32 Responses

  1. profhariz
    profhariz June 28, 2014 at 9:23 am | | Reply

    Wowowow. Affiliate X pula tu. Affiliate Ashaadee pun belum dpt 1k. Sobs

    1. titan
      titan June 28, 2014 at 8:10 pm | | Reply

      Takpe.

      Belajar je dua-dua. Kalau rajin. hehe

  2. Neu
    Neu June 28, 2014 at 9:40 am | | Reply

    kena dengan promosi masuk affiliate x ni

    1. titan
      titan June 29, 2014 at 5:27 am | | Reply

      Yap. Kalau tahu cara promosinya..memang senang buat duit dengan benda nih.

  3. zool
    zool June 28, 2014 at 4:24 pm | | Reply

    Xebat xenau xe affiliate x tu??

    1. titan
      titan June 30, 2014 at 6:23 pm | | Reply

      Hebat sangat tu..memang gebat la. Sebab tu kene ambil tau gak tentang affiliate x ni.

  4. Hero Borneo
    Hero Borneo June 28, 2014 at 8:43 pm | | Reply

    kalau macam tu..ada X ada segalanya!

  5. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah June 29, 2014 at 4:20 am | | Reply

    Kena cuba yang X pula kan sifu.. 🙂

    1. titan
      titan June 30, 2014 at 6:39 pm | | Reply

      Ya. Sila cuba dengan penuh kasih sayang.

      Hoho

  6. AUC
    AUC June 29, 2014 at 4:34 am | | Reply

    yang XX ni mesti baik punya 🙂

    1. titan
      titan June 30, 2014 at 6:33 pm | | Reply

      Memang terbaik.

      Hoho.

      Kene bijak ambil peluang bila kene waktunya.

  7. BM
    BM June 29, 2014 at 7:56 am | | Reply

    Macam2 produk buat duit ni… kenapa X bukan mula dengan A? hehe

    Assalamualaikum…Titan
    Salam Ramadan 1435H. Semoga Ramadan tahun ini menjadi yang terbaik dalam hidup anda, Amiin. Dikesempatan ini juga saya memohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap mahupun kekhilafan yang mengguris hati… Maaf zahir dan batin.

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 7:22 pm | | Reply

      kenapa X?

      entahlah. Aku pun memang suka huruf X.

      Susah nak jumpa buah bermula huruf X. haha..

  8. Zuan
    Zuan June 29, 2014 at 8:27 am | | Reply

    ada X ada segalanya! ops.. 😆

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 7:53 pm | | Reply

      Haha..

      X yang ni leh bantu wat duit dengan hensemnya. Hoho

  9. Hairul Hissam
    Hairul Hissam June 29, 2014 at 2:48 pm | | Reply

    mmg popular huruf X nie..
    letak jee huruf X confirm laku.. hee

    1. titan
      titan June 30, 2014 at 6:32 pm | | Reply

      Hoho..

      tay takpe. Sebab tu ramai benar orang suka hurud x ni.

  10. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi June 30, 2014 at 6:29 am | | Reply

    Baru pertama kali dengar tentang affiliate X ni…. macam x-files agaknya?

  11. Ismail N
    Ismail N June 30, 2014 at 6:33 am | | Reply

    Banyak betul program affiliate ni… Bila lak org nak membeli dari blog kawe adehh 🙁

    1. titan
      titan June 30, 2014 at 6:28 pm | | Reply

      Kene usaha lagi kuat la jawabnya tu.

      Hoho

  12. ema
    ema June 30, 2014 at 7:20 am | | Reply

    kita generasi x ni tak tahu pun affiliate x tu. apatah lagi affiliate yang lain…. 😉

    1. titan
      titan June 30, 2014 at 6:10 pm | | Reply

      Sebab itulah kena ambil tahu dari sekarang. hoho

  13. SentiasaPanas
    SentiasaPanas June 30, 2014 at 7:49 am | | Reply

    Free download ada ke tuan blog..hehe

    1. titan
      titan June 30, 2014 at 5:55 pm | | Reply

      Memang takde free download untuk benda-benda rare macam ni. hoho..

  14. Kamil Salleh
    Kamil Salleh June 30, 2014 at 3:54 pm | | Reply

    Affiliate lain belum dpt hasil, inikan pula affiliate X… apapun terima kasih berkongsi info.

    1. titan
      titan June 30, 2014 at 5:39 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Semoga memberi manfaat kepada sesiapa pun. HOho

  15. suri
    suri July 1, 2014 at 1:45 am | | Reply

    ada seminar buat duit lagi laju rupayan.

    1. titan
      titan July 1, 2014 at 7:27 pm | | Reply

      Bukan seminar. Tapi rakaman aeminar. Hoho..

  16. faizal
    faizal July 2, 2014 at 8:03 am | | Reply

    banyak ilmu yang boleh dapat dari sini, tapi nak aplikasi perlulkan masa untuk belajar aplikasi

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 4:35 pm | | Reply

      Memang ambil masa sikit.

      Biasalah tu. haha

  17. Hafizul
    Hafizul July 3, 2014 at 5:39 am | | Reply

    Emm yang ni..saya lepas tangan dah..blog pun sekarang ni dah tak terjaga..sibuk laaaaaaa…huhu

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 4:33 pm | | Reply

      Jangan sibuk sangat buat kuih tu.

      Sekali-sekala..sila menaip ye. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.