36 Responses

  1. Bahrain
    Bahrain June 14, 2014 at 12:27 pm | | Reply

    Tengok gambar tu memang nampak macam sedapp. Kalau dah sedap memang ngaap terus semuanya.

    1. Hero Borneo
      Hero Borneo June 16, 2014 at 6:15 pm | | Reply

      ingatkan juga untuk orang tersayang..

  2. Hannyabdullah
    Hannyabdullah June 14, 2014 at 4:36 pm | | Reply

    wahhh peberet makcik2 beg besar ni..:)

    Bila bini Titan dah pandai buat leh le bagi makcik beg besar sikit ekkk

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:06 pm | | Reply

      err..

      dia tak belajar lagi rasanya. haha

  3. Ismail N
    Ismail N June 15, 2014 at 4:20 am | | Reply

    Mahal tu mmg lah. Namanya pun ‘famous’ :mrgreen: Tapi utk bini kena lah kan beli he he.. Tu nanti bila ada yg kecik2, kena lah beli lebih dari 200gm. Kalau mcm kawe ni kena order 1kilo.. adehhh..

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:13 pm | | Reply

      Benda ni sedap maka bila baru beli atau baru masak.

      Kalau dah lama-lama, rasa “kick” dia kurang sket.

  4. Arman
    Arman June 15, 2014 at 5:19 am | | Reply

    Macam biskut chipmore je…

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:17 pm | | Reply

      Yap.

      Lebih kurang. Tapi takde chips rasanya.

  5. Farid Laham
    Farid Laham June 15, 2014 at 6:13 am | | Reply

    name pun ‘famous’..mesti kakak2,adik2 nk jugak walaupun semahal mne pn harganye..tpi kalau nk lebih untung & jimat,,better buat sendiri..bole bagi makan kt parents,kwn2 and si suami..

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:22 pm | | Reply

      aah. baru terfikir. nama pun famous. mesti ramai yang suka.

      pandai diorang pilih nama. haha..

  6. Zuan
    Zuan June 15, 2014 at 7:13 am | | Reply

    bek mkn chipsmore..

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:24 pm | | Reply

      chipsmore pun ok gak.

      Tapi ni rasanya unik sikit la. Haha

  7. brohantu
    brohantu June 15, 2014 at 7:50 am | | Reply

    nampak sedap.. Tapi halal ko en.titan?

  8. Denaihati
    Denaihati June 15, 2014 at 8:33 am | | Reply

    sekali tengok ada iras-iras masalode(tak pasti ejaan), berapa harga sekilo ni bro…

  9. zik
    zik June 15, 2014 at 10:57 am | | Reply

    makan time panas2 lagi sedap bro… pergghh..

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 3:02 pm | | Reply

      Yeke?

      Aiseh..tolonglah masakkan untuk gua.

  10. Hairul HIssam
    Hairul HIssam June 15, 2014 at 3:17 pm | | Reply

    lepas nie bini bro kena beli lebih lagi tu..
    mungkin sebelum kawen, dia biasa beli 200gm utk diri sendiri la tu kot ….

  11. Hero Borneo
    Hero Borneo June 15, 2014 at 3:48 pm | | Reply

    tengok gambar pun dah rasa sedap..apa lagi makan secara live!

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 3:00 pm | | Reply

      Wahh..

      boleh plak makan secara live eh. haha

  12. Aan
    Aan June 15, 2014 at 4:58 pm | | Reply

    eneak bener yak, makan biskut tu

  13. ANIRAH AZURI
    ANIRAH AZURI June 15, 2014 at 6:35 pm | | Reply

    Kat ganu ni ade jugak booth cookies..
    kadang2 terseliur gak tengok, tp bila tengok harga,terus padam niat..
    baik balik, buat sendiri..

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 3:27 pm | | Reply

      haa..buat banyak sikit ye. haha

  14. Hafizul
    Hafizul June 16, 2014 at 2:20 am | | Reply

    Patut lah habis dikebasnya…tengok gambar pun dah terliur..ini kan pula dapat makannya..hahaha

  15. eyriqazz
    eyriqazz June 16, 2014 at 6:28 am | | Reply

    Biskut ni favourite wifey and anak2 gua..Boleh la try buat sendiri…kak ina kl pun pernah buat sendiri, pernah order ngan dia, sedap…

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 3:19 pm | | Reply

      ohh..kak ina pun ada wat gak rupanya..

  16. Kereta Sewa Selangor & KL
    Kereta Sewa Selangor & KL June 17, 2014 at 2:18 am | | Reply

    Biskut ni memang mahai x sangka tp bila makan rase dia pon lain sedap. Kunyah2 nk lagi sampaii x ingat org sebelah.

  17. akubiomed
    akubiomed June 17, 2014 at 5:53 am | | Reply

    Kalau masa Raya ada peluang untuk merasai kerana akan dijadikan kuih Raya. 🙂

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 3:22 pm | | Reply

      kalau dapat masa raya..

      nangis tengok tetamu makan. haha

  18. CikguNorazimah
    CikguNorazimah June 17, 2014 at 7:07 am | | Reply

    baru semalam borak dengan adik ipar pasal biskut ni, mmg sedap ! encik suami pun suka pau CN belikan biskut ni kat dia, CN mkn sikit jer, dia yang duk makan byk..konon2 mahal sangat taknak beli, bila CN beli, dia yang habiskan ! hehehe

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 3:09 pm | | Reply

      biasalah tu. Siapa lagi nak habiskan. haha

  19. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen June 17, 2014 at 8:07 am | | Reply

    Nak puas makan banyak-banyak memang kena buat sendiri jugak. Makan yang kat kedai punya sedap tu, memang sedap. Tapi kopak la duit nak membayarnya. Hehe

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 3:15 pm | | Reply

      Ya. Lepas wat sendiri..bagi separuh kat aku. Hoho..leh?

  20. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 17, 2014 at 1:56 pm | | Reply

    den lagi kena simpati… tak penah pun rase biskut famous amous tu sbb tau mahal tak hengat…. haha

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:26 pm | | Reply

      Belilah sekali.

      Belilah sekali.

      Pastu, bagi gua 100 gram eh. hehe

  21. Ezad Skytech
    Ezad Skytech June 23, 2014 at 2:32 pm | | Reply

    memang mahal biskut famous amos ni…100g memang tak cukup makan sorang…haha

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 2:58 pm | | Reply

      Okeh.

      Selama ni hang makan sorang la yek. Haha..terbaik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.