39 Responses

  1. ieta mat saad
    ieta mat saad June 4, 2014 at 6:46 pm | | Reply

    Tahniah sebab
    1) dah nikah dan dah kawen
    2) kaya raya hasil berblogging
    3) tidak tertipu ngan MLM yg ntah hape2 ntah… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  2. ANIRAH AZURI
    ANIRAH AZURI June 4, 2014 at 8:21 pm | | Reply

    Wahhh.. murah rezeki tahun ni, bulan lepas…
    Nak dekat2 puasa ni, moga bertambah2 lagi lah ye.. 🙂
    Tahniah

  3. Hero Borneo
    Hero Borneo June 4, 2014 at 9:23 pm | | Reply

    rezeki lumayanlah..dan nikmat rezeki akan bertambah-tambah selepas ini!

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah June 10, 2014 at 4:06 pm | | Reply

      betul tu.. Terbaik sifu.. 💡

  4. Ome
    Ome June 4, 2014 at 9:44 pm | | Reply

    Tahniah kerana berpindah ke alam baru 🙂 Banyak cabaran tapi more content for your blogging 😀

  5. Hafizul
    Hafizul June 4, 2014 at 11:36 pm | | Reply

    Dah kawin??? Baru lagi ke? Betul2 lah..jangan tipu..nak kasi ubat kuat malam pertama nihhhh…hahahaha 😈 …

    Bab duit, memang agak jeles di sini…

    Kalau boleh… Kalau boleh saya nak jadi orang pertama beli kitab SEO merah jambu V2… Hahaha

  6. Arman
    Arman June 5, 2014 at 1:11 am | | Reply

    Dah kahwin, dah nikah tahniah, bila nak tambah lagi satu, takkan nak tambah income je….he..he..he..

  7. akubiomed
    akubiomed June 5, 2014 at 2:39 am | | Reply

    Ada beberapa link di Ashadee broken termasuk kitab SEO Merah Jambu.

  8. suri
    suri June 5, 2014 at 2:51 am | | Reply

    eh,salah dengar ke hee bagus kalau kawin boleh pas ni tepek gambar si dia yang sah tu eh ..eh..

    jap..ashadee asyik tukar jer naik celaru nak belek satu link adeh..

  9. eyriqazz
    eyriqazz June 5, 2014 at 3:30 am | | Reply

    Tak jemput pun majlis kahwin…huhuhuhu..

  10. zul
    zul June 5, 2014 at 3:53 am | | Reply

    tahniah bro, semoga bahagia dunia akhirat..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah June 10, 2014 at 4:11 pm | | Reply

      Betul tu.. Semoga bahagia sifu.. 😆

  11. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim June 5, 2014 at 3:54 am | | Reply

    Wah..dah kawin..patut la diam je beberapa hari ni..hoho..tahniah

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah June 10, 2014 at 4:17 pm | | Reply

      betul tu. diam-daim aje sifu.. :mrgreen:

  12. dja@sishaza
    dja@sishaza June 5, 2014 at 4:51 am | | Reply

    Ashadee macam pening je bukak malam tadi … 😕 Eh betul ke dah kawen .. 😀

  13. Ismail N
    Ismail N June 5, 2014 at 5:00 am | | Reply

    Kawe tak banyak promote Ashadee ni, so kai run Broken Link checker jer .. he he.. Nanti lah kalau rajin, baru update link :mrgreen:

  14. nabila biela
    nabila biela June 5, 2014 at 5:23 am | | Reply

    adess sejak bila plak kaweng ni… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  15. Rabiatuladawiah
    Rabiatuladawiah June 5, 2014 at 6:10 am | | Reply

    otak aku pun dah bercelaru nak update link ashadee….. klu satu blog x pe jugak….

  16. faizal
    faizal June 5, 2014 at 7:11 am | | Reply

    kalau kumpul2 semua hasil tu dah berapa ratus ribu dah kan…rezeki.

  17. faizal
    faizal June 5, 2014 at 7:12 am | | Reply

    nanti ada rezeki anak pula..insyaAllah

  18. Denaihati
    Denaihati June 5, 2014 at 8:04 am | | Reply

    Tahniah dah kawin. semoga berbahagia ke akhir hayat.
    kawin senyap-senyap jer.

  19. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 5, 2014 at 8:24 am | | Reply

    betul la.. mmg teruk sikit agen affilaite nak tukar link affiliate…

    tapi bagi saya pula sbg advertiser.. satu peluang saya memasukkan semua produk dalam satu akaun ashadee yg sama.. sebelum nie, semua berlainan 😀

  20. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen June 5, 2014 at 9:21 am | | Reply

    Pasal MLM ni, orang yang banyak tanya sure akan dibenci oleh kaki-kaki MLM. Pada diorang, lebih senang ikut je tanpa banyak soal macam diorang. Hehe

    BTW, Selamat pengantin baru 🙂

  21. brohantu
    brohantu June 5, 2014 at 12:57 pm | | Reply

    fuhh.. banyak betul duit dapat..

  22. Bahrain
    Bahrain June 5, 2014 at 1:39 pm | | Reply

    dah kahwin, baru tau.. Tahniah!, tengok komisyen memang menyerap tengok.

  23. puteri kasih
    puteri kasih June 5, 2014 at 4:34 pm | | Reply

    tulah memang kacau bilau la ashadee ni..sib baik ada broken link checker kalau tak pening nak cari balik semua link tu

  24. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia June 6, 2014 at 2:08 am | | Reply

    tahniah sifu.akhirnya ada peneman setia utk makan cendol banting.hahaha :mrgreen:

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah June 10, 2014 at 4:13 pm | | Reply

      Betul tu FA. Sifu dah ada peneman.. 😀

  25. ema
    ema June 6, 2014 at 3:02 am | | Reply

    Tahniah, selamat pengantin baru…semoga cepat-cepat menimang cahaya mata.

  26. zik
    zik June 6, 2014 at 10:14 am | | Reply

    rezeki kahwin bertambah-tambah tuh.. amin tahniah bro..

  27. hafizmd
    hafizmd June 7, 2014 at 1:28 am | | Reply

    1. Ashadee.belum sempat gua ejah mana2pun..hehe
    2. Mlm.guapun tak suke kalau ade ciri2 was2.
    3. Tahniah dan teruskan usaha spt anda berusaha malam pertama! Hahaahaha

    Tgah siap2 nak p kenduri lu…sekian

  28. Hairul Azni
    Hairul Azni June 7, 2014 at 5:11 am | | Reply

    First..tahniah sebab lu dah berjaya kawin yang pertama..
    Second..tahniah sebab tak putus2 dapat rezeki dunia online..
    Third..tahniah sebab berjaya memotivasikan gua untuk terus mempromosi dan bereksperimen dengan affiliate..

  29. Moms Avenue
    Moms Avenue June 10, 2014 at 3:38 am | | Reply

    Hehe.. Tahniah dapat income masyuk dari blogging.. Tahniah gak dah kahwin.. Tak lama dapat la anak tu.. 😛

  30. encikarman
    encikarman June 10, 2014 at 5:42 am | | Reply

    slow and steady.

  31. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia June 10, 2014 at 5:54 am | | Reply

    tahniah sifu 😀 hehe…nanti kasi lump sum cendol banting okai?hahaha

  32. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah June 10, 2014 at 4:00 pm | | Reply

    Tahniah sifu.. diam-diam aje yea.. :mrgreen:

  33. CIK TOM
    CIK TOM June 11, 2014 at 3:23 pm | | Reply

    lama xsinggah sini..tau2 dh kawin..tu pun nmpk event dr fb..hehe…
    tahniah titan!! pasnii tunggu titan junior plk…hehe

  34. SobriMansor
    SobriMansor June 12, 2014 at 5:04 am | | Reply

    Honeymoon lagi ker bro?

  35. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 13, 2014 at 9:45 am | | Reply

    banyaknyeee income dia. penat pun berbaloi2

    amboi cepatnye nak anak. nanti lagi tak sempat hadap bende2 ni.. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.