31 Responses

  1. Arman
    Arman June 13, 2014 at 12:13 pm | | Reply

    Aku dah beli dua kat lazada hari itu. Anak aku guna..oleh kerana mereka dah biasa guna ipad mami mereka. Sekejap je mereka guna, slow mereka kata, sebab mereka main game…nasihat aku kalau nak beli untuk anak terus beli yg murah ni.

    1. titan
      titan June 13, 2014 at 12:26 pm | | Reply

      untuk main game bosan-bosan tu..

      memang aku guna tab tenko 7 tu je. haha

  2. Si Galah Panjang
    Si Galah Panjang June 13, 2014 at 12:47 pm | | Reply

    Pernah bli tablet tenko macam bro punye.. best lah jugak .

    tapi macam biasa lah barang buatan dari CHINA. Lembab lah sikit. Tapi, berbaloi lah dengan harga. Tuk main2 game tu boleh lah..

    1. titan
      titan June 13, 2014 at 1:57 pm | | Reply

      Bila balik kampung..aku bagi yang tu je kat anak buah.

      Yang mahal-mahal, aku simpan. Bukan apa..takut terbeli benda bukan-bukan kat tab atau handpon aku bila main game kang.

      Naya je dibuatnya. :mrgreen:

  3. Anuar
    Anuar June 13, 2014 at 1:41 pm | | Reply

    Memang murah tablet-tablet berjenama yang di jual di Lazada.. Boleh angkat satu untuk dihadiahkan kepada anak-anak..

    1. titan
      titan June 13, 2014 at 1:58 pm | | Reply

      Beli je.

      Kalau rosak atau terjatuh, takdelah rasa macam putus cinta sangat. hehe

  4. cik amal
    cik amal June 13, 2014 at 4:24 pm | | Reply

    amal mmg husya2 hp, tapi kat mudah.my je.. nak beli yg second.. sebab ceq bukannya jenis jaga hp 😀

  5. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 13, 2014 at 4:43 pm | | Reply

    wat masa ni tablet ni menompang encik suami punya ipad je lah…

  6. Hairul HIssam
    Hairul HIssam June 13, 2014 at 4:59 pm | | Reply

    baguslah lazada dah Ok…
    senang sikit nak survey dan beli brg online..

  7. nadia johari
    nadia johari June 13, 2014 at 5:55 pm | | Reply

    murah memang murah tapi duitnya takde pulak..hahaa

  8. Hero Borneo
    Hero Borneo June 14, 2014 at 2:24 am | | Reply

    beli online selepas buat perbandingan harga..

  9. zool
    zool June 14, 2014 at 1:07 pm | | Reply

    agak kedekut sikit nak beli tab ni..

  10. montana
    montana June 14, 2014 at 5:48 pm | | Reply

    singgah sat….Greece dok kena ngan Columbia ni

  11. Zuan
    Zuan June 15, 2014 at 7:13 am | | Reply

    fonepad tu best!

  12. brohantu
    brohantu June 15, 2014 at 7:45 am | | Reply

    Murah jugak tab kat lazada ni

  13. zik
    zik June 15, 2014 at 12:03 pm | | Reply

    murahnya..tapi aku tak pakai tab…

  14. Hafizul
    Hafizul June 16, 2014 at 2:27 am | | Reply

    Emm murah dah ni..Encik Titan..pinjam duit sikit..bleh? 👿

  15. akubiomed
    akubiomed June 16, 2014 at 4:44 am | | Reply

    Beli harga bajet. Kalau anak lambung tidaklah menangis sampai keluar air mata darah. 🙂

  16. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen June 17, 2014 at 8:11 am | | Reply

    Boleh tahan berbaloi jugak kalau beli Tenko ni. Kalau lasak dan murah, rasanya tak perlu fikirkan tentang jenama sangat kalau dah produknya tu pun elok. Yer dak. Hehe

    1. titan
      titan July 31, 2016 at 4:28 pm | | Reply

      Masih ok dan boleh dipakai lagi sehingga ke hari ini.

      Cuma tu la. Space dan ram dia tak besaq sangat aje.

  17. Moms Avenue
    Moms Avenue June 19, 2014 at 6:14 am | | Reply

    Sangat murah.. Jadi gatal plak hati nak beli.. Hahaha..

  18. imane
    imane January 11, 2015 at 8:42 am | | Reply

    Assalam bro, blh x suggest tablet ape yg murah below rm200 kt lazada? Since bro dh promote lazada kt sini. Pening xtau nk pilih yg mn. Takut slh choice. Nk bli tuk ank. Suke sgt main hs canggih kite. So nk cri yg murah je. Sekadar tuk main game n on9 fb. Tq bro

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 10:50 am | | Reply

      kalau nak bawah rm200, memang tenko 7 tu la yang murah.

      Kalau nak main game aje, takde masalah.

  19. LeeS
    LeeS December 28, 2015 at 12:17 pm | | Reply

    Salam, klau beli tenko 7 ni sesuai tak utk student U? Sesuai ke kalau kita jenis yg suka download notes dlm tablet? Just need ur opinion. Thanks 🙂

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 2:04 pm | | Reply

      bergantung pada penggunaan.

      elakkan install aplikasi yang berat-berat.

      itu aje.

      kalau sekadar nak baca notes atau download notes, takde masalah rasanya.

  20. Rodz
    Rodz March 3, 2016 at 3:43 am | | Reply

    Nak tanya brand ewing ok tak?

    1. titan
      titan July 31, 2016 at 4:27 pm | | Reply

      Tak pasti.

      Tak pernah cuba dan beli lagi.

  21. Sue
    Sue July 29, 2016 at 10:43 pm | | Reply

    Macamane nk cod..bg no fon

    1. titan
      titan July 31, 2016 at 4:26 pm | | Reply

      Beli terus kat Lazada.

      1. zufar
        zufar May 31, 2017 at 7:42 am | | Reply

        tablet tenko ni boleh guna untuk phone ke?

  22. fiezaradzi
    fiezaradzi January 30, 2018 at 12:51 am | | Reply

    lama dah entry ni, dah lama jugak tak datang sini. hahahaa..

    kalau tahun 2018 ni tab apa yang bagus? cer bagi up satu entry baru.. haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.