55 Responses

  1. profhariz
    profhariz June 18, 2014 at 12:29 pm | | Reply

    Gua ada 100. Tapi yang capai baru 10. Acane tu T___T

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 12:41 pm | | Reply

      kena usahalah kalau mahu setel itu bucket list. hoho.. 😆

  2. Ome
    Ome June 18, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    Betul juga tuan Titan. Mengingatkan saya kepada kisah ‘Bucket List’ lakonan Jack Nicholson dan Morgan Freeman. Isk, saya perlu menulis satu. Terima kasih atas peringatan tuan 😀 😎

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 12:47 pm | | Reply

      Tulis je.

      Sekurang-kurangnya kita leh ingat dan baca sentiasa.

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah June 19, 2014 at 12:17 pm | | Reply

        betul tu. Setuju sifu.. :mrgreen:

  3. akubiomed
    akubiomed June 18, 2014 at 1:30 pm | | Reply

    Adakah ternampak gambar nota-nota di dinding adalah sebahagian senarai yang ingin ditunaikan?

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 12:33 pm | | Reply

      Ya.

      Itu sebahagian daripadanya. Hoho

  4. Denaihati
    Denaihati June 18, 2014 at 1:50 pm | | Reply

    semua orang kena ada bucket besar macam lu baru boleh pergi jauh. lu dah banyak dah capai tu.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah June 19, 2014 at 12:19 pm | | Reply

      betul tu DH. Kena buat macam bro titan jugakan. 😆

  5. dinsblog
    dinsblog June 18, 2014 at 2:30 pm | | Reply

    No 26 tu bahaya bro…nanti kolestrol naik

  6. brohantu
    brohantu June 18, 2014 at 3:27 pm | | Reply

    dah banyak tercapai tu

  7. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 18, 2014 at 6:17 pm | | Reply

    bro nie mmg rajin menulis dan menaip leee
    nanti keluar ebook yg kedua tu, lagi mencanak naik lee income nyeeee:D

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 12:24 pm | | Reply

      mudah-mudahan begitulah hendaknya. hoho

  8. Hero Borneo
    Hero Borneo June 18, 2014 at 10:19 pm | | Reply

    banyak bucket list bro dah tercapai..tahniah!.kenapa mesti berhenti jadi cikgu ketika 45 tahun?…

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 12:27 pm | | Reply

      masa tu aku nak tidur aje kat rumah.

      haha.. 😆

      1. Hero Borneo
        Hero Borneo June 20, 2014 at 4:50 pm | | Reply

        ya…betul juga..masa untuk rasai Money Freedom

  9. Wak Jay
    Wak Jay June 18, 2014 at 11:25 pm | | Reply

    semua bucket nampak ok,cuma bab nak anak dan baru praktikal 2 minggu tu buat aku tergelak sorang2….anyway hope u success en.titan……nnt boleh belanja cendol banting.

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 12:29 pm | | Reply

      hahaa..

      gua gelak gak bila baca balik.

  10. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa June 19, 2014 at 1:15 am | | Reply

    Niat mesti mau ada, tambah usaha insyallah berjaya. Yang no 26 tue…
    orang ado-ado bulehlah…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah June 19, 2014 at 12:14 pm | | Reply

      Betul tu. Kena ada macam ini jugakan. 😆

  11. cik amal
    cik amal June 19, 2014 at 2:12 am | | Reply

    ingat lagi tiga benda amal nak buat tahun lepas.

    1) Buat GA
    2) Beli kitab pink
    3) Belajar teknik SEO

    Semua dah tapi yang ke 3 tu masih dalam proses belajar.. so skrg xde bucket list.. bila pikir balik, sbenarnya perlu buat senarai impian nk dicapai…. baru kita nampak hasilnya

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah June 19, 2014 at 12:15 pm | | Reply

      Buat untuk setkan target kita. Bagus tips yang sifu bagi ini. 😀

    2. titan
      titan June 26, 2014 at 12:31 pm | | Reply

      ohh..dah beli ye.

      amalkan ye. hehe

  12. reezluv
    reezluv June 19, 2014 at 2:54 am | | Reply

    mcam best plak tulis bucket list ni kan..ahaha..ok..banyak gile tengok..apa la agaknya kan bucket list aku..hurm..memikir…hahaa

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 12:17 pm | | Reply

      hang gi tulis je.

      bukan susah sangat pun.

  13. faizal
    faizal June 19, 2014 at 3:55 am | | Reply

    bucket list ni penting rupanya..saya tak tulis. ingat dalam kepala sahaja.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah June 19, 2014 at 12:13 pm | | Reply

      Kena belajar buat macam bro titan buat juga. 💡

  14. Ismail N
    Ismail N June 19, 2014 at 4:51 am | | Reply

    Kawe punya list ada beribu tapi entah bila boleh sampai. Mcm belum sampai 10% pun ehhh :mrgreen:

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 12:14 pm | | Reply

      peh..beribu list.

      memang terbaiklah. Semoga tercapai semuanya.

  15. Strider
    Strider June 19, 2014 at 7:36 am | | Reply

    aku plak jenis suka berubah cita2 tapi lebih kurang dalam ketegori yang sama laa iaitu unit beruniform..tapi bila dah besar aku keje benda yang berlainan dari cita2 yang aku pernah impikan time sekolah dulu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 12:16 pm | | Reply

      biasalah tu kalau terubah tiba-tiba. hoho

  16. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah June 19, 2014 at 12:12 pm | | Reply

    Terbaiklah sifu. Banyak yang dah tercapai juga ni.. 😀

  17. Manan Qayyim
    Manan Qayyim June 19, 2014 at 3:25 pm | | Reply

    berusaha yg terbaik utk dpt apa yg kita impikan, sekurangnya kita rasa puas dah buat yang terbaik….

    aku doakan, bro berjaya dapat apa yg diimpikan

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 12:06 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya.

      Aminn.

  18. puteri kasih
    puteri kasih June 19, 2014 at 3:43 pm | | Reply

    tak boleh jadi ni…puteri pun nak pergi buat bucket list la..hehe 🙂

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 12:22 pm | | Reply

      Haa.

      Sila buat laju-laju cepat.

  19. encikarman
    encikarman June 20, 2014 at 12:09 am | | Reply

    saya nak dapat duit dr internet macam en. titan – belum berjaya lagi sebab malas.

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 12:29 pm | | Reply

      Yeke..

      bukan lu memang rajin ke? HOho..

  20. eyriqazz
    eyriqazz June 20, 2014 at 2:58 am | | Reply

    Fuhh, dah banyak kejayaan yang bro capai rupanya.. Nak tambah bini masuk dalam wishlist tak bro?

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 11:46 am | | Reply

      Itu tak boleh terang-terangan. Bahaya. Haha

  21. Hafizul
    Hafizul June 20, 2014 at 4:25 am | | Reply

    Ok..saya mau tulis satu kertas..mahu belakang monitor..setiap hari akan refresh bucket lict tu…

    Dalam banyak2 list encik titan ni, yang ke 13 tu best…

    Kesiannyaaaaa… 😈

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 11:51 am | | Reply

      Haha..

      Tak apa. Tak kemana benda tu semua. Haha :mrgreen:

  22. zool
    zool June 20, 2014 at 3:22 pm | | Reply

    terbaeklah ko ada list

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 11:55 am | | Reply

      hang pun boleh ada list maa kalau mahu.

      kasi tulis cepat-cepat. hoho

  23. ema
    ema June 23, 2014 at 1:43 pm | | Reply

    kena mohon jadi pilot lah kalau nak bawa kapal terbang….itupun kalu minat kan…. tahniah dah separuh dah berjaya apa yang dihajatkan..

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 11:57 am | | Reply

      Ya.

      BUkan bawa kapal terbang besar tu. Itu memang susah la.

      Ni nak bawa kapal terbang kecik tu je..

  24. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 23, 2014 at 3:26 pm | | Reply

    no. 28 yg tak menahan tu. gudluck anyway…

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 12:00 pm | | Reply

      Apasal plak tak tahannya. Haha.. 😈

  25. Ammar
    Ammar June 24, 2014 at 10:42 am | | Reply

    Yang no 11 tu paling style. Tidur dalam hutan sorang-sorang. Hahahaha. Hati kering je boleh ni

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 4:08 am | | Reply

      haha..

      gua takut-takut gak sebenarnya.

  26. Myra Jay
    Myra Jay June 25, 2014 at 1:54 am | | Reply

    InsyaAllah mudah2an yg no 13 tu cepat tercapai ye 😀

  27. Abdfatah
    Abdfatah June 25, 2014 at 3:21 pm | | Reply

    Wah.. Bakul impian hati.. Keyword yg cukup kemaih molek. Lagi 200 list lagi bleh buat artikel santai nak itu nak ini punya target… Hehe

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 4:07 am | | Reply

      haha.

      hang pun boleh kalau mau buat gak.

  28. paan
    paan June 26, 2014 at 11:40 am | | Reply

    List no 11 tu , memang awesome..

    Kental gila tido dalam hutan sesorang.. Bukan semalam , sampai seminggu haa.

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 12:02 pm | | Reply

      Serius..

      risau gak kalau jumpa pakcik beruang dan datuk harimau. Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.