14 Responses

  1. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen June 13, 2014 at 7:44 am | | Reply

    Usaha tangga kejayaan. Kalau tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya. Yer dak? hehe

  2. Anuar
    Anuar June 13, 2014 at 7:51 am | | Reply

    Tahniah.. Tapi kenapa bayaran yang kedua tu ada extra bayaran RM0.30.. Job Di Rumah ada kenakan GST kepada pembeli ke?

  3. ajumohit
    ajumohit June 13, 2014 at 8:03 am | | Reply

    alahai citer ni lagi, mana citer kawin? anyway tahniah ye

    1. titan
      titan June 14, 2014 at 6:42 am | | Reply

      sabarlah dulu.

      mana boleh gelojoh maa..

  4. onlajer
    onlajer June 13, 2014 at 8:20 am | | Reply

    hahaha kena ikut juga lah nasihat kitab merah jambu tu, tak boleh nak syok sendiri je

  5. MrJocko
    MrJocko June 13, 2014 at 8:39 am | | Reply

    terbaik la Bosss,,, demo tetap lejen,,,

  6. akubiomed
    akubiomed June 13, 2014 at 9:11 am | | Reply

    Bilalah ada peluang untuk makan cendol Banting bersama pengantin. 🙂

    1. titan
      titan June 14, 2014 at 6:14 am | | Reply

      la..bukan hang ke yang balik awal hari tu..

  7. zara
    zara June 14, 2014 at 12:19 am | | Reply

    Untunglah ada income macam tu.lg rajin lg byk dapat kan

    1. titan
      titan June 14, 2014 at 5:49 am | | Reply

      Tak untung sangat.

      Sebab penatnya lebihhh. hoho 😆

  8. mamat
    mamat June 14, 2014 at 12:26 pm | | Reply

    nak join job di rumah ni kena bayar ape2 tak ? pastu kena cari orang bawah kita tak ?

    1. faizal
      faizal June 17, 2014 at 3:44 am | | Reply

      memang tak perlu cari orang..

  9. Hafizul
    Hafizul June 16, 2014 at 2:29 am | | Reply

    Bila lah agaknya kan..boleh rasa cendol banting ni..encik titan, seronok tak pergi honeymoon? Haha

  10. faizal
    faizal June 17, 2014 at 3:42 am | | Reply

    selamat honeymoon…rezeki dalam diam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.