31 Responses

  1. Stuwie
    Stuwie June 17, 2014 at 6:14 pm | | Reply

    Memang kamera ni bagus pun. Duk tengok travelers selalu bawak, siap menyelam ok je pun

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:53 am | | Reply

      tak berminat nak angkat satu ka? haha

  2. Hero Borneo
    Hero Borneo June 18, 2014 at 12:21 am | | Reply

    jenama yang rare juga nie..boleh juga cuba bagi yang perlukan gajet seumpamanya

  3. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul June 18, 2014 at 1:16 am | | Reply

    Ni macam design untuk underwater camera je nih.. Ke camna?

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:44 am | | Reply

      design mana? gambar tu aku ambil dari site lazada je.

  4. Hafidz Ramli
    Hafidz Ramli June 18, 2014 at 3:36 am | | Reply

    Harga tak lebih RM500.00 memang berpatutan la. Ini masaya untuk memberi sepenuh perhatian terhadap akviti selfie ahaks 😛

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 11:49 am | | Reply

      Yang rajin selfie..memang suka bab-bab kamera nih.

      haha.

  5. Bean Moreno
    Bean Moreno June 18, 2014 at 5:08 am | | Reply

    ni made in china ke boss?

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 12:55 pm | | Reply

      aku rasa memang china.

      Sebab tu leh jual murah.

  6. izwa
    izwa June 18, 2014 at 8:37 am | | Reply

    boleh masuk dalam air ke tak ni?

    1. titan
      titan June 18, 2014 at 1:02 pm | | Reply

      Diorang ada bagi Waterproof housing case.

      So, kalau pakai case tu, kalis airlah. 😉

  7. akubiomed
    akubiomed June 18, 2014 at 3:21 pm | | Reply

    Serius murah. Dengan saiz yang kecil, mudah untuk dibawa kemana-mana.

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 11:52 am | | Reply

      Yap.

      Memang murah.

      Orang pempuan memang suka kamera macam nih..

  8. brohantu
    brohantu June 18, 2014 at 3:33 pm | | Reply

    murah.. tapi tak terasa nak beli lagi

    1. titan
      titan June 19, 2014 at 11:54 am | | Reply

      Takpe.

      Terasa nak beli nanti, beli je.

  9. Hafizul
    Hafizul June 20, 2014 at 4:29 am | | Reply

    Memang menarik dan harganya berpatutan..nanti ada duit lebih nak sambar satu ehhh..haha

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 11:32 am | | Reply

      Sila cari duit lebih banyak-banyak ye. Hehe

  10. Ismail N
    Ismail N June 20, 2014 at 6:45 am | | Reply

    Apo jenama ni SJ? Tapi tak po lah kalau harga murah dan kualiti OK. Beli kat Lazada pon sonang dan selamat ehhh..

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 1:05 pm | | Reply

      Beli aje kat Lazada.

      Ada warranty gak menda nih.

  11. reezluv
    reezluv June 21, 2014 at 8:58 am | | Reply

    rasanya next month gua beli.ahaha

    1. titan
      titan June 23, 2014 at 1:03 pm | | Reply

      Haa.

      Sila beli cepat-cepat aa.

  12. ema
    ema June 23, 2014 at 1:45 pm | | Reply

    nyesal pula beli kameras gedabak tu….hehehe

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 11:27 am | | Reply

      Haa..

      sila beli yang baru plak. haha

  13. azali
    azali June 25, 2014 at 3:20 pm | | Reply

    Mahal d Lazada. Cuba cari dalam lelong. Menipu ja …

    1. titan
      titan June 26, 2014 at 11:23 am | | Reply

      Celah mana menipunya nih?

      Cuba bagitau aku.

      Bab harga tu. Normal la kalau diorang mark up sikit harga.

  14. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam June 29, 2014 at 2:30 am | | Reply

    Aku sanggup bayar lebih rm10 asalkan buakn warna pink.. hehehe

    Lepas ni nak usha kat lazada jap.

  15. ocobot
    ocobot August 5, 2014 at 7:51 am | | Reply

    abis kalo dah mesej manja2 pakwe wat x tau je,,cane tu?
    kena beeli sendiri la ek..sob3 😯 😥

  16. zarul farhana
    zarul farhana August 26, 2014 at 7:59 am | | Reply

    kalau beli, harga tue full set ka

  17. resyie
    resyie June 24, 2015 at 9:27 am | | Reply

    Lau beli nie accessori dy skali ke?.

  18. Farah
    Farah October 2, 2015 at 10:14 am | | Reply

    Nk tanya la , ade wifi x cm gopro trus transper tu handphone , yela klu travel lps amek gmbr klu bole nk la cpt2 upload dlm fb kn hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.