61 Responses

  1. reezluv
    reezluv July 9, 2014 at 3:13 am | | Reply

    udah mamat ni masuk memang susah la nak menang dah..ahaha..bila tah nak jumpa makcik tu lagi..ahaha

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:26 pm | | Reply

      Bila aku tak nak masuk..handpa suruh aku masuk. Bila aku masuk..hang suruh jangan masuk. Adohaiii.. :mrgreen:

      Yang mana satu nih. Grrr..

  2. ema
    ema July 9, 2014 at 3:44 am | | Reply

    kita pula macam nak bawa suami berbuka kat sinilah…hehehe

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:36 pm | | Reply

      Haa..

      bawak aje. Nanti jangan lupa tapau cendol sekali ye.

  3. azwan
    azwan July 9, 2014 at 6:37 am | | Reply

    jaga-jaga, makan jangan sampai berombak perut nanti

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:34 pm | | Reply

      Takpe.

      Eno kan ada.

      Haha..

  4. puteri kasih
    puteri kasih July 9, 2014 at 7:03 am | | Reply

    macam best je..nak pergi jugalah 🙂

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:31 pm | | Reply

      Haa..

      leh la pergi dengan insan tersayang ye nanti. Hehe

  5. Hafizul
    Hafizul July 9, 2014 at 7:21 am | | Reply

    Ohhh sudah dah la…dia dah join dahhh…dia dah join dahhh…hahaha..

    😈 Ooo nak date ngn bini..Baru nak tumpang sekaki…emmm

    Gud luck Encik Titan untuk contest hebat ni..

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:28 pm | | Reply

      Aah.

      Nak date dengan bini. 😳

  6. BM
    BM July 9, 2014 at 7:25 am | | Reply

    Setelah puas mengumpul bahan akhirnya terbit juga entri ni… Harap2 Akma xterpengaruh dengan bodekan manje ini…hehe
    Good luck bro!

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:16 pm | | Reply

      Takde idea sebenarnya nak tulis.

      Ini pun merepek dan membelasah aje. Haha..

      Tapi serius, memang nak gi gak kalau ada kesempatan buffet ni. :mrgreen:

  7. hero borneo
    hero borneo July 9, 2014 at 7:29 am | | Reply

    bab cendol ini..pasti ramai yang akan kalah nanti!

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:19 pm | | Reply

      Gua dengar berita buruk.

      Macam tak ada cendol aje nih. Waaa…

  8. Ismail N
    Ismail N July 9, 2014 at 7:32 am | | Reply

    Kawe balik KL dah last day puasa ehhh, tak sempat nak berbuka di sana.

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:12 pm | | Reply

      Takpe.

      kat sabah pun banyak buffet ramadhan yang sedap-sedap belaka.

  9. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi July 9, 2014 at 9:17 am | | Reply

    Nama bukan main punya sedap, buffet ramadan casa ombak!. Dengar nama tu saja memang rasanya sesuai pi dengan pasangan. Romantik gitu!…good luck bro!

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:09 pm | | Reply

      Nama memang sedap didengar.

      Tapi tak ada ombak. Harap ada bunyi ombak bila datang nanti. Hoho!

  10. sabree hussin
    sabree hussin July 9, 2014 at 11:09 am | | Reply

    Baru je beberapa hari lepas baca pasal Casa Ombak ni kat blog onlajer

    Ada kontes duit raya rupenye

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:06 pm | | Reply

      Ya.

      Ada kontes duit raya.

      Gi la join kalau berminat.

  11. Denaihati
    Denaihati July 9, 2014 at 2:19 pm | | Reply

    mesti ada cendol special buat lu tu…tu yang tak letak gambar kot…

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 9:58 am | | Reply

      Haha..

      kalaulah ada. Kalau tak ada..??

  12. montana
    montana July 10, 2014 at 12:34 am | | Reply

    pergh broo..memang kreatif lu punya entry kompom champion

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 9:45 am | | Reply

      Entri biasa-biasa aje nih.

      Haha.

  13. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 July 10, 2014 at 4:04 am | | Reply

    Mesti tokey CASA OMBAK senyum sakan bila baca pasal sebab ke 7 tu… hahahaha

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 9:41 am | | Reply

      Jangan diorang dok borang bukan-bukan sudah la.. 😈

  14. Aya
    Aya July 10, 2014 at 5:46 am | | Reply

    Lama aku xberblog walking… baru tau bro titan dah ada bini..
    hihi

    Anyway.. tahniah my friend.. 🙂

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 9:30 am | | Reply

      Ya. Bini pertama.

      Hoho..

      Hang tu je sibuk je kat hospital. Doktor kat hospital queen kah?

  15. eyriqazz
    eyriqazz July 10, 2014 at 5:47 am | | Reply

    Cendol hanya ada bila bro titan berkunjung..dibawakan khas dari banting…

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 9:22 am | | Reply

      Aishh..

      takkan la aku yang kena bawa. Haha

  16. Ummi Hanie
    Ummi Hanie July 10, 2014 at 8:38 am | | Reply

    pehhh kukuh sekali sebab musababnya. tak tahan tang ada karipap tu. hahaha…

    ehh tanya kat bini, cuba ingat betul2 nama Ummi Hanie? kalau tak ingat tak apalah, tapi bagitau makcik ni ada jual beg Coach murah daripada butik punye tau. :mrgreen:

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 9:17 am | | Reply

      Haha..

      mudah-mudahan bini gua tak baca ini komen. Aminn.. 😆

  17. KiD
    KiD July 10, 2014 at 9:54 am | | Reply

    datang laaa Casa Ombak bro.. boleh jumpa dengan abangnya.. pelakon tu…

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 10:03 am | | Reply

      Aku nak gi sebab nak makan.

      Bukan sebab nak jumpa orang lerr..

      Itupun kalau jadi la. haha

  18. suri
    suri July 10, 2014 at 10:45 am | | Reply

    jaga0jaga perut saya sudha mula lapar eh…kejap lagi nak berbukalah.

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 11:05 am | | Reply

      Ohh..

      selamat berbuka bersama suami tersayang ye. :mrgreen:

  19. TehR
    TehR July 10, 2014 at 3:36 pm | | Reply

    selamat berbuka
    kami buka kat rumah je hari2

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:40 pm | | Reply

      Ok la tu.

      Setakat ni aku pun masih berbuka di rumah.

  20. Kamil Salleh
    Kamil Salleh July 10, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    Salam Ramadhan Al-Mubarak. Pergi.. jangan tak pergi. Lebih lagi boleh pergi dengan bini lu… Pasangan pengantin baru berbuka puasa di Buffet Ramadhan Casa Ombak akan menjadi satu cerita.

  21. zara
    zara July 10, 2014 at 8:00 pm | | Reply

    Saya suka alasan ketiga tu..karipap fevret saya juga 😉

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:42 pm | | Reply

      Siapalah yang tsk suka karipap kan. Hoho..

  22. Sop
    Sop July 11, 2014 at 3:41 pm | | Reply

    nampaknya yg ada bini harus bawa try berbuka sini
    mesti kasih bertambah 🙂

    good luck bro

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:44 pm | | Reply

      Ya.

      Harusla cuba buffet ramdhan kali ini. Hoho

  23. Zulham Efendi
    Zulham Efendi July 11, 2014 at 10:31 pm | | Reply

    pasti seru di bulan ramadhan seperti ini,ada bazar makanan,yang enak2,… pas sudah tarwih asyik berkunjung ke sana,menu2 nya pasti enak semua,.. salam

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:45 pm | | Reply

      Sekali sekala memang boleh. Jangan selalu sangat. Hoho

  24. hafizi
    hafizi July 12, 2014 at 10:56 am | | Reply

    hehe..terbaik 8 sebab tu.. idea yang bernas.. semoga berjaya

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:48 pm | | Reply

      Nak tulis banyak lagi. Tspi nanti terlampau panjang la plk. Hoho

  25. hannyabdullah
    hannyabdullah July 12, 2014 at 5:19 pm | | Reply

    Ehhh titan nak gi ye…Kalau jadik gi cakap gan makcik ekk…leh le nak nyibuk-nyibuk sekali..hehehe

    1. titan
      titan July 13, 2014 at 10:09 pm | | Reply

      Ishhh..

      nak menyibuk la plak makcik sorang nih. haha..

      Yela. Yela..kena ada cendol lebih la nih..

  26. AUC
    AUC July 12, 2014 at 5:39 pm | | Reply

    bro datang baru ada menu cendol tu 🙂

    1. titan
      titan July 13, 2014 at 10:08 pm | | Reply

      Haha..

      ye ke?

      Kalau macam tu, kena datang lah nih..

  27. jaerul
    jaerul July 12, 2014 at 7:24 pm | | Reply

    haha cendol tuh penting… 😆

    1. titan
      titan July 13, 2014 at 10:06 pm | | Reply

      Haha..

      cendol haruslah ada. Baru meriah berbuka puasa sket.

  28. shahida rahim
    shahida rahim July 13, 2014 at 4:38 pm | | Reply

    wah entry yang sangat menarik..all the best ye..jom ke blog saya pula

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 1:16 pm | | Reply

      Yah.

      all the best untuk anda juga.

  29. SENTIASAPANAS.COM
    SENTIASAPANAS.COM July 17, 2014 at 9:03 am | | Reply

    Assalaamualaikum. Jangan lupa juga bersedekah kepada yang memerlukan..:)

  30. sobri yaacob
    sobri yaacob July 17, 2014 at 4:41 pm | | Reply

    itulah bro.. yg bab karipap tu aku setuju..memng best..
    all the best bro..tringin gak satu hari nanti nak mkan kat casa ombak ni 🙂

  31. hafizi
    hafizi July 20, 2014 at 1:37 pm | | Reply

    siapa lah pemenang Nye kan 😀

  32. Filem Wayang Terkini
    Filem Wayang Terkini July 20, 2014 at 5:32 pm | | Reply

    macam best je korang bagi testi ni..tapi ada orang cakap kureng skit masakan diorang..hoho

  33. mselim3
    mselim3 July 23, 2014 at 12:18 am | | Reply

    Assalammualaikum.. bro titan,

    Moga2 bro titan menang dan sukses dalam contest nie k…

    mselim3

  34. Nad
    Nad September 5, 2014 at 8:46 am | | Reply

    Tak pernah lagi jumpa kak Akma. Teringin juga hehe nak join cendol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.