panda..

  16. cik lisa
    cik lisa May 24, 2014 at 2:26 pm | | Reply

    apaaaa, encik titannn kahwin lagi? Alhamdulillah! tema warna apa? kikikiki

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 5:50 pm | | Reply

      haha..

      tetiba cakap pasal tea la plak. :mrgreen:

  17. Kamil Salleh
    Kamil Salleh May 24, 2014 at 3:55 pm | | Reply

    Tahniah suad Piala Thomas Malaysia yang berjaya ke peringkat akhir, semoga dapat menjadi juara untuk kali ini.

  18. puteri kasih
    puteri kasih May 24, 2014 at 4:54 pm | | Reply

    peluang sudah ada di depan mata..harap tidak dilepaskan kali ini. Esok awal-awal kena stanby depan tv..hehe 🙂

  19. zik
    zik May 25, 2014 at 2:53 am | | Reply

    petang nie woo… sengit2… harap dapat buat yang terbaik… boleh tngok dkat rtm1 .ada live jugak.. menteri belia dan sukan kj dah mintak astro..

  20. Hafizul
    Hafizul May 25, 2014 at 4:37 am | | Reply

    hahahahaha..ingatkan dapat tahu hari kawin ni…emmmmm…memang nak kena nihhhh… 👿

  21. Faizal Fredley
    Faizal Fredley May 26, 2014 at 12:50 pm | | Reply

    kalah lah bro…hehehhe

  22. cyza
    cyza May 26, 2014 at 3:39 pm | | Reply

    Post ni mcm2 benda ada…

    Mula-mula aku nak komen pasal piala thomas…

    tetiba ada tunjuk duit masyuk pulak…

    Anyway, sayang lah pulak malaysia kalah…tapi kalah fight…ok lah…nampak sangat malaysia ketandusan player hebat…need to do something BAM…

    Income masyuk…as usual tahniah bro…rezeki

    Hari kahwin dah dekat je…sayangnya aku tak dapek nak join…

  23. Denaihati
    Denaihati May 27, 2014 at 7:06 am | | Reply

    cerita kawin sikit je….ha ha. banyak rezeki orang yang nak kawin ni.

  24. ema
    ema May 27, 2014 at 7:59 am | | Reply

    mula-mula tengok..bila pemain last tu..eeei, rasa geram jer..terus tukar channnel..nak tahu result baru tukar channel balik..apapun tahniah pada pemain badminton negara.

  25. Moms Avenue
    Moms Avenue May 28, 2014 at 9:12 am | | Reply

    Huhuhu.. dah tau result ni rasa kuciwa sangat.. patut boleh menang.. patut menang.. apapun tahniah duit komisen masyuk.. 😀 😀

  26. faizal
    faizal June 12, 2014 at 7:49 am | | Reply

    rezeki orang nak kawin memang banyak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.