62 Responses

  1. Faizal Fredley
    Faizal Fredley June 21, 2014 at 11:11 am | | Reply

    sibuk sb piala dunia ke sibuk sb dah jadi laki org sekrang…hehhe

    1. titan
      titan June 22, 2014 at 9:17 am | | Reply

      kalau aku..

      sebab banyak kerja maa. haha

  2. FaizAlias
    FaizAlias June 21, 2014 at 11:21 am | | Reply

    tips yang mantap..paling penting tips 8-14 tu….hoho… 😛

    1. titan
      titan June 22, 2014 at 9:20 am | | Reply

      Haha..

      tips tu memang sangat penting. hoho..

  3. montana
    montana June 21, 2014 at 11:53 am | | Reply

    apa2 pun England balik awai..tu yg penting hahahaha

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:57 pm | | Reply

      Yah.

      Itu memang penting gak tu.

  4. Noraizan
    Noraizan June 21, 2014 at 11:55 am | | Reply

    Salam, terima kasih tuk info…

  5. Denaihati
    Denaihati June 21, 2014 at 2:21 pm | | Reply

    terima kasih tipsnya bro. German macam nak juara lah….

    1. Arman
      Arman June 22, 2014 at 5:13 am | | Reply

      Akupun rasa cam German juara…

  6. akubiomed
    akubiomed June 21, 2014 at 3:44 pm | | Reply

    Nampak gaya kena gali lagi.

  7. Naziman Azlye
    Naziman Azlye June 21, 2014 at 4:45 pm | | Reply

    Kesimpulannya, kalau mahu buat duit dengan trafik, buat blog tarik orang untuk datang. Kalau mahu buat duit dengan jualan, buat blog tarik orang keluarkan duit.

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:59 pm | | Reply

      Ya.

      Kena pandai-pandailah. Haha..

  8. profhariz
    profhariz June 21, 2014 at 10:15 pm | | Reply

    Baca 2 3 kali nak faham maksud tersirat.

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:46 pm | | Reply

      Jap.

      Aku rasa aku tulis direct je nih. takde nyorok-nyorok. HOho

  9. Hafizul
    Hafizul June 22, 2014 at 3:38 am | | Reply

    Wah-wah…lepas kawin ni, saya hrap lagi banyak la kasi tips yer..hahaha… 😈 terima kasih encik titan…

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:50 pm | | Reply

      Ko nak tips apa sebenarnya nih??

      Haha..

      1. Hafizul
        Hafizul July 3, 2014 at 5:56 am | | Reply

        Tips kawin 4… 👿

  10. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul June 22, 2014 at 4:25 am | | Reply

    Bro, beli link aku rasa macam dah tak relevant lagi la sekarang ni. Orang bukan suka tekan link dalam artikel tu..

    1. titan
      titan June 22, 2014 at 6:19 am | | Reply

      beli link tu untuk bina backlink. Beli untuk satu jangka masa lama.

      Dan ada cara dan tujuannya.

      Bukan untuk dalam artikel. Beli link kat sidebar atau footer.

  11. Arman
    Arman June 22, 2014 at 5:15 am | | Reply

    Paling best teknik 8-14….

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:56 pm | | Reply

      Ya.

      Teknik tu paling susah woo..

  12. Zuan
    Zuan June 22, 2014 at 10:52 am | | Reply

    simple dan mudah di praktikkan, tapi persoalannya rajin tak mereka yang nak fast money ni praktikkan tips ni..

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:52 pm | | Reply

      nak atau tak nak aje sebenarnya benda nih.

  13. Kereta Sewa Selangor & KL
    Kereta Sewa Selangor & KL June 23, 2014 at 6:21 am | | Reply

    Tips terbaik, nk try la tp agak blur2 gak nk follow yg no 1 dan no 6. Ada tempat ke boleh belajar yg tu?

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:42 pm | | Reply

      Search aje kat google.

      Ramai cikgu ada diluar sana. Hoho

  14. Ismail N
    Ismail N June 23, 2014 at 6:47 am | | Reply

    Yang terbawah tu paling mahal kan. Buyers traffic. Pelanggan maaa bukan pembaca kan? Pembaca pun penting tapi kalau tak ada apa2 masyuk adehh, bungkus lah blog, tak mampu nak bayar hosting dsb :mrgreen:

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:35 pm | | Reply

      Haha..

      Betul tu.

      Betul tu.

      Jadi..marilah tulis blog hari-hari.

  15. Dawaihati
    Dawaihati June 23, 2014 at 12:03 pm | | Reply

    Menurut saya, teknik di atas bukanlah teknik murahan. Tetapi teknik itu adalah teknik jitu seorang profesional. makasih atas perkongsian tekniknya bro.

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:33 pm | | Reply

      Takde taktik murah, mustahil ada taktik yang mahal.

      Hehe..

  16. anif
    anif June 23, 2014 at 12:33 pm | | Reply

    Bagus tips 8 – 14 tu. Rasanya ramai yang terlupa untuk berjaya, formula / langkah yang sama perlu diulang sehingga mencapai matlamat! 🙂

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 12:54 pm | | Reply

      Ya.

      Bab ulang tu yang ramai fail.

  17. ema
    ema June 23, 2014 at 1:38 pm | | Reply

    terima kasih tips yang diberi bro titan..kena usaha dan usaha dan belajar lagi.

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 2:54 pm | | Reply

      Yap. Kena rajin usaha maa..

      Hoho.

  18. CikguNorazimah
    CikguNorazimah June 23, 2014 at 2:30 pm | | Reply

    Encik Titan, nak tanya, area Banting, broadband brand apa yang ok yer? CN pernah try maxis dekat taman kemuning, mmg hancus..lagi 1, umobile ok ker? dekat area mana umobile servis center paling dekat?

    Terima kasih 😉

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 2:51 pm | | Reply

      Maxis ok kalau kat taman sri putra tu. Adik ok jer pakai. Tapi dia pakai pakej mahal sikit rasanya. Kat taman kemuning tak tahu ok ke tidak.

      Celcom. Ok. Walaupun tak laju, tapi line susah nak putus. Kekadang laju, kekadang tak. Depend pada signal la.

      Umobile. Dulu memang tak dapat. La ni..dah ada kedai umobile kat banting tu. Dekat dengan bank islam lama atau kedai buku lao mao. Dekat dengan pasar lama atau stesen bas tu. Cuba tanya line umobile ok ke tidak. Sebab baru lagi bukak cawangan kat banting nih.

      Umobile ni kalau kena tempatnya, memang tak cukup bandwidth dibuatnya. 20GB..selambanya 1-2 minggu habis. Haha..

      Nak senang..pakai streamyx. Dok kat rumah je online. Haha..streamyx still terbaik kat banting ni. REPORT aje kalau ada apa-apa. Nanti orang TM sampailah rumah.

  19. puteri kasih
    puteri kasih June 23, 2014 at 3:27 pm | | Reply

    ok fine…nak kena buat teknik 8-14.. 🙂

  20. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 23, 2014 at 4:10 pm | | Reply

    bulan posa ni lagilah slow update blog kot…

    nak gi haji lak lagi.. kena fokus sikit

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 3:36 am | | Reply

      wahh..dah nak pergi haji dah rupanya ye..

  21. hafizi
    hafizi June 23, 2014 at 5:21 pm | | Reply

    terbaik perkongsian… tapi xfaham lah beli link? macam mane tu? ❓

    1. titan
      titan June 25, 2014 at 5:14 pm | | Reply

      beli link untuk bina backlink.

      1. hafizi
        hafizi June 28, 2014 at 6:04 am | | Reply

        oh kena beli link ea? so beli link tu kena beli ke website ke?

        1. titan
          titan July 4, 2014 at 8:08 pm | | Reply

          beli link je. bukan beli website.

          Cari website atau blog yang kita nak. Beli iklan kat blog dia.

  22. myrujukan
    myrujukan June 23, 2014 at 6:18 pm | | Reply

    strategi ko mantap titan, x terkalah, sales ribu ribu tuh 😳

    1. titan
      titan June 25, 2014 at 5:16 pm | | Reply

      strateggi biasa-bias aje. haha

  23. yusri
    yusri June 23, 2014 at 11:03 pm | | Reply

    haha baik punye tips…

    Belgium bole juara ini kali lah…hehe

    1. titan
      titan June 25, 2014 at 5:20 pm | | Reply

      wah.

      tak sangka ada gak penyokong belgium.

  24. Hero Borneo
    Hero Borneo June 24, 2014 at 1:13 am | | Reply

    tip yang amat berguna..yang pasti perlukan latihan berterusan supaya menghasilkan seni dalam penulisan..

    1. titan
      titan June 24, 2014 at 4:00 am | | Reply

      ya.

      kena rajin la sikit ye. haha

  25. brohantu
    brohantu June 24, 2014 at 8:07 am | | Reply

    info menarik.. yang penting Belanda menang

    1. titan
      titan June 25, 2014 at 5:12 pm | | Reply

      Haha..

      Belanda layak dah

  26. sabree hussin
    sabree hussin June 24, 2014 at 4:51 pm | | Reply

    fuh kejap je aku dapat habis baca 14 tips

    1. titan
      titan June 25, 2014 at 5:10 pm | | Reply

      Pehh..

      Laju gila hang baca yek.

  27. Myra Jay
    Myra Jay June 25, 2014 at 1:52 am | | Reply

    TQ.. bermanfaat jugak ilmu ni.. Boleh / perlu dipraktikkan 😉

    1. titan
      titan June 25, 2014 at 5:05 pm | | Reply

      Ya.

      Praktikkan aje bila ada masa ye.

  28. paan
    paan June 26, 2014 at 8:33 pm | | Reply

    Kuncinya SEO jugak la ye.. Dah lama sgt tinggal SEO nie.
    Sekarang ni , just membanyakkan blogwalking.

    Untuk tingkatkan trafik , dan dalam masa yang sama , menambah lagi list blog2 yang best.

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 7:52 pm | | Reply

      Teknik SEO memang penting kalau nak buat sales dengan blog ni. Takde jalan lain sangat yang berkesan. Hoho

  29. khairul asrol
    khairul asrol June 27, 2014 at 7:58 am | | Reply

    gua pulak pemalas nak tulis. macam rugi je kan. hmmm. produk banyak takde demand sangat lah. tu yang malas tu. hihi

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 7:51 pm | | Reply

      kalau malas, itu aku sendiri susah nak jawab.

  30. brohantu
    brohantu June 28, 2014 at 6:27 am | | Reply

    teknik yang aku tengah praktik sekarang ni

    1. titan
      titan July 12, 2014 at 9:42 am | | Reply

      Ohh..baguslah kalau macam tu. HOho

  31. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam June 29, 2014 at 2:26 am | | Reply

    Tips yang terbaik. Mula2 ingatkan tujuh steps je. Rupa2nya 8-14 ulang balik. Hehehe

    Part yang beli link tu, kita beli yg kat blogger ke atau website2 yang offer backlink tu? Bukan kne penalize kalau beli dengan website2 tu?

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 7:49 pm | | Reply

      ada cara nak beli.

      Bukan main belasah beli aje. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.