38 Responses

  1. ujang
    ujang May 9, 2014 at 10:08 am | | Reply

    sep sikit… 😉

  2. zuls
    zuls May 9, 2014 at 10:55 am | | Reply

    bukan anak no.2

  3. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi May 9, 2014 at 12:07 pm | | Reply

    Hahaha, adik den no2 tak suka blog hahahaa… Awek2 juga sukakan denn -_- Hahahahaha…

    1. hafizmd
      hafizmd May 11, 2014 at 12:31 pm | | Reply

      hahaha..hang no anak no berapa ni? sulung ek?

  4. Adib Site
    Adib Site May 9, 2014 at 12:31 pm | | Reply

    saya anak no2, hehehe..

  5. Anuar
    Anuar May 9, 2014 at 1:27 pm | | Reply

    Hahaha… Semua kenyataan tersebut ada kena mengena dengan saya… Anak kedua memang macam tu… 😉

  6. ahmadyani
    ahmadyani May 9, 2014 at 1:39 pm | | Reply

    Yang pertama kakak, yang No.2 sayalah…Separuh dari fakta tu…memang ada pada diri. Kebetulan kot?

  7. afif
    afif May 9, 2014 at 3:07 pm | | Reply

    mak aih sama gila dengan gua..

  8. Denaihati
    Denaihati May 9, 2014 at 3:16 pm | | Reply

    sindrom anak kedua takde pun ngitu pun….heee

  9. Brader Kecik
    Brader Kecik May 9, 2014 at 3:27 pm | | Reply

    Terbaiklah..gua memang sesuai baca ni sebab gua memang anak kegua..eh.eh..kedua..

  10. Hairul Azni
    Hairul Azni May 9, 2014 at 3:29 pm | | Reply

    Boleh dikatakan 90% ciri tu ada kat aku….sebabnya aku anak kedua..heheh..boleh la dah mula pasang angan2 untuk jadi penulis blog yang berjaya..

  11. KiD
    KiD May 9, 2014 at 3:57 pm | | Reply

    aku pun yang kedua gak… hehehehehe

  12. Nadot
    Nadot May 9, 2014 at 9:08 pm | | Reply

    wow! ramai awek2 melayu yg suka?! konpiden tu perlu.. bagus! hehehe

  13. sabree hussin
    sabree hussin May 10, 2014 at 7:54 am | | Reply

    sila percaya beramai-ramai 😛

  14. Tengku Syukri
    Tengku Syukri May 10, 2014 at 10:28 am | | Reply

    gua ngaku.. ya. inshaallah… aminnn

  15. ema
    ema May 10, 2014 at 2:51 pm | | Reply

    saya nombor satu….yg nombor dua saya tak ambil tahu…hehehe

  16. S. Nurain
    S. Nurain May 10, 2014 at 5:28 pm | | Reply

    ehh..same la 😯 .hew.ehe

  17. Abdur
    Abdur May 11, 2014 at 12:19 am | | Reply

    Kalaulah bro suka sangat cendol,saya jemput ke kampung saya

  18. zik
    zik May 11, 2014 at 3:36 am | | Reply

    hehe.. anak kedua dari belakang pun sama gak tuh.. kui2

  19. Adi
    Adi May 11, 2014 at 7:40 am | | Reply

    Sipi sikit je, no 3 tak tahu la

  20. hafiz
    hafiz May 11, 2014 at 8:49 am | | Reply

    anak no 2 ni dia punya naka pun boleh tahan

  21. Raudzah
    Raudzah May 11, 2014 at 10:42 am | | Reply

    oooo macam tu ya? tapi kita bukan ank kedua..nanti check y sis..he..e

  22. Abdfatah
    Abdfatah May 11, 2014 at 12:28 pm | | Reply

    Ooo lagu itu macam rupa senarai prilaku anak nombor 2 eh? Moga terus maju jaya sbg penulis blog yg berjaya …

  23. hafizmd
    hafizmd May 11, 2014 at 12:30 pm | | Reply

    gua bukan anak no 2…so gua layankan jerlah fakta2 ni..hahaha

  24. Tehr
    Tehr May 11, 2014 at 3:19 pm | | Reply

    aku anak no 9
    setakat berjaya buat blog je
    huhu

  25. saljuhumairah
    saljuhumairah May 11, 2014 at 4:03 pm | | Reply

    setuju sangat bro… sebab gua pun anak no. 2…

  26. akubiomed
    akubiomed May 12, 2014 at 3:39 am | | Reply

    Untuk anak sulung tak ada ker? 🙂

  27. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul May 12, 2014 at 3:41 am | | Reply

    Yang paling last tu : setia. aku tak setuju 100%! 👿

    1. Hafizul
      Hafizul May 12, 2014 at 8:19 am | | Reply

      Hahaha…terbaik!!!!

  28. Hero Borneo
    Hero Borneo May 12, 2014 at 7:16 am | | Reply

    anak yang kedua…biasanya lebih baik dari anak yang pertama..

  29. Hafizul
    Hafizul May 12, 2014 at 8:17 am | | Reply

    Emm kalau tilik balik, tengok betul2..ayat-ayat tu…bersesuaian juga dengan saya..tapi saya anak ketiga..kira tak apa lah juga tu..kan???hahaha 😈

  30. budak rasau
    budak rasau May 12, 2014 at 9:53 am | | Reply

    untung jadi anak nombor 2 kan? 😉

  31. Jia Rizaira
    Jia Rizaira May 12, 2014 at 10:00 am | | Reply

    same la kite…eden nak kedua…macam kne je fakta yg tertulis tu.

  32. Amirul
    Amirul May 12, 2014 at 11:52 am | | Reply

    Kesian anak nombor 8, orang jarang buat fakta untuk anak nombor 8 hahaha

  33. ajumohit
    ajumohit May 12, 2014 at 2:38 pm | | Reply

    memang mencabar dalam mendidik anak2 tak kira anak no berapa pun

  34. AUC
    AUC May 13, 2014 at 1:21 am | | Reply

    suka baca, sbb saya pun anak nom 2 hehehe

  35. Azman Ismail
    Azman Ismail May 14, 2014 at 6:29 am | | Reply

    Ada yg tepat, ada yg tak :mrgreen:

  36. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim May 15, 2014 at 3:47 am | | Reply

    Memang sebijik macam aku. Noktah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.