89 Responses

  1. nadot
    nadot June 30, 2014 at 1:48 pm | | Reply

    Gile ah…. terpaksa tabik spring dan mengakui kehebatan blog ko… bile tah boleh jd cam ko tukar trafik ke sale..haiishh.. good luck! 🙂

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 7:17 pm | | Reply

      Jangan jadi macam aku.

      Jadilah diri sendiri. Haha.

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah July 2, 2014 at 3:51 pm | | Reply

        Blog sifu memang terbaik. Suka saya datang sini . :mrgreen: 😆

  2. Cheq Eem
    Cheq Eem June 30, 2014 at 1:57 pm | | Reply

    point yg no 8 tak boleh dipertikaikan lagi…. asal tengok cendol dekat luar jer teringat kat blog nie… hahaha…. tapi cendol penang tetap no 1 lah dari cendol banting… :mrgreen:

    1. brohantu
      brohantu June 30, 2014 at 3:38 pm | | Reply

      apapun cendol memeng sedap di lanyak bulan puasa ni

    2. titan
      titan July 1, 2014 at 7:15 pm | | Reply

      Haa..kan? kan?

      Gua dah cakap dahh. haha..

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah July 2, 2014 at 3:55 pm | | Reply

        Betul tu. Bila ingat cendol. ingat blog sifu.. 💡

  3. fazrol
    fazrol June 30, 2014 at 3:07 pm | | Reply

    No 7 tue aku suka laaa…
    Dok cari gak mana salji tue… he he

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:58 pm | | Reply

      ada pluginnya.

      Ko leh cari dalam blog ini. Search aje artikelnya.

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 2, 2014 at 4:07 pm | | Reply

      Ada salji turun kat sebelah blog ini. 😀

  4. AkmaOmar
    AkmaOmar June 30, 2014 at 3:30 pm | | Reply

    Hahaha keluar dah… Blog aku lagi terbaik dari blog hang (kasi panas) wbahaha

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:53 pm | | Reply

      Eleh. Blog aku lagi terbaik dari blog hang.

      Hang tu memang dengki dengan blog aku. Haha..

      Jeleslah tu. kan? kan?

  5. brohantu
    brohantu June 30, 2014 at 3:36 pm | | Reply

    terbaik.. kau memang terbaik.. good luck

  6. brohantu
    brohantu June 30, 2014 at 3:40 pm | | Reply

    blog ni kena pasang mangkuk cendol buat tadah salji tu

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:50 pm | | Reply

      Fungsi mangkuk adalah untuk mengisi cendol dan bahan-bahannya yang sedap.

      Bukan untuk tadah salji. 😈

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah July 2, 2014 at 4:01 pm | | Reply

        Patutlah ada salji. Boleh buat cendol yea sifu.. 😆

    2. ieta mat saad
      ieta mat saad July 2, 2014 at 2:07 pm | | Reply

      setuju2… :mrgreen:

  7. AUC
    AUC June 30, 2014 at 3:44 pm | | Reply

    no komen blog ni memang hebat
    sbb aku kenal blog ini jg ada hubung kaitnya
    serius memang tempat aku belajar dulu2, walaupun tuan blog ni tak aku ni anak muridnya hehehe… sbb belajar senyap2,curik ilmu heheheh

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:43 pm | | Reply

      Haha..

      macam itulah plakk..

  8. Kamil Salleh
    Kamil Salleh June 30, 2014 at 3:45 pm | | Reply

    Memang blog lu banyak auranya… masuk raga angkat sendiri walaupun boleh angkat tapi raga saja yang terangkat. Gua puji sgt2 ttg 8 sebab blog lu terbaik. Memang diakui terbaik…..

  9. eXplorasa.my
    eXplorasa.my June 30, 2014 at 6:52 pm | | Reply

    blog gua lg hebat ar. baru form january tahun ni tp dah ada trafik beribu2 lemon wooo. heheheh.

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:40 pm | | Reply

      Ya.

      Blog lu memang hebat. Ambil gambar kasi cantek sket ye. hehe

  10. sohoque
    sohoque June 30, 2014 at 6:58 pm | | Reply

    ya la ya la. ko salah sorang sifu aku. byk aku ikut style ko. walaupun bab tayang cek tu aku tak ikut. tu pun sbb mahaguru aku yg lain x bg aku buat camtu

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:37 pm | | Reply

      Takpe.

      Ikut je mahaguru tu.

      Aku bukan mahaguru.

      Aku cikgu sekolah rendah aje. Haha.. 😈

  11. hannyabdullah
    hannyabdullah June 30, 2014 at 9:05 pm | | Reply

    Ada satu lagi knp blog ni terbaik…

    Sebab blog ni kesukaan makcik2 beg besar menyinggah..;)

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:29 pm | | Reply

      makcik-makcik beg besar memang suka datang sini.

      Hehe..

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 2, 2014 at 4:11 pm | | Reply

      makcik-makcik singah baca cerita apa yang sifu tuliskan.. 😀

  12. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi June 30, 2014 at 11:35 pm | | Reply

    Terbaiklah perkongsian daripada sifu titan.

    Teruskan berkongsi dengan kami ye.

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:20 pm | | Reply

      Moga-moga apa yang aku kongsi itu akan membantu. Oh yehh!

  13. Ismail N
    Ismail N June 30, 2014 at 11:44 pm | | Reply

    2001? kawe lagi lama ehhh.. sebelum ada internet lagi, kawe dah ada blog :mrgreen:

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:15 pm | | Reply

      Haha..

      Agak-agak la wehh.. 😈

  14. suri
    suri July 1, 2014 at 1:28 am | | Reply

    kerja yang usahkana sekian lama sehingga sekarang hasil tak pernah putus ya.

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:10 pm | | Reply

      Ya.

      Alhamdulillah.

      Tak pernah putus lagi. Mudah-mudahan berpanjangan sentiasa.

  15. akubiomed
    akubiomed July 1, 2014 at 3:18 am | | Reply

    Yeah, blog ini hebat sebab ada salji. 🙂

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:05 pm | | Reply

      Ya.

      Gua setuju. Kena ada salji. Baru best. :mrgreen:

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 2, 2014 at 4:13 pm | | Reply

      Salji tu buat blog ini ada kelainan tersendiri kan. :mrgreen:

  16. Riri
    Riri July 1, 2014 at 4:02 am | | Reply

    selamat tengah hari. salam perkenalan dan selamat menunaikan ibadah puasa

  17. Bahrain
    Bahrain July 1, 2014 at 4:06 am | | Reply

    Blog ni memang terbaik!. 🙂

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 6:00 pm | | Reply

      Terima kasih.

      Aku pun rasa memang antara yang terbaik. Haha. 😈

  18. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen July 1, 2014 at 5:08 am | | Reply

    Memang betul-betul otai. Start tahun 2001, saya masa tu Microsoft Word pun tak kenal lagi. That’s why blog ni boleh jadi blog yang terbaik. Pengalaman mengatasi segala-galanya.

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 5:54 pm | | Reply

      Ya.

      Sedar tak sedar. Dah lebih 10 tahun rupanya. Haha..

  19. ema
    ema July 1, 2014 at 8:59 am | | Reply

    yea,,,tahu memang blog ini terbaik dari blo saya…jauh ketinggalan pun.

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 5:51 pm | | Reply

      Ehh..

      ye kerr? Hehe..tak tahu plak sayaa…

  20. Noraizan
    Noraizan July 1, 2014 at 9:06 am | | Reply

    Banyak belaja dari sini..

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 5:48 pm | | Reply

      Mudah-mudahan dapat belajar banyak dari sini serba sedikit ye.

      Hehe

  21. ezuddin
    ezuddin July 1, 2014 at 12:41 pm | | Reply

    Panjang gila penulisan . Dgn khusyuk membaca dibawah kipas sampai merah mata sebab mata kena angin. Haha. Memang tabik kat tuan kerana berjaya ke tahap ini. 🙂

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 5:41 pm | | Reply

      pehh..

      baca sampai mata merah. First time orang baca artikel aku sampai cam gitu sekali. hehe

  22. paan
    paan July 1, 2014 at 2:59 pm | | Reply

    Apasal aku rasa macam , salji dah xde ? Dah tukar musim ke ?

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 5:36 pm | | Reply

      ada je.

      salji turun kat atas. Tak sampai bawah.

      Nanti sejuk sangat kalau kat bawah ni.

      1. paan
        paan July 7, 2014 at 5:28 am | | Reply

        Baru perasan yang salji tu xsampai bawah. Xboleh la nak buat orang salji…

  23. hasrulhassan
    hasrulhassan July 1, 2014 at 6:23 pm | | Reply

    Hoho .. best betul ayat lu bro, leh buat ebook satu lagi ni .. the missing page .. hoho …

    Gua memang tak leh lawan lu la. Memang lu power ranger betul bab-bab buat duit online dengan affiliate ni. Dari banyak2 IM, gua yakin dengan lu walaupun gua tak beli lagi buku lu .. ke lu nak bagi gua free? hoho …

    Gua ucapkan syabas dan tahniah sebab dengan duit blogging lu boleh kawin dengan aman bahagia. Walaupun gua tak dapat hadir, tapi gua tau doa gua in Sha Allah sampai mendoakan lu makin kaya, berjaya dan beranak pinak.

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 8:31 pm | | Reply

      gua bukan IM.

      Gua blogger.

      1. faizal
        faizal July 2, 2014 at 7:57 am | | Reply

        blogger tak sama dengan IM

        1. paan
          paan July 7, 2014 at 5:30 am | | Reply

          Kenapa blogger x sama dengan IM ?

  24. reezluv
    reezluv July 2, 2014 at 12:53 am | | Reply

    ok..blog lu memang hebat..ahaha..blog gua masih belum terbaik lagi..pasal blog berat,aku rasa takde la berat mana pun..elok je loading..cuma rasa tak best ada salji..ahaa

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:18 pm | | Reply

      Blog ko kena ada salji beb. Hoho

      baru ko tahu perasaan aku.

      1. muhammad fakhruddin
        muhammad fakhruddin July 5, 2014 at 3:29 am | | Reply

        Salji tu sebab depa dekat sini sambut winter hehehe.

        Padahal tak semua tempat dan setiap winter turun salji 😉

  25. Julia Johari
    Julia Johari July 2, 2014 at 3:21 am | | Reply

    Syukur! Julia memang suka baca entry ini bro…selama ini banyak jadi silent readers…tp hari ini saya nak komen dari hati saya….pertama kali saya baca entry yang boleh bg hati saya sgt bersemangat…hebat cara penulisan bro…boleh buat saya mengikuti kursus belajar blog online…syukur, wpun bro masuk pertandingan, tp byk yg julia pelajari disini…terima kasih bro…keep it up…

    Blog saya pun HEBAT bro hahahhaha jemput datang ye ke teratak http://www.juliajohari.com

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:20 pm | | Reply

      Terima kasih kerana berjaya komen kali pertama.

      Bukan mudah tu. 😆

  26. fyna
    fyna July 2, 2014 at 4:57 am | | Reply

    ok. sangat setuju. hehehee. cendol tue memang betul. terbaik!!!

  27. faizal
    faizal July 2, 2014 at 7:55 am | | Reply

    suka baca entri yang terbaik ni..cikgu memang baik

  28. faizal
    faizal July 2, 2014 at 7:59 am | | Reply

    bagi saya blog pendidikan yang penting

  29. ieta mat saad
    ieta mat saad July 2, 2014 at 2:15 pm | | Reply

    memang tak dinafikan lagi…. ahkak pown dah terjerat dgn Teknik tu… tapi tak gak khatam2. sebab tu kurang masyuk kot… huhu…

    Eh2… betul la… tengok cendol mesti teringat blog ni. Baru je mkn cendol tp tak puas berebut ngan anak2. Sume antu cendol. Akak pun banyak belajar dari blog sifu ni. Teruskan membakar semangat buat duit untuk kami semua :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:19 pm | | Reply

      Terima kasih sebab masuk ke dalam jerat kasih sayang itu.

      Hoho

  30. Abdfatah
    Abdfatah July 2, 2014 at 2:27 pm | | Reply

    Dengan seriusnya aku baca dan hayati dgn penuh tekun dan sabar.. Last sekali ada pertandingan blog terbaik punya puji.. Dah memang blog cendol terbaek dah tu.. Hahaa

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 2, 2014 at 4:19 pm | | Reply

      Memang blog sifu terbaik. Ada harapan menang ini. Nanti kita tengok.. :mrgreen:

    2. titan
      titan July 4, 2014 at 5:17 pm | | Reply

      Haha..

      Tahniah sebab baca sampai habis. 😆

  31. khairul asrol
    khairul asrol July 2, 2014 at 7:40 pm | | Reply

    aku rasa kan, dah tiba masanya lah untuk aku fokus pada optimizing earning pulak. dah beku dah otak ni makan ayat gulagula IM. haha

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:16 pm | | Reply

      Ya.

      Sila optimize betul-betul. Rugi woo.

  32. faizuddin fuad
    faizuddin fuad July 2, 2014 at 7:58 pm | | Reply

    pergh .. semua yg abg titan tulis benar2 belaka .. hahaha
    haishh .. banyak lagi yang aku perlu ubah kalau nak berjaya mcm ni
    need guide bang titan

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:15 pm | | Reply

      Ya. Ubah apa yang perlu.

      Dan rajin-rajinlah makan cendol. :mrgreen:

  33. Mus
    Mus July 3, 2014 at 12:58 am | | Reply

    contest rupanya..
    puji diri sendiri lebih baik..
    😛

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:13 pm | | Reply

      Haha.

      Yelah, siapa lagi nak puji kan? 😆

  34. Melastik Bintang
    Melastik Bintang July 3, 2014 at 3:33 am | | Reply

    hehe..sebab no 7 memang unik….kekeke.. ada salji kat blog tepi tepi tu titan….

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:11 pm | | Reply

      Yang penting, salji turun. Haha

  35. Hafizul
    Hafizul July 3, 2014 at 5:32 am | | Reply

    Okeh..panjang dan menarik..cuma satu jer pesan saya..

    berhati-hati… Artikel ni mungkin AKAN MENANG… 😈

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:10 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan menang. Hoho :mrgreen:

  36. Nazuwa
    Nazuwa July 3, 2014 at 9:24 am | | Reply

    biasanye blog pompuan je suke letak salji ni 😛

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:08 pm | | Reply

      Ehh..

      siapa cakap? Siapa? Siapa? Grrr..

  37. sabree hussin
    sabree hussin July 3, 2014 at 9:45 am | | Reply

    Eh ada pertandingan rupenye 🙂

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:05 pm | | Reply

      Aah.

      Artikel untuk pertandingan. 😈

  38. Denaihati
    Denaihati July 4, 2014 at 4:32 pm | | Reply

    lu memang power, masyuk je…semoga terus sukses dan kongsi tip-tipnya..

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 5:07 pm | | Reply

      Usaha itu lif kejayaan.

      Hoho.. 😉

  39. Rossaimi
    Rossaimi July 4, 2014 at 5:41 pm | | Reply

    Panjang betul artikel nie sampai mengantuk baca. Apa pun lu memang terbaik la Encik Titan.Congrat

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 7:48 pm | | Reply

      pehh..

      sampai mengantuk dibuatnya.

      Terbaiklah.

      Selamat tidur dengan penuh kasih sayang.

  40. hafizmd
    hafizmd July 5, 2014 at 12:31 am | | Reply

    blog lu mmg best! dulu kini selamanya best…hehe

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 7:56 pm | | Reply

      Haha..

      mohon belanja gua semangkuk cendol lagi. :mrgreen:

  41. Aya
    Aya July 10, 2014 at 4:41 pm | | Reply

    Ini betul2 angkat bakul tapi tak bergerak…hahaha

    but honestly, your blog is awesome Titan.. Antara blog terawal yg aku follow Earncent.com/blog

    Aku kagum sebab boleh maintain.. itulah yang paling susah untuk orang yang kerja macam aku ni,. hehe.. but i tried my best…

    Keep blogging Titan.. i love it… 🙂

  42. syamila
    syamila July 18, 2014 at 1:27 pm | | Reply

    dah memang diakui ramai blog ni mmg terbaik antara yang terbaik…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.