48 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed July 14, 2014 at 12:38 am | | Reply

    Gembira isteri kalau dapat layanan istimewa dengan Spa.

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:11 pm | | Reply

      Isteri mana tk gembira, kan. Hoho

  2. Ismail N
    Ismail N July 14, 2014 at 12:45 am | | Reply

    Bagus gak pegi utk lepak2 dan tenangkan fikiran. Minda pun kalau kerja sangat boleh jadi stress..

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:09 pm | | Reply

      Yap. Ini salah satu cara nsk relaxkan diri kia dari tertegang aje selalu.

  3. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim July 14, 2014 at 1:02 am | | Reply

    wow..ada kat bangi. rasa macam nak bagi suprise je kat bini gua. hoho

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:04 pm | | Reply

      Haa..

      Gi la yang kat cawangan bangi tu nanti. Hoho

  4. Cheq Eem
    Cheq Eem July 14, 2014 at 3:01 am | | Reply

    dah baca dah review spa ni dari blog orang lain… memang nak try pon lepas raya.. tapi rasanya bila nak pergi nnt cakap dapat info dari blog nie lah… mesti dpt discount 50%… hahaha…

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:02 pm | | Reply

      Gi la cuba dulu. Baru tau best ke tidak. Hoho..

  5. Denaihati
    Denaihati July 14, 2014 at 5:31 am | | Reply

    Sedap nama spa ni, jarang-jarang ada spa muslimah macam ni…

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:01 pm | | Reply

      Dah ada dah sebenarnya. Ini salah satu spa muslimah yang dah ramai orang cuba.

  6. Ummi Hanie
    Ummi Hanie July 14, 2014 at 8:52 am | | Reply

    terhengen nak berspa….

    dekat2 rumah ni ada 2-3 spa juge ntah bile nak jejaknye

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:00 pm | | Reply

      G la pujuk encik suaminya. Hehe..

      Wat manja2 skett

  7. Hafizul
    Hafizul July 14, 2014 at 3:23 pm | | Reply

    Huhu..lelaki tak leh masuk ekkk..jauh la nak bawa isteri ni…kalau tak mesti dia sayang lagi ketat-ketat ni..hehe..

    tak apa..tak jejas mana pun duit encik titan bawa isteri kesini setiap bulan..haha..

    Untuk sape lagi..kalau bukan kecantikan tu untuk Encik Titan..kan??? 😈

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 5:59 pm | | Reply

      Tunggu masa ko nak g bercuti nanti. Baru best nak berspa..

  8. Kamil Salleh
    Kamil Salleh July 14, 2014 at 5:30 pm | | Reply

    Isteri mana tidak suka bila ajak mereka ke Spa untuk buat rawatan. Kena sedia duit banyak-banyak bila ke Spa nanti. Pasti ramai kaum wanita teringin sangat nak ke sini.

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 5:58 pm | | Reply

      Sekali sekala apalah salahnya. Setahun 1,2 kali un ok apa. Barulah bini bertambah sayang setiap hari. Hoho..

  9. farid laham
    farid laham July 14, 2014 at 10:07 pm | | Reply

    bawa awek la pergi sane.. 😆

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 3:54 am | | Reply

      Hang g la bawa awek hang. Hoho..

  10. Hero Borneo
    Hero Borneo July 14, 2014 at 10:24 pm | | Reply

    memang patut belanja bini untuk tujuan kesihatan dan kecantikan..tanggungjawab juga tu

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 3:56 am | | Reply

      Ya.

      Kira tanggungjawab gak la. Hoho..

  11. ieta mat saad
    ieta mat saad July 15, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….memang tengah mencari…. Baru tahu… Dekat je ngan rumah rupanya… Toche sifu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 5:54 pm | | Reply

      Haaaa

      Kalau dekat..kene pegi hari hari la ye. Hehe

  12. Hans
    Hans July 15, 2014 at 9:46 pm | | Reply

    memang banyak spa muslimah sekarang
    alhamdulillah perkembangan yang bagus

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 5:55 pm | | Reply

      Yap

      Bagus gak bila dah ada banyak spa muslimah macam ini kann

  13. sobri yaacob
    sobri yaacob July 16, 2014 at 3:21 am | | Reply

    bagus2.. utk prempuan sahaja ..:P

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 5:56 pm | | Reply

      Ya. Untuk pempuan aje. Hoho

  14. limie
    limie July 16, 2014 at 5:27 am | | Reply

    kt melaka xde plk cawangannya..

    bestnya klau dapat g spa …

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 5:59 pm | | Reply

      Mungkin leh g cawangan yang dekat. Takpon..kalau turun kl..leh l singgah salah satu cawangannya.

  15. Riri
    Riri July 16, 2014 at 6:32 am | | Reply

    come visit here, greetings introductions friends, do not forget to visit friends behind it, perhaps this video can be useful for a sister, niece or may posterity. apologize for not deign

  16. ema
    ema July 16, 2014 at 8:37 am | | Reply

    baguslah untuk wanita sahaja… tak adalah rasa segan silu nanti…

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:00 pm | | Reply

      Yap. Xde la rasa segan sangat nanti ye. Hehe

  17. hannyabdullah
    hannyabdullah July 16, 2014 at 3:36 pm | | Reply

    Fuhhh lama sungguh tak gi spa..dah terbayang-bayang keseronokan orang buat spa ni…ummm nak gi lah lepas ni..:)

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:31 am | | Reply

      Makcik-makcik beg besar takkanlah tak nak pergi spa nih kann..

      Hehe..

  18. Strider
    Strider July 17, 2014 at 1:05 pm | | Reply

    Wujudnya spa macam nie memang membuatkan para wanita akan lebih selesa sebab dalam tu semua muslimah sahaja…

    Regards,
    -Strider-

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:32 am | | Reply

      Ya.

      Itulah sepatutnya. Sekurangnya..ada tempat nak uruskan jiwa dan raga yang asyik tertekan tu. Hoho..

  19. puteri kasih
    puteri kasih July 17, 2014 at 1:09 pm | | Reply

    ohh dekat seremban pun ada yer..best juga kalau dapat pergi ni 🙂

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:33 am | | Reply

      Haha..

      gi la kalau ada masa nanti ye.

  20. AUC
    AUC July 17, 2014 at 3:31 pm | | Reply

    kena kabo kat isteri ni…

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:35 am | | Reply

      haa..gi kabo kat isteri tu ye cepat-cepat..

  21. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam July 17, 2014 at 6:17 pm | | Reply

    Choc moist treatment tu bunyi macam sedap je. Huhuhuhu

    Kalau bawak wife, confirm senyum smpi telinga ni..

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:39 am | | Reply

      Takkan senyum sampai telinga.

      Rasanya senyum sampai ke malam nih. Haha..

  22. Tengku Syukri
    Tengku Syukri July 18, 2014 at 4:13 pm | | Reply

    tempat anak dara n golongan ibu santai2 nii 😛

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:24 pm | | Reply

      Ini memang tempat kesukaan makcik-makcik maa.

      Haha..

      Hang dah kahwin nanti, bawalah bini hang ke sini setiap hari.

  23. syamila
    syamila July 19, 2014 at 11:47 pm | | Reply

    teringin nk pergi spa… 😉

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:50 pm | | Reply

      Sila lah pujuk manja-manja sikit dengan encik suami ye.

      Mana tahu terbuka hati beliau nanti. hehe

  24. Fauzi Blues
    Fauzi Blues July 20, 2014 at 4:48 pm | | Reply

    Lawa betul interior design spa tu..

  25. zara
    zara July 21, 2014 at 1:01 am | | Reply

    kepada suami-suami yang baik hati sekalian..jom gembirakan isteri2 anda..yelah dah hampir sebulan menyiapkan juadah berbuka dan bersahur..kira reward time la sebelum raya ni..yang bestnye kat bangi pon ade ye..harus send link entry ni dekat suami saya 😳

  26. Azeera
    Azeera June 15, 2016 at 12:13 am | | Reply

    Sy teringin nk kje spa muslimah…sy ada pengalaman..tp xtau kt mana ada kosong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.