71 Responses

  1. profhariz
    profhariz June 17, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    Part time melebihi RM10k? Mcm tu aku nk main blog jela. Sob. T__T

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:39 am | | Reply

      Hang pun boleh.

      Nak atau tak nak aje. haha

  2. Nadia johari
    Nadia johari June 17, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    Kalau usaha pasti dapat hasilnya..bilalah nad nak merasa mcm ni

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:40 am | | Reply

      kena usahalah..barulah daapat.

      hoho.

  3. ANIRAH AZURI
    ANIRAH AZURI June 17, 2014 at 12:40 pm | | Reply

    Perghh mantop ni.. Tahniah en.titan..
    Kalau kahwin ni, lagi bertambah rezeki..
    Hehehe

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:41 am | | Reply

      kena kahwin banyakk..

      jadi..income pun leh banyakkk gak.

  4. esempoi
    esempoi June 17, 2014 at 12:53 pm | | Reply

    saya dua bulan tu kosong.. hehe

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:42 am | | Reply

      takpe.

      mesti ada income lain tu kann..

  5. myrujukan
    myrujukan June 17, 2014 at 12:59 pm | | Reply

    perghh mantop lah ko titan, terbaik lah 😀

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:43 am | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      KO pun leh tahan gak hebatnya.

  6. reezluv
    reezluv June 17, 2014 at 1:06 pm | | Reply

    ok..lu memang dasat..dpt cashout GA tiap bulan..ada site english yg masyuk mmg best..adoila..haha

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:47 am | | Reply

      Itupun dah banyak income jatuh.

      Kena banyak usaha lagi kat blog-blog english gua.

  7. ajumohit
    ajumohit June 17, 2014 at 1:36 pm | | Reply

    wow banyaknya income titan, boleh pergi honeymoon lagi 😉

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:48 am | | Reply

      Tak larat lah kalau asyik gi honeymoon aje maa..

  8. Arman
    Arman June 17, 2014 at 1:43 pm | | Reply

    Terbaiklah cikgu titan,kena usaha lebih kuat lagi ni…

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:53 am | | Reply

      Ya.

      Gua masih kena banyak usaha lagi nih.

  9. Aniq Bukhary
    Aniq Bukhary June 17, 2014 at 1:47 pm | | Reply

    Kena berguru lepas nie dgn En.Titan 😀

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 7:26 pm | | Reply

      Aku masih banyak lagi kena belajar maa. 😯

  10. Denaihati
    Denaihati June 17, 2014 at 2:01 pm | | Reply

    Bro lu memang hebat tapi gua tak puashati selagi tak dapat semangkuk cendol banting

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:55 am | | Reply

      Haha..

      turun banting la dulu.

  11. Denaihati
    Denaihati June 17, 2014 at 2:11 pm | | Reply

    tahniah en.titan dan puan titan, memang mantap tu…

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:47 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje tu bah.

      Haha 😳

  12. Mus
    Mus June 17, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    sumber inspirasi ni.. 😛

  13. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 17, 2014 at 2:32 pm | | Reply

    fuiyoooo…. terlopong mokcik 😯

  14. Sis Vee
    Sis Vee June 17, 2014 at 2:38 pm | | Reply

    kena kuat tekad ni …

  15. brohantu
    brohantu June 17, 2014 at 3:08 pm | | Reply

    hebat.. banyak income tu..

  16. onlajer
    onlajer June 17, 2014 at 3:11 pm | | Reply

    mana ya sempoa anak aku ni , nak kira juga lah hasil blogger part time nih

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:57 am | | Reply

      wahh..

      pinjam sempoa lu tu. bleh tak?

  17. Adib Site
    Adib Site June 17, 2014 at 3:30 pm | | Reply

    wah, mmg terbaiklah, en. titan

  18. Hairul Azni
    Hairul Azni June 17, 2014 at 3:40 pm | | Reply

    Gua dari dulu memang jeles dengan lu..hehe..

    Tahniah bro..

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 11:20 am | | Reply

      tak baik jeles-jeles tau. hoho..

  19. Brader Kecik
    Brader Kecik June 17, 2014 at 3:41 pm | | Reply

    Tahniah bro..hasil lumayan yang lu dapat setimpal dengan USAHA KERAS yang lu buat..

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 11:39 am | | Reply

      Ya.

      Gua masih perlu banyak lagi usaha nih. hoho

  20. zool
    zool June 17, 2014 at 4:02 pm | | Reply

    aku belum mampu2 nak dpt income tetap ni

  21. khairul asrol
    khairul asrol June 17, 2014 at 5:14 pm | | Reply

    wewiitt! selamat pengantin baru bro. tahniah! semoga terus banyak buat duit. orang kata, murah rezeki nanti lepas kahwin. hehe

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 7:32 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya.

  22. sabree hussin
    sabree hussin June 17, 2014 at 5:17 pm | | Reply

    Ni yang bikin hati mau tulis blog je ni, tak mau pikir benda lain 🙂

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 7:37 pm | | Reply

      Tulis aje blog.

      Bukan susah sangat pun. haha

  23. zara
    zara June 17, 2014 at 6:41 pm | | Reply

    Waaaa 😥 baru sy tau banyaknye pendapatan uols..patutlah ramai yg serius berblog..rezeki atas usaha masing2 kan..tahniah encik titan..

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 7:20 pm | | Reply

      kalau kita serius, hasilnya pun serius gak.

  24. Muaz
    Muaz June 17, 2014 at 11:25 pm | | Reply

    terbaik

    teruskan guna formula yang sama…

    ni dari satu blog ke atau banyak banyak blog cik titan?

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 3:35 am | | Reply

      Mustahillah satu blog aje.

      Memang kena ada banyak blog la. Hoho..

  25. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim June 17, 2014 at 11:25 pm | | Reply

    Allah… lama sangat tak online sampai Encik Titan kahwin pun tak tahu. Haha.

    Selamat pengantin baru Encik dan Puan Titan. 🙂

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 3:30 am | | Reply

      Tunggu turn hang la plak lepas ni. Haha..

  26. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi June 17, 2014 at 11:48 pm | | Reply

    motivasi untuk lebih maju nampaknya. Kena usaha lagi ni.

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:59 pm | | Reply

      Ya.

      Gua pun kena usaha lagi kuat ni. Masih banyak lagi benda kena buat kalau nak kejar income masa full time dulu.

  27. Hero Borneo
    Hero Borneo June 18, 2014 at 12:18 am | | Reply

    ada juga orang tanya dengan saya berapa income jadi blogger..saya terpaksa redirect jawapan itu kepada blogger En Titan lepas ini..

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 2:37 am | | Reply

      bagitau je berapa ko dapat. Takde salahnya pun.

      biasalah tu kalau ada yang dapat tinggi dan rendah. Normal.

  28. Ome
    Ome June 18, 2014 at 12:44 am | | Reply

    yep, perlu pelbagaikan income stream blogging. Tu yg den belum buat .. tetapi akan dimulakan 🙂

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 2:35 am | | Reply

      Memang kena pelbagaikan.

      Tak leh dari satu sumber je.

  29. Hafidz Ramli
    Hafidz Ramli June 18, 2014 at 3:33 am | | Reply

    Wah ini dah macam isytihar harta pendapatan nih. Huhu 😉

  30. Kereta Sewa Selangor & KL
    Kereta Sewa Selangor & KL June 18, 2014 at 1:10 pm | | Reply

    Terbaik bukan senang nk buat sales online, saya dah cuba kadang2 tewas hehe. 😮

  31. akubiomed
    akubiomed June 18, 2014 at 3:26 pm | | Reply

    Nampaknya perlu pasang pukat dengan banyak.

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:58 pm | | Reply

      Pasang aje.

      Pukat ke, jala ke, bubu ke, panciing ke. Pasang semua pada tempat dan masa yang sesuai. 😈

  32. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 18, 2014 at 6:11 pm | | Reply

    Wah.. mmg hebat tu bro, income 5 angka, mmg wajib beli kitab merah jambu bagi yg nak binses online nieee..

    saya dapat gak 5 angka sebulan secara konsisten..tapi dari satu sumber jee… kalau satu sumber tu down.. kena lelong lee rumah dan keta aku.. hu.hu.hu. nampaknya kena pelbagaikan income mcm bro. kena dapatkan nie kitab merah jambu….

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:38 am | | Reply

      Aku bukannya tamak sangat.

      Dapat sikit-sikit pun dah kira ok dahh..

  33. faizal
    faizal June 19, 2014 at 4:12 am | | Reply

    walaupun tak full time tapi masih berhasil.

  34. faizal
    faizal June 19, 2014 at 8:39 am | | Reply

    Usaha mesti keras lagi

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:36 am | | Reply

      Ya.

      Memang kena harus lebih keras lagi. HOho

  35. Hafizul
    Hafizul June 20, 2014 at 4:36 am | | Reply

    Emm saya baru nak merangkak ke arah ni..dia dah berlari pantas dah haaa…hehe…saya ni belum berjaya berjalan dengan sendirinya dah rasa putus asa dah..entah la..rupanya sekarang lebih mengetahui..bukan senang nak dapat RM1k sebulan dengan blog…Tapi tak susah nak dapatkan RM1 dari blog..hahaha..

    Sedikit sebanyak, artikel ni memberikan saya ruang untuk terus bersemangat dan senyum gumbira dalam meniti hari2 indah bersama blog-blog tersayang…

    Terbaiklah Encik Titan….

    #TunjukAjarKuSifu..haha

    1. titan
      titan June 21, 2014 at 10:35 am | | Reply

      Oklah tu.

      Hang pun kira dah cukup terer dah tu. Hoho

  36. Ezad Skytech
    Ezad Skytech June 23, 2014 at 2:30 pm | | Reply

    buat part time pun da ribu2 sebulan ni income…kalau full time lagi la…:D

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 1:46 pm | | Reply

      Dah pernah wat part time.

      So..aku tahu perbezaannya. Memang ketara sangat. Haha

  37. Ammar
    Ammar June 24, 2014 at 9:15 am | | Reply

    Gila kaya Encik Titan ni patutlah boleh kahwin. Aku pulak tak kahwin-kahwin lagi sebab tak kaya. huhuhhuhu 🙁 🙁 🙁

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 2:04 pm | | Reply

      Siapalah yang tak mau kahwin maa..

      best woo. 😈

  38. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam June 29, 2014 at 2:49 am | | Reply

    Memang terbaik side income bro.

    Jauh lagi aku nak dapat banyak camni. Huhu

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:57 pm | | Reply

      Takpe.

      Usaha sungguh-sungguh. Aku yakin ko pun boleh.

  39. daniel
    daniel July 3, 2014 at 8:10 am | | Reply

    terbaiklah, buat part time pun boleh dapat macam ni.

    tahniah, selamat pengantin baru.

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:55 pm | | Reply

      Terima kasih.

      Ya. Part time je aku mampu buat sekarang. Dah tak mampu nak buat full time macam dulu. 🙁

  40. AISYAH
    AISYAH July 10, 2014 at 11:06 am | | Reply

    wow! banyak nyer.. awk guna brapa banyak blog? ermm.. nk cuba jugak laaa.. tak dapat sikit, dapat banyak pon jadi laa.. hihi

  41. Cikgu Norazimah
    Cikgu Norazimah September 26, 2014 at 11:36 am | | Reply

    terbaikkkkk ! tu baru part time..CN perlu usaha lagi ni, tiada yang mustahil 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.