49 Responses

  1. onlajer
    onlajer July 4, 2014 at 2:42 pm | | Reply

    Ada yang kejap kual jersi piala dunia hahaha

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:36 pm | | Reply

      haha..

      jersi jerman laku tak? masuk separuh akhir tu. hoho :mrgreen:

      1. onlajer
        onlajer July 5, 2014 at 2:00 am | | Reply

        tak sempat separuh akhir habis dah

      2. SobriMansor
        SobriMansor July 5, 2014 at 3:50 pm | | Reply

        Jersi Jerman laku lagik bro. Kito Monang yoooo!!! kito monang yooo!!!! hehehe

        1. suri
          suri July 7, 2014 at 5:13 am | | Reply

          saya dah dapat jersi arsenal dari DH yAHOOOO!!! ada kisah hee..

          alamak nampak tak tegar lagi ini..:(

      3. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah July 6, 2014 at 4:39 pm | | Reply

        Semakin laku jersi jerman :mrgreen:

  2. Afiffuddin
    Afiffuddin July 4, 2014 at 2:47 pm | | Reply

    Lalang, :mrgreen: ! Aku jenis tu, mula2 blog, pastu terjebak dgn Ebay, pastu kembali ke blog, pastu mlm, pastu blog balik, pastu dropship, pastu tumpu blog balik.

    Ya, memang hati kena kering, aku belum kering tahap bro walaupun bakal dilanda el-nino.

    Apapun blogging selamanya.. sbb itu salah satu tempat utk melepaskan rungsing dan idea yg membenak di akal nih. Kadang2 boleh sakit jiwa kalau tak dapat tulis blog. Kadang2 la.. 😆

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:37 pm | | Reply

      Blog ni lain sikit.

      Ada unsur sentimental dan mental sikit. Hoho

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah July 6, 2014 at 4:42 pm | | Reply

        betul tu sifu.. 😛

  3. faizuddin fuad
    faizuddin fuad July 4, 2014 at 3:18 pm | | Reply

    sekarang masih blom capai tahap yang sepatutnya di capai .. rasanya SEO pun blom boleh untuk dibanggakan .. pssst abg titan , xde promosi untuk bulan ramadan ke untuk kitab seo merah jambu tu ? 🙂 😉 😉

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:39 pm | | Reply

      Tak ada.

      harga masih harga lama. Tak lama lagi akan naik.

      Itu pasti.

  4. sabree hussin
    sabree hussin July 4, 2014 at 4:16 pm | | Reply

    Akhirnya, masa yang akan menentukan siapa usahawan sebenar, dan siapa yang hangat-hangat nak jadi usahawan.

    Tak jatuh tak cukup usahawan lagi la

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:40 pm | | Reply

      Ya.

      Masa susah nak menipu.

  5. hannyabdullah
    hannyabdullah July 4, 2014 at 4:17 pm | | Reply

    Biasalah makcik2 kan jenis lalang…sat nak buat tu, sat nak buat ni. Cam ne lah nak keringkan hati cam titan ekk…:(

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:42 pm | | Reply

      Bila hati kering, makanlah cendol dengan penuh kasih sayang. Hoho..

  6. Rossaimi
    Rossaimi July 4, 2014 at 5:31 pm | | Reply

    Memang hati gembira bila dapat notification kat email yang berbunyi Tahniah anda menerima komisen.

    1. titan
      titan July 4, 2014 at 6:43 pm | | Reply

      Hati siapa tak berbungakan?

      Lagi-lagi kalau hati si bini. 😈

  7. Zuan
    Zuan July 4, 2014 at 6:42 pm | | Reply

    lu memang seorang visionary blogger!

  8. titan
    titan July 4, 2014 at 6:52 pm | | Reply

    Err..

    tumpang tanya. Visionary blogger tu menda?

  9. amirulfaiz
    amirulfaiz July 4, 2014 at 11:04 pm | | Reply

    Aku nampak, macam Super Blogger Tegar yang akan menang, dalam jangka masa panjang. Dah la Super, Tegar pulak tu, ya, tahap Super Saiya. Haha.

    1. titan
      titan July 6, 2014 at 7:58 am | | Reply

      Haha..

      biasalah, pengaruh manga memang kuat dalam artikel-artikel dalam blog ini.

  10. ezuddin
    ezuddin July 4, 2014 at 11:35 pm | | Reply

    Lebih banyak jatuh dari berjaya.. namun, itu belum patah semangat lagi sbb a blogger will always keep on blogging. Chewah.. :mrgreen:

    1. titan
      titan July 6, 2014 at 11:54 am | | Reply

      Normal la kalau jatuh.

      Kalau tak pernah jatuh, belum cukup berjaya lagi tu.

  11. hafizmd
    hafizmd July 5, 2014 at 12:14 am | | Reply

    gua mmg jauh sangatlah lagi nak sampai tahap super saiya..tahap madara lagilah…

    usaha!

    1. titan
      titan July 6, 2014 at 12:13 pm | | Reply

      Ya.

      Kena usaha lagi. Usaha kuat-kuat lagi.

  12. Denaihati
    Denaihati July 5, 2014 at 3:01 am | | Reply

    keluardah super saiya, madara, apa kah itu…heee

    1. titan
      titan July 6, 2014 at 1:01 pm | | Reply

      haha..

      kena banyakkan lagi membaca nih..

  13. hafizi
    hafizi July 5, 2014 at 5:46 am | | Reply

    hehee..kelakar jugak artikel ni.. terbaik la.. super saiya… teringt kt dragonball zzz

    1. titan
      titan July 6, 2014 at 1:24 pm | | Reply

      haha..

      aku memang suka cite dragon ball.

  14. myrujukan
    myrujukan July 5, 2014 at 6:54 am | | Reply

    ko pengalaman dah 10 tahun, aku baru 2 tahun jer 😐

    1. titan
      titan July 6, 2014 at 2:08 pm | | Reply

      Takpe. 8 tahun lagi, cukuplah 10 tahun pengalaman ko. Hoho

  15. cik amal
    cik amal July 5, 2014 at 4:30 pm | | Reply

    tiada 1 sale pun lagi 🙁

    amal singgah sini.. moga tuan blog dimurahkan rezeki pada bulan ramadhan ini 🙂

    1. titan
      titan July 6, 2014 at 2:15 pm | | Reply

      Takpe.

      Ambil masa sikit. Yang penting, praktikkan apa yang dah dibaca dari kitab pink itu ye.

      1. cik amal
        cik amal July 17, 2014 at 10:51 pm | | Reply

        kitab pink tu dah tak ada 🙁 laptop rosak, habis hilang…. boleh xkalau nak dapatkan semula ?

        1. titan
          titan July 17, 2014 at 11:26 pm | | Reply

          Gi kat bahagian contact dalam blog ni.

          Hubungi gua segera. Nanti gua bagi link download.

  16. Hafizul
    Hafizul July 6, 2014 at 5:46 am | | Reply

    Okeh…banyak lagi jurus2 yang perlu dihadam sebelum menjadi super blogger tahap madara… 👿

    1. titan
      titan July 6, 2014 at 2:34 pm | | Reply

      Haha..

      Sila belajar jurus-jurus tersebut. :mrgreen:

  17. akubiomed
    akubiomed July 6, 2014 at 3:34 pm | | Reply

    Setuju dengan kenyataan tersebut kerana ramai online marketeer beralih kepada blog kerana kos pengikalanan di FB meningkat dan reach pun semakin rendah sekarang.

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 8:42 pm | | Reply

      Ya. Kos juga salah satu penyebab ramai orang kembali menulis blog.

      Tak apa. Bagi aku itu bukan satu kesalahan. Hoho

  18. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam July 7, 2014 at 3:22 am | | Reply

    Memang banyak je kat FB page2 yang x konsisten post2 dia.. buat page pasal jual barang. tapi asyik share artikel2 atau video2 yang memang langsung xde kaitan. pastu tetiba nak jual produk, tak laku, salahkan Mark Zuckerberg sebab bagi reach rendah. hehehe

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 8:51 pm | | Reply

      Haha..tau takpe.

      Taktik yang biasa orang guna.

  19. suri
    suri July 7, 2014 at 5:16 am | | Reply

    syukur. setakat ini puas hati heee oklah dari kaki goyang duit masyuk lepas gak beli mesin jahit tepi ni ewah..

    tapi kena up lagilah cikgu titan

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 9:00 pm | | Reply

      Ya.

      Kenalah usaha lagi kalau nak beli mesin jahit yang besar-besar belaka.

  20. suriaamanda
    suriaamanda July 7, 2014 at 6:05 am | | Reply

    macammana nak komen ni eh…SA plak baru setahunjagung dalam dunia ni…so baca dulu la untuk kefahaman diri sendiri kan? 😆 😆

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 9:06 pm | | Reply

      Setahun ke..10 tahun ke..tak apa.

      Take time pelan-pelan.

  21. Hero Borneo
    Hero Borneo July 7, 2014 at 2:53 pm | | Reply

    memamg powerlah entri ini..berdebar-debar hati saya membacanya!

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 9:16 pm | | Reply

      sampai berdebar-debar ehh dibuatnya..

      gila ahhh..

  22. reezluv
    reezluv July 9, 2014 at 3:24 am | | Reply

    dah tak mampu dah nak handle banyak blog..ohoho..sebab source of income dari photography..bila masa aku nak ngadap blog..jadi le sebijik dua..ahaha

    1. titan
      titan July 11, 2014 at 9:26 pm | | Reply

      Haha..

      hang memang hebat. Tahniah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.