29 Responses

  1. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim June 5, 2014 at 10:26 am | | Reply

    Gua agak slow skit affiliate skrg..tune dah lari.

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 1:27 pm | | Reply

      takpe.

      fokus pada benda yang hang rasa sesuai dulu dengan hang sekarang.

      Tak yah kejar semua benda. hoho

  2. FaizAlias
    FaizAlias June 5, 2014 at 10:41 am | | Reply

    Tahniah ler….. Kalau fulltime blogging tak tau la camna…. πŸ˜€

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 1:28 pm | | Reply

      dah pernah wat fulltime dulu.

      memang best gila tak hingat. haha 😈

  3. Ome
    Ome June 5, 2014 at 11:11 am | | Reply

    Dah le lepas ni tuan Titan sibuk dengan hal ehwal rumahtangga …. πŸ˜‰

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 1:29 pm | | Reply

      Haha.

      Tau takpeeeeee.. πŸ˜†

  4. Arman
    Arman June 5, 2014 at 11:19 am | | Reply

    Bila guru dah bersuara. Cepat-cepat sambar peluang. Aku bulan ni bajet utk beli produk online dah habis.

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 1:30 pm | | Reply

      takpe.

      tunggu je bajet bulan depan. hoho 😈

  5. sohoque
    sohoque June 5, 2014 at 11:24 am | | Reply

    Affilliate… bila la gua nak start dgn serius ni

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 5:03 pm | | Reply

      Jadi.

      Boleh mulakan pada hari ini, saat ini. Yehh!

  6. reezluv
    reezluv June 5, 2014 at 1:26 pm | | Reply

    moga affiliate yang gua promote tu dapat komisen banyak lagi hendaknya…mohon cepat la sikit ebook update tu menjelma..:D

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 5:04 pm | | Reply

      Itu kena tunggu dulu.

      Aku serius, memang sibuk sekarang ni. Banyak lagi kertas paper budak-budak tak tanda lagi nih. haha..

  7. Kamil Salleh
    Kamil Salleh June 5, 2014 at 3:31 pm | | Reply

    Lu malas dapat duit, gua malas dapat habuk. psssslah…

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 5:14 pm | | Reply

      nak malas, kena malas bertempat bro. hoho

  8. cyza
    cyza June 5, 2014 at 4:03 pm | | Reply

    Bro…

    Selamat pengantin baru.

    Aku paling tak tahan cara ke-2 ko tu… ada bau mcm berlagak pun ada…haha…tapi aku tau cara ko yang hensem tu…memang macam itew…huhu

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 5:12 pm | | Reply

      itu cara aku untuk elak orang beli hari cuti aku.

      Itu pun harga paling murah tau. haha 😈

  9. puteri kasih
    puteri kasih June 5, 2014 at 4:43 pm | | Reply

    bilalah affiliate puteri nak masyuk camtu..huhu

  10. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 5, 2014 at 7:25 pm | | Reply

    saya juga boleh dikatakan.. bekas student wangcyber..
    tapi saya lebih suka kaji macam mana diaorg bikin duit daripada bagi diaorg duit. heeee

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 5:11 pm | | Reply

      hehe..

      memang ramai yang gdraduate dari forum tu. :mrgreen:

  11. eyriqazz
    eyriqazz June 6, 2014 at 2:33 am | | Reply

    Haah, ini soalan saya ni..Nak kumpul duit 12K la, nak join personal coaching ngan titan ni…

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 5:10 pm | | Reply

      haha..

      hang serius kah ini??? 😈

  12. faizal
    faizal June 6, 2014 at 9:11 am | | Reply

    tahniah dan terima kasih

  13. zik
    zik June 6, 2014 at 10:24 am | | Reply

    kalau nak buat seminar.. kena set betul2 tarikh.. tak boleh buat kerja seorang.. sewa tempat lagi.. hotel ke.. susah jugak tuh.. better beli jerla kitab seo merah jambu tuh..

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 5:06 pm | | Reply

      sebab tu..aku malas wat seminar.

      Penat satu. Banyak kerja satu. Nak urus tu paling menyampah. haha..

  14. Hero Borneo
    Hero Borneo June 6, 2014 at 5:03 pm | | Reply

    sedikit sebanyak saya dapat sedut trik untuk buat duit dari entri ini..

    1. titan
      titan June 6, 2014 at 5:05 pm | | Reply

      Ohh..

      baguslah kalau begitu. HOho.. :mrgreen:

  15. akubiomed
    akubiomed June 9, 2014 at 5:56 am | | Reply

    Nak buat macam mana keperluan hakiki perlu diutamakan.

  16. Abdfatah
    Abdfatah June 10, 2014 at 1:28 am | | Reply

    10k takleh rm120 bleh laa coaching dgn ebook..

  17. Hafizul
    Hafizul June 16, 2014 at 3:32 am | | Reply

    Terima kasih kongsikan..emm saya pula sekarang ni rsanya tak sempat nak kejar semua tu…sibuk dengan kerja hakiki…wahhh cuit encik titan boleh jual ka??hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.